vineri, 30 decembrie 2011

Catre natiunea romana

Doamnelor si domnilor, cetateni ai Romaniei,
Cu ocazia Anului Nou, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) va ureaza sa puteti alunga pentru o clipa grijile si necazurile, ca sa va bucurati in tihna de masa incropita pentru familiile dvs., de Revelion si de resturile pastrate pentru Sfantul Vasile si Sfantul Ion! Sa fiti suficient de tari apoi, incat sa nu puneti la inima si sa rezistati in clipa in care va veti reintoarce la realitate si veti constata marirea si inmultirea nejustificata a taxelor si impozitelor, impunerea la plata a oricarui act medical, desi cotizati, obligati fiind, la asigurarile de sanatate! Sa rezistati scaderii veniturilor, operatiune mascata de asa zisa “inghetare”, sa rezistati “regularizarilor”, scumpirilor si noului val de disponibilizari decis de guvernatorul subcoloniei Romania, Jeffrey Franks, si tuturor celorlalte masuri aplicate cu un dezgustator servilism de slugile asasinilor nostri economici, care constituie prin furt, masluiri de voturi, cumparari de suflete si incalcarea cotidiana a fiecarui articol al Constitutiei, actuala autoproclamata Putere politica a Romaniei!

Va rugam sa rezistati, in mod deosebit, cand veti plati prima intretinere din 2012, si sa nu le faceti pe plac, adica sa parasiti “pe cale naturala sistemul”. Fie ca vremea lamentarilor sa fie ingropata cu 2011, iar 2012 sa fie anul actiunii civice, hotarate, a natiunii romane pentru reintronarea democratiei si distrugerea in fasa a noii dictaturi de tip stalinist!

SCMD va lanseaza un apel la constientizare, la actiune hotarata in spiritul legislatiei europene, si in numele drepturilor sacre ale umanitatii. Pe data de 24 ianuarie 2012, SCMD va propune sa materializam indemnul la Unire al inaintasilor nostri, sa respingem hotarit indemnurile la solidaritate intre pagubasi si hoti, intre victime si calai, lansate in ultimii doi ani de actualul Guvern.

SCMD va asteapta organizat, ca reprezentanti ai societatilor, fundatiilor, uniunilor si sindicatelor din care faceti parte, sa veniti alaturi de organizatiile membre ale Consiliului National al Societatii Civile, semnatare ale Programului National de Actiune in 12 puncte numit PLATFORMA CIVICA, in Piata Victoriei, la vremea pranzului! Ne este foame de libertate, ne este sete de dreptate, este obligatoriu sa ne unim si sa realizam ceea ce ne propunem: supravietuirea noastra a tuturor, a natiunii romane, a statului numit Romania, adica a celor spoliati total si definitiv prin preconizata, de catre Putere, actiune  numita Marea Privatizare, adica, in realitate, Marea Spoliere!

Nu ne propunem sa va chemam la revolutii, pentru ca nu credem in posibilitatea ca o tara total infranta si ocupata sa-si poata reveni altfel decat prin recursul la inteligenta. Va informam ca jandarmii si politistii care ne-au pazit in cursul ultimilor doi ani, ca disponibilizati, sunt astazi membri ai SCMD! Si va  garantam ca cei care ne vor pazi pe 24 ianuarie, vor fi in randurile noastre dupa 1 martie.

Ne adunam pentru ca intreaga planeta sa stie ca in Romania exista vointa nationala, ca si in SUA sau Grecia, Rusia sau Ungaria, Marea Britanie sau Bulgaria, Germania si Franta sau Albania!

Ne adunam pentru a vota punctul nostru de vedere sub forma unei scrisori deschise catre popoarele lumii, care va fi inmanata ambasadelor si consulatelor de la Bucuresti si care se va intitula “VOINTA NATIUNII ROMANE”. Acest material va cuprinde explicit toate deraierile actualei Puteri de la democratia constitutionala, inclusiv tentativa de a impune vointei nationale vointa unei clici privilegiate, prin comasarea alegerilor si masluirea electronica a votului, subminarea economiei nationale, politica de genocid, inclusiv cultural, la care suntem supusi, transformarea statului in adversar al cetatenilor, ofensiva impotriva tuturor categoriilor socio-profesionale si a miscarii sindicale, distrugerea sistematica, pentru toate generatiile, a posibilitatii de afirmare profesionala si de supravietuire cel putin, daca nu de accedere la un trai decent, prin munca cinstita, etc.

Pentru ca actiunile noastre se desfasoara intotdeauna in spiritul Legii fundamentale pe care Puterea nu o respecta, va rugam ca, prin reprezentantii autorizati ai ONG-urilor si sindicatelor din care faceti parte, sa ne transmiteti, pana la data de 10.01.2012 (la telefoanele 0736600961, 0736600973, e-mail sindicatulmilitarilor@gmail.com sau fax 0318177371) problemele cu care va confruntati si care trebuie incluse in scrisoarea deschisa, numarul de delegati cu care doriti sa participati, in numele Unirii civice a natiunii romane, la mitingul din 24 ianuarie, alaturi de SCMD si aliatii din cadrul Consilului National al Societatii Civile. Avem nevoie de numarul exact de participanti, atat pentru a contracara propaganda mass media servila Puterii, care aplica in sens invers aritmetica domnisoarei Roberta Anastase la mitinguri, cat si pentru a evita obiectiile Puterii ca suntem mai multi decat s-a convenit la negocierile cu Primaria Municipiului Bucuresti si factorii de ordine publica. ONG-urile si sindicatele din tara se pot adresa direct filialelor SCMD din judete, care ne vor informa cu promptitudine. 

Mitingul va fi si un test pentru candidatul Sorin Oprescu la Primaria Capitalei: va executa ordinele Puterii de reprimare, demonstrand ca este ceea ce unii il acuza a fi, sau va actiona conform legii, in slujba democratiei si a poporului?

In pofida tentativelor Puterii de a elimina, prin cumparare sau amenintare de lideri, prin infiltrarea de sabotori sau interpretarea aberanta a legislatiei, orice manifestare publica ostila, SCMD si ceilalti componenti ai Consiliului National al Societatii Civile vor fi in Piata Victoriei, de Ziua Unirii. 

Manifestatia va constitui, in egala masura, un test si pentru actuala Opozitie, care se manifesta mai mult la televizor si deloc in strada, in sprijinul celor loviti de masurile Puterii, pe viata si pe sperantele carora se incearca, in exclusivitate, iesirea din criza. 

Intrucat, Consiliul National al Societatii Civile si-a propus sa se constituie intr-o masa de vot in masura sa anihileze orice tentativa de frauda, iar viitoarele alegeri sa fie cu adevarat expresia vointei nationale, manifestatia din 24 ianuarie va fi un test si pentru intreaga autoproclamata clasa politica. Domnii deputati, senatori, membri ai Guvernului, trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca sunt reprezentantii nostri, nu stapanii nostri si ai destinului nostru! Ca isi datoreaza cariera faptului ca noi ii investim pentru a duce la indeplinire programul nostru, al cetatenilor Romaniei, care prevede crearea nu distrugerea de locuri de munca, ieftinirea, nu scumpirea vietii, acces pentru toti la sanatate, invatamant, cultura, justitie, etc. Cu alte cuvinte, cine nu este un bun manager, indiferent de cat tupeu si cati bani are, din furt si frauda, nu are ce cauta in nici o functie de reprezentare a noastra, pentru ca in orice democratie reala, vointa poporului trebuie sa fie vointa politicului, cu atat mai mult cu cat este, in fapt, vointa lui Dumnezeu.

Doamnelor si domnilor, cetateni ai Romaniei,

Sa pasiti asadar cu bine peste pragul de An Nou si sa fiti, in numele Unirii, mai necesare decat niciodata pentru natiunea romana, alaturi de noi, la marea exprimare a Societatii Civile constiente din Romania, din 24 ianuarie 2012.
Libertatea si drepturile se cuceresc si se pastreaza prin lupta si vointa colectiva hotarata, de catre cei care vor sa-si traiasca viata ca cetateni demni, in libertate si respect, nu cersind si slugarind pe la curtile hotilor!

LA MULTI ANI! VA ASTEPTAM!...

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Mircea DOGARU

P.S.
Cetatenilor mai emotivi, care s-au lasat intoxicati de propaganda prezidentiala si uneperisto-militara, prin publicarea din “burta” a unor tabele stiintifico-fantastice privind cresterea inimaginabila a pensiilor militare in cazul a 92% dintre rezervisti, le comunicam spre linistire, ca asa cum am precizat in repetate randuri, la 92% dintre militari, politisti si urmasi, transformati ilegal in “asistati” ai statului, pensiile le scad catastrofal. Deciziile de revizuire in cazul celor care au fost mintiti ca vor avea cresteri semnificative de la 01.01.2012, au inceput sa soseasca. Cei in cauza va vor confirma direct, in strada, pe 24 ianuarie a.c. Cu atat mai raspicat cu cat Puterea este hotarata, si avem déjà dovezi, sa incalce si hotararile definitive si irevocabile ale instantelor de judecata. Solutia ramane una singura: asasinii natiunii romane trebuie trimisi acolo unde le este locul!

joi, 29 decembrie 2011

LA MULTI ANI!




Doamnelor si domnilor militari in rezerva sau in retragere, membri ai SCMD,

Cu ocazia incheierii unui an greu pentru noi toti, cu multe victorii in justitie, media si in strada, dar si cu multe victime din randurile noastre, data fiind politica abjecta a slugilor FMI numite presedinte, membri ai Guvernului si ai majoritatii parlamentare, am onoarea sa va transmit, in numele Comitetului Director si al meu personal, un calduros “La multi ani!”

Fie ca 2012 sa ne readuca tuturor speranta, dreptul si dreptatea, adica natura juridica a pensiilor noastre, cu alte cuvinte, statutul de militari in rezerva/retragere din care decurge totul (si cuantum, si respect si aliniere la omologii europeni, si asistenta medicala gratuita si dreptul de a munci dupa trecerea in rezerva si dreptul nestirbit la proprietatea legal dobandita)!

Va dorim puterea de a rezista la viitoarele magarii ale Guvernului, care vor cadea ca ploaia asupra noastra si in 2012, in egala masura, puterea de a rezista minciunilor, adica propagandei oficiale care ne vrea si regulati si cu banii luati si sluj in fata celor pentru care contam numai la vot.

Proclama ca statul nu are nici o obligatie fata de cetateni? Vom demonstra ca statul suntem NOI, nu ei!

Ne cer sa plecam unde vedem cu ochii daca vrem sa muncim? Ii vom impiedica noi pe ei sa plece, pentru ca stim sigur ca stau cu bagajul facut la picior! Si vom recupera tot ceea ce ne-au furat!

Au proclamat ca obiectiv reducerea numarului de pensionari de la 6.800.000 la 1.500.000? Le vom demonstra ca se poate si invers, adica reducerea numarului hotilor din administratie, Parlament si cercurile Puterii, la 0. 

Trebuie doar sa rezistam nervos, pentru ca razboiul este psihologic si de imagine! Din aceasta perspectiva, ca presedinte fondator al SCMD, imi cer scuze si va rog sa le acceptati, de la toti colegii si in numele tuturor colegilor, daca in relatiile dintre conducerea centrala si filiale au aparut tensiuni inerente modului in care se actioneaza profesionist asupra fiecaruia dintre noi!

Va transmit, stimate colege si stimati colegi, promisiunea ca vom rezista pana la capat, ca SCMD va deveni, in calitate de nucleu al Consiliului National al Societatii Civile, forta capabila sa se opuna jefuirii sistematice a Romaniei si bataii de joc la care este supusa natiunea romana!

In Unire sta puterea si puterea noastra a stat de la inceput in faptul ca suntem toti la un loc, sub acelasi steag, iar astazi, alaturi de noi, prin peste 100 de sindicate si ONG-uri, au venit si revolutionari, si reprezentanti ai tuturor categoriilor socio-profesionale si varstelor, pe toti unindu-ne dorinta fierbinte de a raspunde raului cu rau, pentru ca Patria suntem NOI “norodul, iara nu tagma jafuitorilor”!

De aceea, in incheiere, va rog respectuos sa ne acordati acceptul de a transmite in numele dumneavoastra, al tuturor, si jefuitorilor nostri si slugilor lor de serviciu, in prag de An Nou, un calduros “La multi, multi, multi … foarte multi ani!” acolo unde le este locul si unde ne dorim cu totii, in mod sincer, sa-i vedem! 

De noi si numai de noi depinde ca dorintele noastre sa se implineasca!

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

miercuri, 21 decembrie 2011

S-a dat drumul deciziilor de revizuire!...


Se vor contesta imediat, conform modelului existent pe pagina Departamentului juridic, atat temeiul juridic al pensiei cat si cuantumul (daca este cazul). Cei multumiti cu actualul cuantum trebuie sa stie ca daca pierd calitatea de militar in rezerva este posibil sa returneze maririle ca foloase necuvenite din drepturi de pensie, sa aiba, pe viitor, pensia afectata de scaderea punctului de pensie, sau sa se multumeasca cu suma de astazi care nu va mai valora nimic peste 2-3 ani, cand colegii lor care-si vor dobandi statutul prin justitie vor avea pensii de 6000-7000 de euro, aliniate la pensiile omologilor din NATO.
Cei aflati in procesele de anulare a deciziilor de revizuire, vor completa la inceputul lunii ianuarie si vor introduce ordonanta presedintiala (catre presedintele tribunalului) pentru ca pensia diminuata, prin revizuire, sa se plateasca in continuare la cuantumul existent in decembrie 2011, pana la solutionarea prin hotarare definitiva si irevocabila a dosarului.
Modelul de ordonanta va fi postat in prima saptamana a lunii ian. 2012 si va fi intocmit si in functie de motivarea ICCJ la RIL-ul din 12.12.2011.
Cei care nu au primit inca decizia de revizuire, dar urmeaza sa o primeasca, vor depune ordonanta presedintiala imediat dupa deschiderea procesului de revizuire. 
Atentie la data emiterii deciziei de revizuire - deocamdata toate vin cu data de maxim 12 decembrie a.c., data la care s-a judecat la ICCJ, RIL-ul. Parerea noastra este ca, sperau ca ICCJ sa aprobe solicitarea dnei Kovesi. Intrucat ICCJ ne-a dat dreptate noua, este posibil ca alte decizii ulterioare sa nu mai fie trimise, sau ca, in mod ticalos, sa fie emise in continuare decizii, toate fiind datate retroactiv 12 decembrie. La cat de "onesti" sunt, totul este posibil!...

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

luni, 19 decembrie 2011

Manifestatie pe 20 decembrie
BUCURESTI, Piata Victoriei, orele 10.00


Sindicatele si asociatiile revolutionarilor care fac parte din Consiliul National al Societatii Civile, organizeaza marti 20.12.2011 orele 10.00, in Piata Victoriei, o manifestatie cu dublu caracter:
• de omagiere a celor care au iesit la lupta pentru Libertate in decembrie 1989 si de comemorare a celor care s-au jerfit luptand pentru Libertate in acele zile;
• militant, revolutionarii solicitand demisia Guvernului Boc IV si a secretarului de stat pentru revolutionari George COSTIN (M.A.I.)

Deoarece:
• la 22 de ani de la agresarea concentrica a Romaniei de fortele speciale ale tuturor statelor membre ale celor doua Tratate cu sprijinul unei puternice coloane a V-a din interior, Libertatea a ramas pentru romani inca un vis prea indepartat;
• actuala dictatura este mult mai sinistra decat aceea, intrucat nebunul de atunci nu trada interesele natiunii, nu fura si nu permitea camarilei sa fure;
• in randul SCMD se afla numerosi membri cu statut de revolutionar si urmasi de eroi martiri,
ii rugam pe toti membrii SCMD care doresc sa participe, sa dea curs invitatiei lansata noua verbal si in scris de revolutionari.
Comitetul director va trimite o delegatie cu un mesaj de salut.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

miercuri, 14 decembrie 2011

Avertisment transmis domnilor ministri ai M.Ap.N., M.A.I. si Directorului General al S.R.I.


