joi, 28 ianuarie 2010

Informare privind derularea proceselor in justitie intentate de catre SCMD contra Statului roman

Cu data de 26.01.2010, domnul judecator Iulian TARTAU s-a pronuntat, cum era de asteptat. Dosarul cu nr. 49689/3/2009 a fost trimis de domnia sa, urmand exemplul lui Pilat din Pont, la Sectia a VIII-a Conflicte de Munca.

In schimb, prima infatisare in Dosarul cvasiidentic nr.49780/3/2009 a avut un cu totul alt final. Doamna judecator Anca VLAICU de la Sectia a IV-a Civila s-a spalat pe maini mult mai elegant si mult mai inteligent. Domnia sa a admis ca nu este un conflict de munca, deci nu este de competenta Sectiei a VIII-a, fiind vorba despre neconcordante intre Legea comunitara si Legea romaneasca (329/2009), ba chiar o nepotrivire dintre aceasta din urma si Constitutia Romaniei.

Prin urmare, dosarul a ramas in pronuntare, cu mentiunea ca va fi trimis la Judecatoria de care tine reclamatul (Ministerul Finantelor), ceea ce inseamna probabil Judecatoria Sector 5, judecatorie care trebuie sa solutioneze urmatorul caz : declararea Legii romanesti contrara Legii comunitare si pedepsirea vinovatului reclamat cu plata unei amenzi zilnice in favoarea sindicatului pana la modificarea Legii romanesti.

Ce va face Judecatoria in cauza ? Ramane de vazut. Probabil ceea ce le vor dicta judecatorilor constiinta si respectul fata de profesie sau ceea ce le vor dicta interesele celor mai presus de lege.

In concluzie, Lambada juridica continua !...


SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Comitetul Director