miercuri, 18 mai 2011

VICTORIE STRAGEGICA A SCMD

Pichetarea Palatului Cotroceni (la Monumentul "Leul"),

in perioada 24 -31 mai a.c.

De opt luni de zile, pentru a indeparta orice manifestare sindicala de usa Presedintelui, "revolutionarii" de serviciu ai unui secretar de stat MAI picheteaza Monumentul "Leul", situatie intolerabila si jignitoare pentru militari, in special pentru genisti. In replica, pentru a dovedi ca traim in Absurdistan, daca "revolutionarii" au pichetat un monument militar, SCMD a fost dirijat catre "Teapa Revolutiei".

Prin surprindere, azi, 18 mai a.c., la negociere cu reprezentantii Primariei Generale si ai MApN, SCMD a reusit sa-si adjudece, in scop de pichetare, Monumentul "Leul", in perioada 24 -31 mai a.c.

Scopul actiunii este urmatorul:

  • In perioada amintita se va vota sau nu ca lege, cu recomandarea Comisiei de Munca, in Camera Deputatilor, OUG 1/2011, legat de care SCMD a demonstrat prin hotarari de tribunal (Alexandria, Drobeta, Giurgiu, Slatina, Targoviste, Constanta, Zalau, etc.) ca este fara obiect, deoarece isi propune sa revizuiasca niste decizii de pensie nule de drept (deciziile de recalculare) emise ilegal, in perioada de suspendare a HG 735/2010, la sfarsitul lui 2010 - inceputul lui 2011. SCMD isi propune, asadar, sa atraga atentia deputatilor portocalii ca vor vota ca lege o ordonanta fara obiect si, mai ales, sa atraga atentia Presedintelui ca se va face de ras promulgand o lege fara obiect.
  • In aceeasi perioada, se va vota, in Camera Deputatilor, Legea Politistilor, de doua ori amanata, prin care, circa 18.000 de cadre vor fi disponibilizate din MAI, intr-o prima etapa, in doua faze. SCMD este impotriva ecestei "reforme" care va lasa populatia, indeosebi rurala, fara aparare.

SCMD a obtinut dreptul de pichetare zilnic, in perioada amintita, cu pana la 300 de participanti, intre orele 11.00 - 17.00.

Intentionam sa stabilim pichete reduse, cu insemnele SCMD in perioada 24 - 30 mai a.c.

In ceea ce priveste ziua de 31 mai, desi avem drept de pichetare, intre orele amintite, deoarece este Ziua armei geniu, am convenit sa o transformam in manifestare comemorativa in amintiurea eroilor cazuti in Razboiul de intregire si, pentru a ne dovedi bunele sentimente fata de colegii activi care nu puteau obtine aprobarea pentru astfel de manifestari, intrucat Protocolul cu primaria fusese semnat cu SCMD si locatia adjudecata de SCMD, am convenit asupra urmatoarelor:

  • SCMD si Asociatia Cadrelor Militare de Geniu in Rezerva si Retragere "Constantin Harjeu" vor desfasura o actiune omagiala, comemorativa, marti 31 mai a.c. intre orele 08.00 - 10.30 a.m., permitand colegilor nostri activi, sub organizarea Comenduirii garnizoanei sa isi desfasoare programul omagial prevazut pentru Ziua armei geniu dupa ora 11.00. Membrii SCMD au fost invitati de organizatori si pot participa in continuare si la programul colegilor activi.

Honor et patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

CONVOCARE

pentru joi, 19.05.a.c., orele 17.00

B.O. ale filialelor din Bucuresti si Ilfov

In vederea desfasurarii manifestarilor SCMD din perioada 24 - 31. 05. 2011, avand ca scop contracararea OUG 1/2011, a Legii politistilor si a politicii de "revizuire", ii rugam pe toti domnii presedinti si vicepresedinti ai filialelor din Capitala si judetul Ilfov sa se prezinte la sediul central al SCMD, joi, 19 mai a.c., la orele 17.00, pentru a stabili impreuna o strategie adecvata si eficienta. Vom stabili, deasemenea, ora si locatia conferintei de presa pe care intentionam sa o organizam luni, 23 mai a.c.

Honor et Patria! Vae victis

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

In atentia B.O. ale tuturor filialelor

Subiect: viitoarele alegeri locale

In perspectiva viitoarelor alegeri locale, absolut toate partidele, mari si mici, din sfera puterii sau a opozitiei, vaneaza blana ursului din padure, facand deja listele cu candidati. Va transmitem rugamintea de a-i indentifica pe toti rezervistii care candideaza, indiferent de partid, fie ca sunt membrii ai SCMD , fie ca nu, pentru a le asigura sau nu sprijin, in functie de implicarea personala in lupta pentru apararea statutului de militar si a drepturilor tuturor militarilor in rezerva si retragere.

Deasemenea, va rugam sa stabiliti identitatea membrilor SCMD care pot candida din partea partidului ai carui membri sunt sau ca independenti la functiile de primari sau de membrii ai consiliilor locale. Rezultatele vor fi comunicate personal, nu prin telefon, e-mail sau corespondenta, modalitatea urmand a fi stabilita ulterior.

Mafiei trebuie sa i se reteze nu capul (pentru ca i-ar creste alte 9 capete in loc) ci picioarele!

Consideram ca electoratul va avea cea mai mare incredere in candidatii legati de SCMD, indiferent de partidul din care fac parte, asa cum s-a dovedit in precedentele de anul trecut si anul acesta.

Uniti si numai uniti vom putea impune o schimbare benefica si reala, in interesul intregii natiuni, in politica romaneasca si, mai presus de toate, vom putea obtine abrogarea legilor genocidului si ale subminarii economiei nationale, implicit evitarea pe viitor a jignirilor si abuzurilor legislative impotriva tuturor categoriilor de militari.

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col.(r) dr. Mircea DOGARU