marți, 1 iunie 2010

Final de reforma - in atentia colegilor nostri din MAI si SRI

Dupa distrugerea Armatei si Serviciilor, sub pretextul “Reformei”, urmeaza gongul final motivat de restrangerile bugetare, la MAI si SRI: in acest an, la MAI va fi disponibilizata promotia 1990, iar la anul, promotiile 1991-1994. Din SRI vor fi disponibilizate, tot in acest an, 2500 de cadre. Motivul? Au facut carte adevarata, ca elevi, inainte de 1989 si au inoculate simtul datoriei si dragostei fata de patrie.
Disponibilizarile se vor opera fara acordarea de compensatii si in conditii de pensii derizorii.
Ii asteptam pe noii disponibilizati in randurile noastre. SCMD nu face “racolari” , cum precizeaza atat comunicatul stalinist si anticonstitutional al ANCMRR din MApN, prezentat anterior, cat si comunicatul clona nr 785/2010 al ANCMRR din MAI, semnat de dl. Gl. Lt. (r) Vasile ADOMNICHI.
SCMD deschide larg portile tuturor celor disponibilizati sau pensionati. Cine vrea sa lupte pentru drepturile abuziv confiscate, vine la noi.
Pentru cei care se lasa prostiti de diverse interdictii inventate, repetam ca in Sindicatul nostru se pot inscrie rezervisti, indiferent de structura din care au facut parte, indiferent daca fac sau nu parte din vreun partid, oricare ar fi acesta si, mai ales, indiferent daca fac parte sau nu din una, zece, o suta de ONG-uri tip ANCMRR.
Uram de pe acum noilor nostri colegi din MAI, SRI si din celelalte structuri militare ale MApN si Ministerului Justitiei, un calduros “BINE ATI VENIT”!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTE SCMD,
Col . (r) dr. MIRCEA DOGARU