duminică, 12 decembrie 2010

Apel catre filialele SCMD din zona de Sud-Est


17 Decembrie este o zi foarte importanta pentru Constanta. In asteptarea promulgarii Legii sistemului unitar de pensii, lege care ne degreveaza de statutul de militari, Filiala 1 Constanta tine sa-si manifeste deplina multumire si adeziune fata de actuala putere, datorita careia traim din ce in ce mai bine!...
Ii rugam pe presedintii Filialelor Buzau, Braila, Galati, Tulcea, Mangalia, Fetesti, Slobozia, Calarasi si Urziceni, sa ia legatura cu domnul Col (r) Macovei Remus in vederea sustinerii colindatorilor SCMD Constanta, in fata Prefecturii.
A nu se uita ca acest oras este si leaganul intaiului matelot al tarii, caruia ii dorim tot ceea ce ne doreste si el noua!
In situatia unei deplasari la Constanta a acestor filiale, cheltuielile de transport vor fi asigurate de catre SCMD, mai putin hrana. Ii rugam pe participanti sa procedeze ca pe vremea lui Stefan cel Mare si sa-si ia un pachetel in tolba. De preferinta oua foarte moi si placut mirositoare, ca sunt mai consistente!...
Daca si timisorenii vor sa comemoreze in acelasi fel debutul evenimentelor din decembrie 1989, care ne-au eliberat de Romania, rugam filialele din zona de Vest sa le vina in sprijin.
In ceea ce ne priveste, studiem posibilitatea trimiterii unei Notificari catre Primaria Municipiului Bucuresti prin care sa informam ca vom comemora 22 Decembrie depunand cate o floare in amintirea sutelor de morti militari, din toate structurile, sub celebrul Balcon Neatins de Gloante.
Reamintim tuturor celor interesati ca la actiuni comemorative/omagiale nu avem nevoie de autorizatia Primariei Generale, pe care doar o instiintam in acest mod ca ne facem datoria de cetateni responsabili.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU