vineri, 25 decembrie 2009

LA MULTI ANI! SCMD LA 6 LUNI DE EXISTENTA

Doamnelor si domnilor ofiteri, subofiteri, maistri militari, activi sau in rezerva, militari angajati pe baza de contract, astazi sau maine aruncati pe drumuri, membri sau doar simpatizanti ai SINDICATULUI militarilor sistemului national de aparare,

Traim intr-o tara in care nimic nu ne mai apartine: nici bogatiile subsolului, nici pamantul productiv, nici apele, nici drumurile, nici bancile, nici majoritatea cladirilor! Asupra aerului pe care indraznim sa-l respiram inca se mai poarta discutii. Cand ne vor da si masti contra gripei patrunjelului, vom plati si pentru el taxe!

Traim intr-o tara fara agricultura si fara industrie, adica fara productie, fara export, fara identitate culturala, fara invatamant, fara trecut si fara prezent, deci fara speranta de viitor. Pentru ca nu poti cladi nimic doar pe vanzarea materiilor prime, adica pe jaful sistematic in dauna generatiilor viitoare. Pana si Mostenirea Gojdu si Rosia Montana au fost date pe voturi!

Traim intr-o tara fara justitie, fara armata, fara servicii speciale si fara politie, un Rai al hotilor, tradatorilor si impostorilor, in care dreptul de a alege ne este sistematic furat si dreptul de a fi ales ridiculizat prin politia politica numita CNSAS, prin initiative staliniste ale santajului politic numite “”legi ale lustratiei”” sau “”rapoarte Tismaneanu””, adica acuze ale fiilor si nepotilor KOMINTERN – ului, ei insisi fosti politruci, iar dreptul de a gandi si a avea opinii anulat, prin condamnarea “”cu manie revolutionara”” a unei doctrine care nu a fost transpusa in realitate niciodata, nicaieri in lume, cu exceptia enclavelor Israel si Singapore, fosta Romanie fiind stat socialist nu comunist!

Traim intr-o tara in care Drepturile Omului au fost anulate prin OG 137/2000, ordonanta simpla reactualizata de Emil Boc la 23 decembrie 2008, in care dreptul constitutional la munca neingradita si la proprietate ne-a fost limitat prin Legea 329/2009 iar dreptul la pensie si, din nou, la proprietate, anulate prin “”Legea sistemului unitar de pensii”” pentru care isi vor asuma hoteste, ca de obicei, raspunderea, in preajma Anului Nou. O tara in care rebuturile umane si impostorii au devenit decidenti in slujba ocupantului iar ultimul stalp de rezistenta al unui stat, armata, adica tot ceea ce inseamna purtator al uniformei si prestator al juramantului de credinta fata de Patrie, a fost batjocorit, devenind tinta unei agresiuni psihologige si de imagine fara precedent in lume, uitandu-se ca, in situatia de invazie concentrica din decembrie 1989, prin indicativul “”Radu cel Frumos”” sistemul national de aparare se afla in STARE DE RAZBOI, actionand pentru apararea independentei si integritatii teritoriale a Romaniei in fata zecilor de mii de profesionisti in destabilizare ai armatelor tuturor statelor membre ale celor doua Tratate, sprijiniti de miile de teroristi antrenati in tabere speciale in Ungaria, Austria si Germania si de o extrem de activa si de razbunatoare Coloana a V-a din interior a vechilor KOMINTERN–isti, odraslelor si creatiilor lor! Uitandu-se ca jumatate din victimele “”revolutiei”” au fost militari sub juramant (MAN, MI, Servicii), alaturi de cei cazuti la datorie si de inocentii chemati in strada sa apere “”cu pieptul gol”” ce nu era cazul, ca o culme a monstruozitatii, zacand astazi in “”cimitirele eroilor”” peste 300 de luptatori OMON, ale caror cadavre nu au mai putut fi recuperate de ai lor! Uitandu-se ca fara ordinul eroului martir Stefan Gusa – “”N-avem nevoie de ajutor! Trageti in tot ce intra in Tara!””, Romania ar fi murit ea insasi, atunci! Uitandu-se ca primii impuscati ai “”revolutiei”” au fost militari (ex. 17 decembrie 1989, Timisoara, ora 11.23 a.m., fruntasul Zduria Adrian)! Uitandu-se ca, fara acel descatusant strigat “”Armata e cu noi!””, n-ar mai fi existat nimic si ca penalii sau doar imbecilii ajunsi decidenti plitici, in genul celor porecliti de ai lor “”Contrabandistul”” sau “”Boul””, care isi bat joc astazi de haina militara, ar fi ramas ceea ce sunt in fapt – niste NIMENI!

In aceste conditii, cand vointa electoratului nu conteaza, cand “”Albul”” ne e prezentat drept “”Negru”” si “”Negrul”” drept porumbel al pacii, cand tradatorii sunt proclamati “”eroi”” si eroii autentici acuzati de “”Holocaust”” si “”Genocid””, cand, de doua decenii continua sa castige teren in aceasta sarmana Tara, in ciuda tratatelor de aderare formala la NATO si UE, ... MOSCOVA, dar nu Moscova lui Putin, ci Moscova lui Stalin, care a supravietuit la Tiraspol si Chisinau spre a renaste la Bucuresti, un grup de militari patrioti disponibilizati din toate structurile sistemului national de aparare au reusit sa constituie si sa inscrie prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, la 18 august 2009, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate ca structura de actiune sociala si profesionala, in baza recomandarii 1572/2002 a UE. Un SINDICAT care sa apere drepturile castigate de membrii sai si garantate de legi organice (dreptul la pensie si munca, la asistenta medicala gratuita, la salarii compensatorii brute neimpozitate, etc) si care sa recupereze drepturile pierdute (ex. dreptul militarilor la proprietate asupra bunurilor imobile ridicate pe banii lor sau obtinute ca donatii din partea suveranilor Romaniei). Un sindicat care, inspaimantand ocupantul, a fost atacat din primele clipe ale nasterii sale de slugile acestuia si de impostorii bolnavi de complexul napoleonian sau promovati ieri ca si astazi pe baza principiului stalinist – “”cu cat mai prost cu atat mai sus!””. Un sindicat obligat de potopul de legi antimilitare emanate de la FMI si aplicate intocmai si la timp de marionetele autohtone, sa se organizeze din mers la scara nationala si sa actioneze in alt camp strategic, european, si in conformitate cu legislatia europeana, miza bataliei devenind, deasupra drepturilor legitime ale categoriei socioprofesionale a militarilor, drepturile legitime la existenta statala a Romaniei.

SCMD are astazi 12 filiale legalizate si legitimate si 21 in curs de legitimare. Ele au autoritate deplina in teritoriu, in relatiile cu autoritatile locale, municipale si judetene, presedintii lor urmand a primi in cursul lunii ianuarie 2010 stampilele unicat prin care Comitetul Director le deleaga competentele, in conditiile coperarii perfecte si actiunii sincrone cu acesta, precum si intre filiale, la nivel national. Pentru ca armata inseamna disciplina, unitate de actiune si de comanda in camp strategic, initiativa si curaj in camp tactic.

Le multumim tuturor celor care au venit din primele clipe alaturi de NOI sub deviza “”HONOR ET PATRIA. VAE VICTIS !””. Le multumim tuturor celor care au inceput sa inteleaga cat de vital este pentru natiunea romana ca, din acest moment sa nu se mai decida in Romania “”nimic de NOI, fara de NOI si in absenta noastra””!

Le multumim anticipat tuturor celor care incep in aceste zile sa inteleaga Adevarul, sub impactul noilor productii legislative ale autorilor scenariului celor “”60 000 de victime”” care viseaza in continuare sa curga rauri de sange in Romania, drept pentru care asmut categoriile socio-profesionale una impotriva alteia si pe toate impotriva militarilor, pentru ca vor sa lichideze ultima linie de rezistenta nationala sub sloganul “”Militarii nesimtiti care, dupa ce au ucis, au ucis, au ucis, acum se bucura de pensii nesimtite!””. Ce mai conteaza ca celebrul BALCON in care se produceau baietii de pe liste n-a fost zgariat de nici un glonte, in timp ce entuziastii, cu sau fara uniforma, cadeau in strada pe capete, in timp ce Don Pedro, Tovarasul Ilici, Imre bacsi si Ernesto Che Guevara de Bahlui lansau indemnuri “”europene”” si o serie de saltimbanci actori, scenaristi, regizori, poeti, etc. se faceau ca lucreaza! Ne-au spurcat, ca atei ce sunt, Craciunul, transformandu-ne printr-o crima televizata, intr-o natiune damnata. Acum se pregatesc sa ne spurce si Tricolorul, pentru ca n-au renuntat la “”lustratii””, la distrugerea adversarilor in stilul Anei Pauker, adica prin valuri de sange.. Noii kominternisti vor pune in aplicare, din ianuarie, spre a-si justifica ura fata de romani, impostura si hotia, planul adus de la Cabinetul Rosu de fiul “”Ciungului””- “”Marea Lustratie Tricolora””, tradusa prin cod “”rosu”” pentru cei mai periculosi, “”galben”” pentru moderati si “”albastru”” pentru potentialii adversari. Pe scurt, in noul stat politienesc numit inca Romania, consilierii Dictatorului bionic vor declansa actiunea de verificare a tuturor celor care aveau de la 25 de ani in sus in 1989, spre scoaterea din viata sociala si politica a celor ce detineau functii in aparatul de stat (inclusiv in structurile militare) ale Romaniei – fosta membru cu drepturi depline al ONU.

Vor razboi civil? Nu-l vor avea, pentru ca mai exista minti lucide si pentru ca exista SCMD, adevarata Adunare a Norodului care ii cheama in randurile Oastei Izbavirii pe toti fiii natiei, “”veri de ce neam veti fi””, adica pe toti cei care reprezinta Patria, sa lupte inteligent, in spiritul Legii, cu “”tagma jafuitorilor””, a “”balaurilor care ne inghit de vii””. In spiritul legislatiei europene, evident, pentru ca in Romania, Dreptul, Dreptatea si Legea fundamentala sunt calcate in picioare exact de cei platiti sa le apere si sa le promoveze: presedinte, membrii guvernului si ai Curtii Constitutionale.

Intrucat “”Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tari”” (Constitutia Romaniei, Art. 61/1), SCMD a initiat prin grupurile parlamentare, altele decat PDL, si a depus la Senat, impotriva Legii anticonstitutionale 329/2009, Proiectul de initiativa legislativa inregistrat cu nr. 591/24 noiembrie 2009 si 592/25 noiembrie 2009, iar in justitie actiunile inregistrate la Tribunalul Bucuresti cu numerele de dosar 49689/3/2009 si 49780/3/2009. In primele zile ale lui ianuarie, cand Curtea de Apel si Tribunalul Bucuresti isi vor relua activitatea vom fi in masura sa va comunicam si numarul de dosar al celei de-a treia actiuni, deja inregistrata, declansata de SCMD impotriva discriminarii categoriei socio-profesionale a militarilor. Vor urma actiuni impotriva incalcarii dreptului de proprietate si cele imptriva Legii staliniste a sistemului unitar de pensii, promisa femeilor de serviciu in retragere, de tovarasii Traian Basescu, Emil Boc si instructorul CC al UTC cu munca patriotica Mihai Seitan. Se adauga actiunile speciale, initiate de SCMD pe linia contracararii profesioniste a razboiului psihologic si de imagine, initiat de politruci impotriva militarilor.

Va promitem asadar, stimati camarazi, un nou an cat se poate de interesant si de activ, pentru ca in actiunile noastre nu vom tolera nici un afront si nu vom exclude nimic din ceea ce se poate face LEGAL fiind gata sa invocam inclusiv dreptul la LEGITIMA APARARE! Drept care - neexistand pentru NOI, cei fideli juramantului fata de PATRIE, imposibilul - va chemam in numar cat mai mare in randurile noastre, pentru ca impreuna “”cu raul sa-i pedepsim pe cei rai”” ca sa ii fie Tarii bine! Nu il chemam pe Dumnezeu in ajutor pentru ca pana la el “”te mananca ingerii”” si de “”ingerii intunericului”” trebuie sa scapam NOI, pentru NOI si pentru Tara! Sa ne ajutam singuri, amintindu-ne ca suntem si redevenind rapid ceea ce suntem! Pentru ca avem o pregatire pe masura oricui si daca ne asumam si unitatea si disciplina in actiune, nu exista putere omeneasca in stare sa ne infranga!

NOI, militarii in rezerva, suntem, in tarile cu adevarat democratice, coloana vertebrala a societatii civile. NOI suntem chemati sa-i aparam pe camarazii nostri inca activi de o soarta mult mai trista decat a noastra, sa-i povatuim sa se organizeze inclusiv in sindicate si sa lupte pentru drepturile lor conform prevederilor Constitutiei, recomandarilor si legislatiei UE. NOI suntem cei chemati sa obtinem pentru eroii intorsi de pe fronturile “”pacii”” din Bosnia, Angola, Afganistan, Irak, etc, statutul la care au dreptul, acela de VETERAN, cu reglementarile financiare de rigoare. NOI suntem cei in masura sa obtina pentru camarazii in varsta o batranete indestulata si asigurata sub aspectul asistentei medicale. NOI suntem cei in masura sa asigure natiunii si Tarii, prin actiunile si victoriile noastre, Viitorul.

Declarand STAREA DE VEGHE, va asteptam in randurile noastre si va uram tuturor, si celor care sunt si celor care vor veni, de Ziua Mantuitorului si in prag de An Nou, un calduros LA MUTI ANI SI SA TRAITI! Pentru ca numai traind si luptand veti face ca totul sa fie BINE pentru TOTI!

Si pentru ca suntem crestini iar voia Tatalui Ceresc este sa iertam si gresitilor nostri, uram si impostorilor si hotilor si tradatorilor care de doua decenii “”ne inghit de vii””, “”La multi, multi, foarte multi, la cat mai multi...ani!”” Acolo unde le este locul!

Cu acestea declaram armistitiul social pe durata sarbatorilr. Va rechemam la actiune de Boboteaza si pe toti, la tabara, de Sfantu Gheorghe.

“”Cand va infrunzi padurea”” ... “”NOUS RETOURNERONS CUEILLIR LES JONQUILLES!””.

HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS!

PRESDINTELE SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE,


Col. (r) dr. Mircea DOGARU