miercuri, 24 august 2011



IN ATENTIA TUTUROR PRESEDINTILOR DE FILIALE
- RASPLATA PENTRU GENOCID -

Va informam prin prezenta ca, in anul 2010, in cimitirele militare Ghencea 1, 2 si 3 au fost inmormantati 275 de rezervisti. In anul in curs, in aceleasi cimitire, pana la aceasta ora, au fost inmormantati 263 gratie politicii antimilitare declansata de guvern si presedinte. Lucram la Bucuresti pentru stabilirea tuturor deceselor militarilor in rezerva si retragere, membri sau nu de sindicat, functie de inmormantarile din alte cimitire decat cele mentionate din Capitala si din tara.
Va transmitem rugamintea de a face aceeasi cercetare in teritoriul de competenta al filialelor, daca se poate pe 2010, daca nu, macar de la 01.01.a.c., intrucat, din datele noastre, se pare, ca urmare a jongleriilor prezidentiale si guvernamentale pe seama drepturilor noastre legitime la onoare si demnitate, la grad si pensie ca bunuri dobandite si drepturi patrimoniale, au decedat in toata tara, prin infarct si atac cerebral, peste 1200 de cadre militare in rezerva si retragere, din toate structurile sistemului national de aparare si ordine publica.
Se poate baza puterea pe cel mai complex serviciu de informatii si diversiune din Romania, serviciul rromilor, se poate baza pe Legea 10 (restituiri de pamanturi si imobile contra vot) se poate baza pe cumpararea primarilor si consiliilor locale pe fonduri europene, se poate baza pe agentii care au primit ordin sa se inscrie in sindicat si pe cei manipulati prin santaj, amenintari, promisiuni si stimularea orgoliilor, dar in fata unei acuze clare si dovedite de genocid nu va rezista. Daca tot ne omoara unul cate unul, in spiritul politicii de partid si de stat de parasire “pe cale naturala a sistemului”, macar sa murim cu folos ! Sa luptam pana la capat, profesionist, pentru apararea drepturilor noastre socio-economice, a dreptului nostru legitim si al Romaniei la existenta !


HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS!

Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU