luni, 2 mai 2011

Filialele din Bucuresti picheteaza sediul ANAF, miercuri, 04.05.2011

Locuitori ai Capitalei,

De 21 de ani, cel mai vechi fascism european - horthysmul unguresc,  se manifesta nestingherit in Romania si, mai nou, prin cetateni romani, votati  in Olt, Dolj, Teleorman si Vaslui ca europarlamentari, si in Parlamentul European.
De 21 de ani, suntem agresati si jigniti, noi si simbolurile noastre nationale, de 21 de ani este incalcata, in deplina impunitate pentru agresori, Constitutia Romaniei. Declaratiile antiromanesti ale unor Tokes, Marko Bela, Frunda, Ekstein, etc. nu au fost niciodata pedepsite. Demeter, cel care a ars steagul romanesc si a batjocorit statuia lui Mihai Viteazul a dispus ani de zile de fondurile Ministerului Culturii iar astazi dispune de Societatea Romana de Radiodifuzune. Asasinii maiorului Agache se lafaie liberi la Budapesta. Mai nou, de 15 martie, anul acesta, gardistul Csibi Barna, l-a batjocorit pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc. Iar impunitatea s-a transformat in rasplata: a fost promovat de Sorin Blejnar la ANAF Sector 2 Bucuresti.
In numele tuturor celor care mai simt romaneste, in numele onoarei si demnitatii de militar si de roman, SCMD reactioneaza. Pe data de 4 mai a.c. filialele SCMD din Bucuresti se vor concentra la ora 10 a.m., in fata sediului ANAF din str. Apolodor, nr. 17, pe care-l vor picheta pana la orele 13.00. O nota de protest va fi remisa dl. Blejnar.
Va solicitam, stimati locuitori ai Capitalei, sa iesiti din hibernare, sa va redobanditi conditia de oameni, de romani si de europeni si sa va alaturati noua la aceasta manifestare. Un NU hotarat fascismului unguresc si oricarui tip de agresiune la adresa fiintei noastre nationale!
Sa inteleaga si fantomele trecutului ca aici e Romania si Romania este centrul Europei!
Veniti asadar bucuresteni la chemarea SCMD, sa aratam lumii “ca-n aste maini mai curge un sange de roman” !

Honor et patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU