vineri, 26 noiembrie 2010

RASPUNSURILE M.A.N. SI M.A.I. LA "PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE"

In atentia tuturor membrilor SCMD si a tuturor celor interesati


Cu ocazia manifestarilor de protest si comemorative din ziua de 25 Octombrie 2010, SCMD a depus la Bucuresti, la Presedintie, la Curtea Constitutionala, la Ministerul de Interne si, a doua zi, pe 26 octombrie si la Ministerul Apararii Nationale, documentul intitulat “”Punctul nostru de vedere””.
Prin bunavointa domnului Col. Nicolae Popa, seful Sectiei Relatii cu Publicul, am primit raspunsul Ministerului Apararii Nationale, exprimat de catre Directia pentru Relatia cu Parlamentul si Asistenta Juridica a MApN, careia ii multumim pentru promptitudine.
In mod ciudat de la MAI, desi documentul a fost depus pe data de 25 Octombrie a.c. de catre delegatia care a purtat discutii cu Dl. Chestor Dan Fatuloiu, Secretar de Stat, ni se transmite un raspuns la acelasi document parvenit prin actiunea Filialei SCMD Satu Mare si Institutia Prefectului - jud. Maramures.
In asteptarea raspunsului de la Presedintie si Curtea Constitutionala, va prezentam alaturi de ”Punctul nostru de vedere””, pe care il puteti vizualiza, si spre comparatie, raspunsul Ministerului Apararii Nationale si al MAI.
Va rugam sa le cititi si sa trageti concluzile care se impun.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Dogaru Mircea