Tovarasi reprezentanti ai partidului-stat,

In executarea ordinelor F.M.I., ati dovedit exces de zel in  destructurarea sistemului national de aparare, reusind sa mariti numarul de rezervisti de la 144.500 in octombrie 2009, la 187.000 astazi.
Ati dat afara, fara drepturi, si veti continua sa o faceti, jandarmi, politisti, pompieri tineri si, la 45 de ani, militari angajati pe baza de contract, toti fara drept de pensie anticipata, ajutor de somaj, fara posibilitatea recuperarii drepturilor banesti restante, toti dati afara din apartamentele in care stateau cu chirie, pe motiv ca sunt locuinte de serviciu. Va bateti joc de cadrele cu varste intre 50-55 de ani, obligandu-i sa treaca in rezerva, desi pe Legea 263/2010 ar trebui sa treaca la 60 de ani, obligandu-i sa accepte statutul de ”anticipat” si oferindu-le pensii la calendele grecesti sau un ajutor de somaj mascat in asa zisa ”pensie provizorie”, inexistenta din punct de vedere legal. Ne-ati limitat dreptul la munca, prin Legea 329/2009 si, practic, ni l-ati anulat prin prevederile Legii 263/2010.
Ne-ati luat, pe sest, in mai 2010, dreptul legal la o a doua pensie, pe baza vechimii in munca, realizata dupa trecerea in rezerva. In perspectiva alinierii salariale a militarilor si politistilor activi la omologii lor din NATO, ati intrevazut beneficiul: ati redus si continuati sa reduceti numarul activilor (de aici suplimentarea fondurilor de pensie, pentru viitorii pensionati, nu pentru marirea pensiilor aflate déjà in plata, cum cred naivii) iar pe noi, rezervistii, ati hotarat sa ne transformati in balast, adica in civili, “asistati” (pe Legea 119/2010) sau ”beneficiari” (pe Legea 263/2010) adica pomanagii, civili, fara identitate, ai statului, dependenti exclusiv de punctul de pensie. Si aceasta pentru ca legile noastre ocupationale prevedeau cresterea pensiilor, proportional cu cresterea salariala la activi. Aceasta este in fapt miza, nu problema cuantumului, adica a sumelor incasate astazi, pe care o fluturati diversionist in fata presei si in tribunale.
Mizati pe manipulare psihologica si pe razboi de imagine. De asemenea, pe cunosterea psihologiei colective a militarului foarte in varsta, déjà atins de dementa senila sau a celui fara studii adevarate. De asemenea, ati mizat pe principiul caprei vecinului, adica pe psihologia colectiva a romanului.
Doi ani de zile ati dus razboiul impotriva “nesimtitilor de militari cu pensii nesimtite de 20 de milioane”, pentru a va face aliati din prosti, ca sa urle de bucurie ca desfiintati structurile militare una dupa alta, ca le furati rezervistilor dreptul dobandit numit grad militar si dreptul dobandit, in egala masura proprietate, numit pensie militara. Ati vrut sa ne transformati in civili, dependenti exclusiv de punctul de pensie, desfiintandu-ne legile ocupationale, abrogate la 1 ianuarie 2011 si reducandu-ne pensiile cu 18-69%. Pentru asta ati apelat la un principiu inexistent, acela al retroactivitatii legii, promovand legea anticonstitutionala si antieuropeana 119/2010, cu caracter retroactiv, si inventand absurda “recalculare” ceea ce, din punctul de vedere al legislatiei si tratatelor europene la care Romania este parte, inseamna pur si simplu Discriminare.
Ati fost invinsi prin hotararea definitiva si executorie a Curtii de Apel Cluj din 28 septembrie 2010, care a oprit definitiv si executoriu anticonstitutionala recalculare, suspendand H.G. 735/2010. Din acel moment, continuarea recalcularii era ilegala, dar ati comis ilegalitatea, emitand intre 27 decembrie 2010 - 6 ianuarie 2011 deciziile nule de drept (pentru ca va era interzis sa le emiteti, recalcularea fiind interzisa) prin care ne-ati facut pensiile zob, unii dintre camarazii nostri decedand din aceasta cauza. Ati fost din nou invinsi prin Hotararea ICCJ din 7 ianuarie 2011 si toate minciunile dvs. in privinta principiului erga omnes, raspandite cu spume la gura in media, nu v-au fost de nici un folos, decat eventual au folosit mancatorilor dvs. de rahat, pe care i-ati rasplatit cu stele de generali si “contratorpilori”.
Din 8 ianuarie 2011, ati schimbat tactica. Ati renuntat la actiunea “poporul contra nesimtitilor de rezervisti cu pensii nesimtite” si ati declansat operatiunea “rezervisti tăntălai contra rezervisti adversari”. In conditiile in care Legea 263 a fost blocata, prin blocarea Legii 119/2010, ca urmare a desfiintarii H.G. 735 iar legile noastre ocupationale au fost abrogate, toate pensiile militarilor, cu data de 7 ianuarie 2011, au intrat ilegal in plata, ca transfer de fonduri fara acte justificative. Pe fond, v-ati permis sa cedati ultimatumului SCMD din 24 ianuarie 2011, ca sa revenim la situatia din decembrie 2010, doar in cuantumul pensiilor, nu si legal, prin prorogarea Legilor 164/2001 si 179/2004. Si daca tot ne luam pensiile ilegal, v-ati permis sa afirmati manipulatoriu ca faceti dreptate in sistem si sa mariti, pe ici pe colo, in mod nejustificat, pensiile catorva, mintind ca e vorba de 90%. In fudulia lor, pentru ca prostul pana nu-i fudul, nu e prost destul, unii au muscat momeala, acceptand cu bucurie, in schimbul renuntarii la calitatea de militar in rezerva, pensii marite real sau doar promisiunea de marire cu data de 1 ianuarie 2012, nesesizand ca le-ati luat calitatea de militar in rezerva si i-ati transformat in simple slugi politice. De asemenea nu au sesizat ca ati introdus in context cuvantul REGULARIZARE. Ceea ce inseamna returnarea, la un moment dat, a sumelor care constituie diferenta fata de suma de drept, ca “foloase necuvenite din drepturi de pensie”. Ati mizat, in aceasta operatie, pe mentalul tăntălăului ca el, si numai el, marele Gogu, merită mult mai mult decat toti ceilalti camarazi, pentru ca a fost mare sculă pe basculă in cine stie ce bransa. Ati mizat pe disperarea celui caruia i se apropie funia de par, ca, peste 10-20 de ani, nimeni nu va mai sti ca a facut umbra pamantului degeaba, pe mentalitatea celor care rescriu istoria, punandu-se in centrul ei, si i-ati cumparat, in dispretul total fata de calitatea de militar, umplandu-i cu grade de generali in rezerva, ordine, si decoratii inutile.
Toate acestea au avut drept scop aburirea noastra, sa nu vedem ca principala operatie este tentativa disperata de a legitima ilegalitatea prin asa zisa REVIZUIRE. Prin aceasta incercati sa legitimati deciziile de pensie ilegale, nule de drept, date pe asa zisa “recalculare”. Ati incercat sa ne prostiti sa renuntam la procese, ca n-ar mai avea obiect, ati dat ordine precise judecatorilor ce hotarari sa ia, dar nu ati reusit si SCMD a mers inainte, avand peste 4000 de procese in prima instanta castigate si 597 in recurs, la Curtile de Apel. Cu alte cuvinte, 597 de membri ai SCMD, prin hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, s-au intors la statutul de militar in rezeva si la deciziile de pensie anterioare, stabilite prin vechile legi ocupationale astazi abrogate.
In aceasta situatie, slugile de la Curtea Constitutionala nemaifiind de ajuns, ati luat cu asalt ICCJ si tagma judecatorilor, mergand cu amenintari, pana la sanctiuni disciplinare daca ne mai dau castig de cauza, si ati pus-o pe madam Macovei nr.2, pe nume Kovesi, sa introduca la ICCJ Recursul in interesul legii. In mod surprinzator, ICCJ  a dat hotararea in favoarea noastra, in ziua de 12.12.2011, ingropand definitiv Legea 119/2010, blocand astfel toate prevederile referitoare la militari din Legea 263/2010, implicit operatiunea numita REVIZUIRE si deschizand perspectiva recunoasterii legilor noastre ocupationale.
Daca am fi pierdut la ICCJ, hotararile tribunalelor ar fi venit pe banda impotriva noastra. Castigand, este posibil ca numarul de 597 de militari in rezerva sa creasca rapid. Oricum, va avertizam ca ne vom judeca la Curtea de la Luxemburg si la CEDO, pentru ca vrem redobandirea tuturor drepturilor noastre, prin prorogarea legilor noastre ocupationale. Va avertizam ca vom lupta si pentru pastrarea cuantumului pensiilor crescute, pentru ca sunt tot un drept dobandit, plata fata de lege urmand sa fie facuta de catre cei care au comis ilegalitatile, rasturnand piramida ierarhiei militare.
Pe cale de consecinta, inainte de a avea textul hotararii ICCJ, va avertizam sa renuntati la operatiunea numita REVIZUIRE si la trimiterea in bloc a deciziilor de revizuire care sunt nule de drept din acest moment, pentru ca, in caz contrar, va vom face raspunzatori in fata legii.
Pe tantalaii care va admira ii avertizam ca, pana la restabilirea dreptului, doar membrii SCMD, care castiga - si vor castiga matematic in justitie - isi vor redobandi si onoarea si demnitatea militara si drepturile decurgand din calitatea de militar in rezerva, ei urmand a fi supusi REGULARIZARII adica si regulati si cu banii luati, pentru ca o pensie de 20 de milioane declarata “nesimtita” ieri, facuta “simtita” la 40 de milioane astazi si inghetata definitiv, nu va mai valora doi bani in 2015 cand noi, membrii SCMD, vom fi obtinut si consideratia si pensiile similare omologilor nostri din NATO.
Batalia continua, tovarasi, 2012 este an decisiv pentru dvs. ca politicieni si asa cum v-ati ciocnit de SCMD atunci cand ati vrut sa faceti un partid de aplaudaci al rezervistilor din toate structurile, va veti ciocni de SCMD si atunci cand seful vostru, mergand pe eterna tactica ruseasca, va apela la Forumul civic al lui Putin. Atunci, in alegeri, veti constata ca SCMD este coloana vertebrala a societatii civile constiente si veti pierde matematic, indiferent cate voturi veti cumpara sau fura. De aceea, ar fi in avantajul dvs., sa renuntati cat mai e timp, sa obligati Guvernul si Legislativul sa proroge legile 164/2001 si 179/2004, pentru ca rahatul ilegalitatilor pe care ati inceput sa-l rostogoliti impotriva noastra pe 28 decembrie 2008 a capatat, intre timp, dimensiunile unei haznale uriase, aruncand Romania in haos juridic. Oricum, va prevenim ca, daca dati drumul asa cum s-a prevazut, pe 31 decembrie a.c., la grosul deciziilor de revizuire, le vom contesta in bloc si vom indemna nu numai pe membrii SCMD ci pe toti rezervistii care se afla in procese pe aceasta tema, sa completeze, in situatia in care le scade pensia, modelul de ordonanta presedintiala pe care l-au elaborat juristii nostri pentru ca, prin decizii ale tribunalelor, pe durata bataliei in justitie, pensiile noastre sa nu scada.
Urandu-va, nu in politica ci in viata, “La multi ani!”, ca sa apucati sa fiti pedepsiti pentru bataia de joc la care ne-ati supus si pentru genocidul comis déjà, va salut, fara respect.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

