joi, 5 ianuarie 2012

OperatiuneaVAL DE PLANGERI PENALE

In atentia tuturor membrilor SCMD si a tuturor militarilor si politistilor in rezerva si in retragere care vor sa se bata pentru drepturile lor, contrar politicii liderilor obedienti ai asociatiilor nationale servile Puterii

Ceea ce se intampla cu noi in ultimele zile este incununarea unui proces inceput in ianuarie 2009 si care se cheama RESTRANGEREA ABUZIVA A DREPTULUI DE PROPRIETATE. Ne referim la proprietatea numita grad militar/profesional si la proprietatea numita pensie militara de stat. In aceasta situatie, specialistii SCMD au hotarat sa analizeze oportunitatea elaborarii unor plangeri penale impotriva persoanelor vinovate. Acestea vor fi depuse oficial de sindicat si individual de fiecare dintre dvs., cei care doriti, la Parchetul General. Nu conteaza ca vom primi NUP. Imaginati-va ce inseamna sa dea 30, 40- 50.000 de NUP-uri la plangerile dvs. individuale la adresa vinovatului “X”! Din cateva zeci de mii, unul dintre noi tot va castiga, si vinovatul “X” a terminat-o cu alegerile, nemaiputandu-se inscrie in campania electorala!... In plus, toate aceste plangeri, vor constitui probe in favoarea noastra, in momentul in care le vom solicita daune morale si despagubiri.
In eventualitatea ca vom declansa acesta operatiune, modelele de plangeri penale, vor fi pentru:
1.    1. Cei peste 700 de membri ai SCMD (sau altii) care au castigat pana acum hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, in recurs la Curtile de apel si au primit decizii de revizuire, chiar si raspunsuri impertinente de la Casele de pensii. Vor fi plangeri penale pentru nerespectarea unor hotarari judecatoresti definitive si irevocabile si-i vor avea in vedere pe semnatarul din partea Casei Sectoriale de pensii si pe ministrul de resort (Oprea, Igas, Maior) in calitate de ordonatori de credite. Pentru colegii aflati in aceasta situatie se va solicita executor judecatoresc (pe civil) de punere in aplicare a hotararii.
Va rugam, stimati colegi sa incepeti sa trimiteti pe adresa sindicatului, pentru Departamentul Juridic, copii dupa urmatoarele probe:
·       Hotararea definitiva si irevocabila a Curtii de Apel
·       Decizia de revizuire, recent primita
·       Raspunsul pe care l-ati primit (daca l-ati primit) de la Casa Sectoriala de Pensii
Va depune plangere penala sindicatul, dar va rugam sa depuneti si dvs, potrivit modelului pe care il vom afisa.
2.    2. Plangere penala pentru abuz in serviciu si inselaciune inclusiv pentru utilizarea bazei de date a MApN in interes personal sau de partid, impotriva viitorilor asistati/beneficiari Gabriel Oprea, Tiberiu Fratila si Maria Lupu (daca noi n-avem grade, nu vor mai avea nici ei). Plangerea va fi facuta in baza afisarii inca din vara, a unui tabel cu caracter “definitiv” (permanent modificat) cu cuantumuri de pensie revizuita, marite sau la nivelul anterior si a felicitarilor transmise (ca o confirmare a abuzului) unor rezervisti ale caror pensii au fost ,in fapt, micsorate prin revizuire. Ii rugam pe colegii de la MApN, aflati in aceasta situatie sa pastreze cu sfintenie si sa ne trimita in copie, pentru Departamentul juridic, urmatoarele probe:
·       Decizia de revizuire
·       Decizia anterioara
·       Pagina din tabelul publicat pe site-ul MApN pe care s-au regasit
·       Scrisoarea de felicitare a dlui Gabriel Oprea si plicul in care a venit.
Vom depune plangere penala in numele sindicatului si veti depune si dvs. cei care doriti, in nume personal, completand modelul pe care il vom afisa.
3.     3. Plangeri penale pentru abuz in serviciu impotriva domnilor ministri Igas, Oprea si a sefilor Caselor de Pensii Sectoriale de la MApN si MAI in cazul deciziilor de revizuire identice sau cvasiidentice cu cele de recalculare. Reamintim ca, prin lege, Casele de Pensii erau obligate sa caute toate documentele necesare si in caz de lipsa sa comunice in 30 de zile pierderea/distrugerea documentului, trecand la reconstituirea lui. Or, in cele mai multe cazuri, calculele se fac pe salariul mediu/minim pe economie. Colegilor in aceasta situatie le solicitam sa trimita pentru Departamentul juridic copii dupa Decizia de recalculare si Decizia de revizuire. Plangerile vor fi inaintate si de sindicat si de dvs, individual, cei care doriti.
4.    4. Plangeri penale pentru abuz in serviciu si inselaciune pe adresa domnului George Maior si a Casei de Pensii Sectoriale a SRI pentru cele 2-5 decizii de revizuire, “una mai definitiva decat alta” primite  de una si aceeasi persoana, fost lucrator la SRI. Colegilor de la SRI, aflati in aceasta situatie, le solicitam sa trimita copii dupa deciziile de recalculare (daca au, pentru ca dl Maior a stopat primul trimiterea deciziilor de recalculare) si dupa toate deciziile de revizuire primite. Plangerile penale vor fi depuse de sindicat, dar si de dvs. individual, daca doriti.
1.  5.  Plangere penala pentru comiterea infractiunilor de fals si uz de fals impotriva ordonatorilor de credite, sefilor directiilor de specialitate si ai caselor sectoriale de pensii de la MApN, MAI si SRI, ca urmare a neutilizarii corecte a bazelor de date. Pe colegii aflati in aceasta situatie (stabilire de cuantum dupa date inexacte, eliminarea din calcul a unor venituri realizate, etc) îi rugam sa ne trimita copii dupa adeverinte, declaratii fiscale, alte documente ce pot fi folosite drept probe. Plangerile vor fi depuse de sindicat dar si individual de dumneavoastra, cei care doriti.
2.  6.  Plangeri penale impotriva sefilor directiilor de specialitate si ai caselor sectoriale de pensii ale MApN, MAI, SRI, pentru ca au efectuat in anul 2011 plata drepturilor de pensie fara angajament legal si angajament bugetar, contrar prevederilor Legii 500/2002 privind finantele publice cu modificarile si completarile ulterioare. Ca probe trimiteti pe adresa SCMD copii dupa deciziile de recalculare ( sau in cazul SRI, dupa talonul din ianuarie 2011), dupa toate taloanele de pensie pe 2011 si dupa decizia initiala de pensie (pe legea pe care ati iesit la pensie) cu talonul din decembrie 2010. Plangerile penale vor fi depuse de sindicat dar si de dvs. individual, daca doriti.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU