joi, 6 ianuarie 2011

Referitor la comunicatul nesemnat al MAI



Renuntam la afirmatia justificata: “”Ce va spunem noi de un an de zile…””
Prin noua Lege a sistemului unitar de pensii, noi nu mai suntem militari in rezerva ci “”ASISTATI””. Cu alte cuvinte ni s-a sters trecutul si am devenit un fel de pomanagii ai statului. In Romania se aplica un principiu inexistent - acela al retroactivitatii legii.
Actiunea de pacalire a rezervistilor sa-si ceara ei insisi anularea vechilor decizii pentru a clama ulterior ca nu este vorba de incalcarea Art. 15 din Constitutie si a legislatiei europene ci despre democratie (Voi ati cerut, noi v-am facut pe plac) a esuat. Doar 6957 de cadre MAI in rezerva din 66528 au cerut recalcularea. Cu recalculare sau fara, si la MAI ca si la Armata, pensiile se stabilesc in urma anularii statutului nostru de militar in trecut, din burta, in baza unei legi deja abrogata si care nu ne privea: Legea 19/2000.
Mai grav este ca in baza unor adeverinte de venit, care constituie fals, uz de fals, uzurpare de calitate si abuz in serviciu si a unor decizii de pensii ai caror semnatari se fac vinovati de aceleasi delicte, actiunea s-a desfasurat si se desfasoara ca si la MapN, in conditiile existentei unor hotarari judecatoresti privind suspendarea/anularea HG 735/2010.
Intrucat noi ne aparam statutul de militar si nu cuantumul, Constitutia si nu vointa tiranului, legislatia, recomandarile si jurisprudenta europeana, nu aberatiile santajabililor de la Curtea Constitutionala, este limpede ca-i vom da in judecata si pe emitentii falsurilor numite adeverinte de venit si pe emitentii noilor decizii de pensii.
Comunicatul de presa al MAI ne vine insa ca o manusa pe fondul deschiderii urmaririi penale de catre Procurorul General impotriva domnului Corneliu Vadim Tudor, pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti. Din acest moment il putem da in judecata pe domnul Traian Igas si putem cere declansarea urmaririi penale, ca si in cazul doamnei Gl Maria Lupu, pentru nerespectarea a doua hotarari judecatoresti ale Curtii de Apel Cluj, privind suspendare/anularea HG 735/2010, sentinte definitive si executorii. Vom rezerva aceeasi soarta si domnului Gabriel Oprea intrucat, in locul domniei sale s-a pronuntat, indicandu-l ca vinovat pentru toate aberatiile legiferate despre pensiile militare, domnul presedinte Traian Basescu. Pe domnul Basescu il vom chema la bara ca martor impotriva domnului Oprea, inclusiv pentru minciuna, ca pensiile sub 30 de milioana nu vor scadea. Aceasta este utilizata de aproape un an pentru a masca un alt angajament pronuntat de gongoricul ministru al Apararii Nationale cu exact un an in urma: “”Daca o singura pensie militara va scadea, imi dau demisia””. Acum, individul are dreptate – nici o pensie militara nu va scadea, pentru ca nu mai exista pensii militare. Vor scadea pensiile aproape tuturor fostilor militari, deveniti peste noapte ASISTATI. Cu exceptia catorva zeci de slugi sau indivizi alesi ca exemple ale caror pensii vor creste din burta pentru ca noi “”stupid people”” sa urmam exemplul:
“” - Vedeti, celor care au depus primii cereri de recalculare, le-au crescut pensiile (adica pensiile declarate nesimtite timp de un an de zile, in cadrul razboiului de imagine declansat impotriva noastra, la o medie de 14,5  milioane, vor deveni simtite la 30 de milioane)! Daca sunteti cuminti si faceti ce va spunem, pensiile voastre “”recalculate “” ilegal pe baza salariului mediu vor creste in urmatorii 3, 5, 10, 100 de ani. Asta daca nu cumva intre timp va scadea punctul de pensie. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, o buna parte dintre voi, veti avea bunul simt sa crapati intre timp, adica, pardon, “”sa parasiti pe cale naturala sistemul””!
Suntem informati ca si la Interne, ca si la Armata, ca si la STS exista gansaci disciplinati care ne acuza de lipsa de onoare si hoti care striga “”Hotii””! Ii asiguram ca vom rezista tuturor presiunilor, santajelor si atacurilor de imagine si ca ne-am facut un scop in viata din a le tîrî idolii in justitie si a-i vedea sfarsind in puscarii, pentru inalta tradare, genocid, subminarea economiei nationale, talharie la drumul mare si incalcarea atat a Constitutiei Romaniei cat si a normelor, prevederilor, recomandarilor legislatiei europene si a tuturor principiilor de drept international.
Batalia abia acum incepe! Ii asteptam alaturi de noi, in continuare, pe masura ce se trezesc, pe toti militarii cinstiti si patrioti. Datoria noastra este sa salvam ceea ce se mai poate pentru noi si generatiile viitoare dintr-o tara ocupata, jefuita ca in codru si practic distrusa.

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,
Col.  (r) dr. Mircea DOGARU