vineri, 16 aprilie 2010

Comunicat catre toate cadrele militare active, in rezerva si in retragere si catre parlamentarii loiali Romaniei

  
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE(SCMD)
   Adresa: Bucuresti, str. Dakar, nr.30, Sector 1
   E-mail: sindicatulcmd@yahoo.de   ; Site :  http://sindicatulcmd.blogspot.com 
   Tel. fix : 0216683467, Tel. mobil : 0725562223, 0752125848, Fax : 0318177371

   15.04.2010


« RADU CEL FRUMOS »
- comunicat catre toate cadrele militare active, in rezerva si in retragere si catre parlamentarii loiali Romaniei -

Intoxicarea credulilor de catre actuala guvernare a functionat. Toate amendamentele si propunerile de exceptare a militarilor din Legea privind sistemul unitar de pensii publice, facute de catre senatorii loiali Romaniei au fost respinse cu o singura exceptie : amendamentul diversionist privind acceptarea ca punctul de pensie sa mearga pana la 45% din salariul minim brut pe economie.

Toate pensiile militare vor scadea cu pana la 71%. Majoritatea, asa cum am estimat noi,  cu 40-60%.

Legea va fi introdusa pe ordinea de zi a Senatului, luni, 19.04.2010.

In aceasta situatie, SCMD face apel la senatorii care au ramas loiali Romaniei, sa nu voteze « Legea Boc-Seitan », sa fie prezenti la Senat permanent, luni si marti, si sa nu paraseasca sub nici un pretext sala de sedinta.

Vom inregistra si vom face publice, prin toate mijloacele pe care legea si imaginatia ni le permit, numele senatorilor care vor vota pentru destructurarea Armatei Romaniei, din secunda urmatoare votului, SCMD intrand in campanie electorala pe durata nelimitata, 24 de ore din 24, impotriva acestora.

Reafirmam totodata necesitatea dezvoltarii actiunii de lamurire a deputatilor in privinta antieuropenismului, neconstitutionalitatii si lovirii de nulitate a Proiectului de Lege.

In ceea ce priveste asistarea la sedintele Senatului, solicitam sa se atraga imediat atentia prin viu grai si prin mijloace media tuturor pensionarilor Romaniei ca, in conformitate cu Legea fundamentala a tarii, cu principiile democratice ale unui stat de drept, oricare cetatean poate asista la dezbaterile din Senat asupra legii, dezbaterile fiind publice, in urmatoarele conditii :
·         Oricare cetatean se poate prezenta cu buletinul de identitate in mana, luni, 19.04.2010, dupa amiaza, si marti, 20.04.2010, dimineata, la intrarea in Senat (intrarea din str. 13 Septembrie), uzand de dreptul de a asista la dezbateri;
·         Cetateanul care asista la dezbateri nu are voie sa se manifeste in nici un fel, cu alte cuvinte nu are voie sa conturbe derularea lucrarilor prin gesturi, voce, fluieraturi, etc. Poate sta linistit, pana la capat, spre a fi privit in ochi de catre acei care vor vota;
·         Daca solicitantii vor fi in numar prea mare, vor putea sta la coada linistiti, pe holurile Senatului, in curtea Parlamentului, pe strada, asteptand sa se elibereze un loc pentru a putea patrunde in balcoanele care au capacitate limitata.

In concluzie, oricare cetatean poate asista la dezbateri, pe raspunderea lui.

Daca se va decide participarea la sedinta publica a unei delegatii a SCMD, va vom informa in timp util.
  
 Pregatirea de artilerie s-a incheiat, batalia incepe!

Honor et Patria!  Vae victis!

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Biroul Operativ