luni, 12 decembrie 2011

Victorie definitiva!


Dictatura a fost zdrobita!

Incercarea Puterii de a forta incalcarea principiilor de drept , impotriva noastra, a SCMD, a esuat lamentabil. Baschetbalista a ratat aruncarea directa!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul in interesul legii, promovat de catre Kovesi, dupa cum urmeaza:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Biroul de Informare şi Relaţii Publice 

C  O  M  U  N  I  C  A  T

În şedinţa din 12 decembrie 2011, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul competent să judece recursul în interesul legii, legal constituit în fiecare dintre cauze, a soluţionat un număr de 2 recursuri în interesul legii, fiind pronunţate următoarele soluţii:

 Decizia nr.28 în dosarul nr. 27/2011.
Respinge, recursul în interesul legii declarat de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea interpretării şi aplicării unitare a dispoziţiilor art. 3201 alin.1 şi 7 din Codul de procedură penală, cu privire la momentul procesual până la care sunt aplicabile prevederile referitoare la procedura de judecată simplificată.
Obligatorie, potrivit art.4145 alin.4 din Codul de procedură penală.
            Pronunţată, în şedinţă publică, azi 12 decembrie 2011.

Decizia nr.29 în dosarul nr. 29/2011.
Respinge recursurile în interesul legii declarate de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi de Colegiile de conducere ale Curţilor de Apel Braşov, Cluj, Craiova şi Galaţi privind aplicarea dispoziţiilor Legii nr.119/2010, raportat la art. 20 alin. (2) din Constituţie, art. 1 din Protocolul nr.1 adiţional la Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi art. 14 din Convenţie, referitor la recalcularea pensiilor prevăzute de art.1 din lege.
Obligatorie, potrivit art.3307 alin.4 din Codul de procedură civilă.
            Pronunţată, în şedinţă publică, azi 12 decembrie 2011.

După redactarea considerentelor şi semnarea deciziilor, acestea se vor publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.


Purtător de cuvânt al
Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie
judecător Georgeta Barbălată

Din acest moment avem un singur indemn: Pe ei!...

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU


Informare in interesul colegilor nostri, politisti activi


In toamna lui 2010 va anuntam ca 18.000 de cadre din MAI (cu preponderenta jandarmi si pompieri) vor fi disponibilizate in 2011 si 2012, cate 9.000 pe an.
Intr-un discurs la Timisoara, ospatarul-tamplar Igas ne-a facut nebuni. In martie 2011, el insusi admitea ca vor fi disponibilizate 19.000 de cadre, cate 9500 pe an. Cu doua luni in urma, cand Igas declara reforma incheiata, SCMD va avertiza ca disponibilizarile vor continua. Si a venit pacaleala cu cei care au implinit sau urmau sa implineasca 55 de ani si care au fost trecuti fortat in pensie anticipata.
Cu oarecare intarziere, va atentionam astazi ca numarul total al disponibilizatilor s-a suplimentat cu 1000 de cadre pe an. Asadar este vorba despre 10.500 in 2011 si 10.500 in 2012. In ceea ce priveste disponibilizarea a inca 1000 de persoane in luna decembrie a.c., aceasta a inceput vineri, 09.12.2011, prin punerea la dispozitie a 500 de politisti de frontiera de pe granitele cu Ucraina, Ungaria si Serbia, urmare, practica, a desfiintarii prin reforma a Politiei de Frontiera, redusa astazi la o structura simbolica. Urmeaza, probabil in jurul datei de 30, 31.12.2011 disponibilizarea a inca 500 de cadre din inspectorate.
Va sugeram, stimati colegi, sa solicitati si sa va faceti copii dupa  toate ordinele emise in acest sens pentru viitoarea actiune in justitie, fiindca locul dvs. va fi, inevitabil, in filialele SCMD. Si va mai sugeram sa fiti pregatiti sa veniti alaturi de noi, in “Marsul cel lung” din 24.01.2012, daca acesta va fi stabilit, de comun acord, de membrii fondatori si asociati in cadrul Consiliului National al Societatii Civile. Pentru ca nu veti avea asigurate nici dreptatea, nici prezentul, nici viitorul, cata vreme igasii, chesnoii si fatuloii vor ramane in fruntea bucatelor!
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

vineri, 9 decembrie 2011

In atentia tuturor celor interesati


“PDL E-N TOATE, E-N CELE CE SUNT, SI-N CELE CE MAINE VOR RADE LA SOARE!...”
Recursul in interesul legii, mai pe sleau, legea prin care se incearca fortarea Tribunalelor sa ia decizii in dispretul Legii, impotriva noastra, recurs promovat de baschetbalista/dansatoarea Kovesi, este promovat la INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE (ICCJ), cu nr. de dosar 29/2011, luni, 12.12.2011 la orele 09.00.
Toti cei interesati pot fi prezenti la locul faptei: str. Batistei, nr. 25, Sector 2, Bucuresti.
Felicitarile pentru dna Kovesi, in cazul in care marcheaza cosul de 3 puncte si ICCJ va trage apa peste Drept, Justitie si Romania, pot fi transmise la:
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
 B-dul Libertăţii nr.12
Sector 5 - Bucureşti
Cod postal: 050706
Telefon :
021/319.38.33
021/319.38.56
          

 “STIMA NOASTRA SI MANDRIA: BOC, BASESCU, ROMANIA!...”

Se intoarce roata?

Spre surprinderea noastra, incepand cu 17.10.2011,  Curtea de Apel Bucuresti a dat hotarari definitive si irevocabile in favoarea a 37 de membri de sindicat din Filialele Giurgiu, Alexandria si Calarasi, care au redevenit astfel militari in rezerva cu pensii militare de stat in conformitate cu Legile 164/2001 si 179/2004.
In ceea ce priveste Tribunalul Municipiului Bucuresti (TMB), pana astazi, aceasta institutie a executat, intocmai si la timp, ordinele primite, dand in dosarele noastre termene la calendele grecesti, si incepand sa ne respinga actiunile, incepand cu luna septembrie. In aceasta saptamana insa TMB a dat solutii in mod neasteptat, in favoarea noastra , conform informatiei transmise direct de la TMB de catre dna Col. (r) Caloian Monica - sef al Departamentului Juridic al SCMD.
Deci, cand in tara s-a ajuns la castigarea recursurilor, a inceput si la Bucuresti sa se castige  de catre SCMD.
Apreciem acest lucru drept o palma data  baschetbalistei Kovesi si un semn ca luni, 12.12.2011, magistratii ICCJ vor arunca RIL-ul la cos, de la centrul terenului!...
Oricum, noi speram ca magistratii sa-si faca datoria si sa judece in conformitate cu principiile de drept si ale deontologiei profesionale. In caz contrar, mai devreme sau mai tarziu, vor raspunde juridic in fata noastra si a intregii natiuni romane.
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU