joi, 21 aprilie 2011

Agenda de lucru a SCMD in perioada 30 aprilie - 16 mai
Apel catre toti membrii si simpatizantii SCMD

1. In ziua de 30 aprilie a.c. intre orele 11.00 - 12.00, SCMD va aniversa Ziua Infanteriei la Monumentul Infanteriei din Soseaua Kiseleff (in parcul de langa Muzeul Geologiei). La aceasta actiune, initiata de filialele Sectorului 2, SCMD ii cheama sa participe pe toti bucurestenii pentru care onoarea si demnitatea de militar mai inseamna ceva;
2. In ziua de 4 mai a.c. SCMD organizeaza pichetarea sediului ANAF din str. Apolodor nr. 17 (la iesirea din Piata Constitutiei, vis a vis de sediul SRI). SCMD protesteaza pentru reactia antinationala a Puterii fata de gestul neofascistului ungur Csibi BARNA, de spanzurare a unui manechin reprezentandu-l pe Avram Iancu. Sfidarea Constitutiei Romaniei, a Istoriei si simbolurilor natiunii romane impune arestarea, judecarea in regim de urgenta si condamnarea vinovatului, nu promovarea sa, de catre Sorin Blejnar la ANAF Sector 2. In calitate de militari credinciosi valorilor si traditiilor nationale, aparatori ai integritatii teritoriale, independentei, unitatii Romaniei, simbolurilor si demnitatii natiunii, membrii SCMD vor cere ca institutiile statului sa-si faca datoria, legea sa fie una pentru toti, sa nu se mai accepte tacit existenta unor supradrepturi colective iar onoarea si demnitatea poporului roman sa nu mai fie batjocorite cu ingaduinta Puterii.
La aceasta actiune vor participa toti membri SCMD din capitala disponibili. Ii invitam, deasemenea, sa participe pe toti bucurestenii, indiferent de culoarea politica, pentru care Romania, natiunea romana si valorile romanesti mai inseamna ceva. Pe toti cei care sunt hotarati sa spuna DESTUL celor 21 de ani de umilinta si jigniri repetate aduse in deplina impunitate de extremistii unguri unui popor prea bland si prea tolerant!
3. In ziua de 14 mai se vor desfasura lucrarile Congresului PDL, partidul vinovat, alaturi de UNPR si UDMR, de toate legile genocidului si subminarii economiei nationale impuse in ultimii 3 ani natiunii romane, in dispretul democratiei si a oricaror principii de drept. SCMD va picheta in Bucuresti locatia Congresului - indiferent de care va fi aceea - iar in tara, sediile PDL in fiecare centru urban in care exista filiala SCMD. La aceasta actiune, SCMD ii cheama alaturi pe toti sindicalistii, pe toti militarii, pe toti cetatenii Romaniei care au curajul sa se impotriveasca APOCALIPSEI DUPA BASESCU.
"Mai bine un sfarsit cu groaza decat o groaza fara de sfarsit!"

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU