vineri, 16 iulie 2010

Catre simpatizantii SCMD din Mangalia

Suntem informati ca adunarea de constituire a Filialei SCMD Mangalia a fost tulburata de catre propagandistii domnului General (r) Iliescu Mihai, care au emis, in stilul deja consacrat, urmatoarele afirmatii: “Nu intrati in sindicat, astia va mananca banii. Dogaru a fost cu familia la Bruxelles pe banii Sindicatului, etc.”

Raspundem ca Dogaru a fost in 1995 la Bruxelles, trimis in misiune de Armata, pe linie de istorie militara. In 2010, la Bruxelles a fost, cu un memoriu reprezentand 22 de asociatii ale pensionarilor, inclusiv SCMD, presedinta FACIAS, care a solicitat Comisiei juridice a UE initierea unei comisii de ancheta pentru Romania, in vederea verificarii modului in care sunt respectate drepturile fundamentale stabilite de Carta UE pentru pensionari. In acelasi timp, cu un memoriu paralel, din partea SCMD, s-a prezentat la Parlamentul European un grup de membri ai SCMD de la Filiala Botosani, aflati in excursie in Europa, pe banii lor. Detalii despre aceasta actiune, importanta pentru toti militarii Romaniei, puteti gasi pe blogul acestei filiale.

Atragem atentia pensionarilor militari ca aberantele legi Boc–Seitan desfiinteaza pensiile militare, numite in mod discriminatoriu “speciale”, “nesimtite”, “pomana”, etc, ca pensii de stat de serviciu, de boala si de urmas. Normele de aplicare vor aparea la inceputul saptamanii viitoare si veti avea la dispozitie 3 ani pentru a va cauta singuri statele de plata de acum 30-40 de ani pentru a obtine in plus cativa lei fata de pensia stabilita ilegal pe baza salariului mediu pe economie. Toate pensiile vor scadea cu 40-60%, iar ceea ce va ramane va fi impozitat cu 16%.

SCMD va initia 5 (cinci) procese impotriva indivizilor imbatati de putere, care isi bat joc de militarii Romaniei, de rezultatele proceselor urmand a beneficia, din pacate, numai membrii SCMD.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU