vineri, 11 septembrie 2009

Va prezentam ultimul mesaj trimis de catre sindicatul nostru catre Parlamentul Romaniei:

STIMATE DOAMNE SI STIMATI DOMNI PARLAMENTARI,

In urma cu o saptamana am trimis fiecarui membru al PARLAMENTULUI ROMANIEI, pe adresa oficiala de e-mail, un comunicat reprezentand opinia Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate cu privire la intentia GUVERNULUI ROMANIEI de a promova
Proiectul de Lege privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice, sustinerea mediului de afaceri si respectarea acordurilor cadru cu Comisia Europeana si Fondul Monetar International.

La mesajul nostru am primit raspuns doar din partea a doi parlamentari: Doamna Deputat Tusa Diana si Domnul Deputat Gheorghe Gabor, carora le multumim respectuos.

Suntem uimiti si totodata dezamagiti de faptul ca, in era Internetului, parlamentarii ROMANIEI nu pot aloca un minut pentru a raspunde, fie si cu o fraza de complezenta, la framantarile unui grup social al tarii.

In fond, sindicatul nostru face o munca civica, deoarece culege date si informeaza decidentii acestei tari despre ceea ce gandesc si ceea ce realizeaza cetatenii.

Va prezentam in atas o alta petitie formulata de catre un alt ONG constituit tot de catre cadre militare disponibilizate.

Daca timpul dumneavoastra nu va permite sa ne informati in legatura cu pozitia dumneavoastra fata de ideea interzicerii sau limitarii cumulului de pensie cu salariul, v-am fi recunoscatori daca ne-ati raspunde cu un simplu "DA, am primit", pentru ca este foarte important sa stim daca mesajele cetatenilor ajung la dumneavoastra pe calea Internetului.

Cu stima si multumiri,

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

PRESEDINTE,

Col. (r) dr. Dogaru Mircea


Adresa: Bucuresti, str.Bogota, nr. 6, Sector 1

E-mail: sindicatulcmd@yahoo.de ; Site : http://sindicatulcmd.blogspot.com

Telefon : 0728118094, 0722320859, 0723603885

Fax : 0216684232 (va functiona incepand cu 20.09.2009)