miercuri, 3 august 2011

Pe marginea sugestiilor Filialei 1 Craiova


I.       Domnul Mr (r) Petre Morjan se afla in grija filialei din care face parte.
 SCMD se preocupa deja de tot ce are nevoie. Va asiguram ca are parte de un tratament de exceptie din partea medicilor spitalului, aflandu-se in grija dnei dr. Boiangiu. Singura interdictie este ca reprezentantii presei sa nu patrunda in incinta Spitalului, dar aceasta interdictie este generala, pentru toate spitalele. Nici noi, nici dna Col. (r) Petrescu Luminita, secretarul Filialei 1 Sector 3, si sef al Departamentului Sanatate al SCMD, nu avem nimic de reprosat conducerii spitalului, aducand colectivului de medici, in repetate randuri, multumiri pentru inaltul profesionalism si omenia lor. Ni se pare insa binevenita ideea dumneavoastra, nu in sensul deschiderii unui cont bancar special, ci in sensul obtinerii acordului dlui Morjan de a i se face public contul personal. Cei care vor sa contribuie (membri sau nu ai SCMD) cu sume de bani, pe langa ajutoarele date de SCMD, sa depuna bani direct in contul domniei sale.
         In ceea ce priveste initiativa adunarilor zonale ale filialelor, ni se pare de bun augur dar, intrucat adversarii nostri au inteles deja ceea ce avem de gand, nu cred ca este un risc prea mare sa spunem lucrurilor pe nume:
Consiliul National al Reprezentantilor SCMD, convocat strict in baza Statutului, va avea doua obiective majore: 
  1. Aprobarea ROF-ului si a instructiunilor legate de functionarea departamentala; 
  2. Punerea de acord in privinta strategiei SCMD in alegerile locale.

II.      La nivel central, SCMD nu a incheiat si nu va incheia protocoale decat cu sindicate, conform statutului. La nivel local, filialele au incheiat si vor incheia minute de colaborare in alegeri cu fortele opozitiei, incercand sa obtina maximum de avantaje pentru membrii lor. La Consiliul National se vor discuta, in primul rand, avantajele obtinute si doleantele nominal exprimate ale filialelor. Acestea vor fi discutate apoi punctual de catre Presedintele SCMD cu presedintii celor 3 partide din USL, intrucat strategia USL nu este stabilita de filialele locale ale partidelor ci de domnii Ponta, Antonescu si Constantin Daniel, la Bucuresti. De la Consiliul National, Comitetul Director al SCMD va trebui sa plece cu o lista clara de eligibili, membri ai SCMD dar si ai celor 3 partide, pe localitati.

Honor et Patria! Vae Victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU