marți, 14 februarie 2012

Din nou, despre PLANUL B prezidential



Represiunea

In atentia tuturor membrilor SCMD, CNSC si a celorlalti cetateni onesti ai Romaniei

Foarte recent, intr-o asa zisa publicatie elitista, in fapt o profesionista si antiromaneasca oficina de manipulare, un “Mos Teaca” al Kominternului, decan de varsta al reprezentantilor celui de-al treilea sex (deci santajabil in anii 60-80, pentru toate serviciile speciale, fie ele capitaliste, fie socialiste) din Romania, isi permite sa porcaiasca intr-un stil stalinist inimaginabil, cu “manie proletara”, de-a valma, pe toti membrii SCMD (nesimtiti, care nu ar vrea decat pensii nemeritate, etc), pe toti sustinatorii Lt. Alexandru Gheorghe (pe care-i face practic fascisti, sustinatori ai unui nebun) si pe toti participantii la fenomenul Piata Universitatii. Motivul? Toti acestia indraznesc sa ceara in continuare capul Basescului, refuza sa mai fie tampiti si sa inghita pe nemestecate “aceeasi Marie cu alta palarie”, adica guvernul paramilitar Ungureanu, care ar repara nedreptatile guvernului Boc. De parca micul activist Boc nu ar fi fost doar si exclusiv trompeta Basescului. Si o face batranul edec stalinist, de la inaltimea legendatei sale personalitati de agent al celei mai abjecte unitati mixte americano-sovietica, de prostire a europenilor, in deceniile postbelice si-n interesul puterii planetare bipolare (Uniunea Sovietica si Uniunea Sovietica Ailalta) ca ar fi existat real un asa zis “razboi rece”. A fost unitatea la care s-au pus de acord sa ne dea libertate la tot cartierul, incepand din 1968, numitele Monica (puiul de cuc al lui) Lovinescu si Hedda Katz, sefa grupurilor de asalt impotriva marilor dascali ai neamului, din amfitetrele universitatilor din anii ocupatiei sovietice si fiica a unuia dintre triumvirii care au condus real Romania din spatele marionetei Ceausescu (Radulescu-Katz, alias Voicu-Olteanu) bagata noua pe gat ca mare “telectuala” pana in anii 90, sub numele de Ileana Vrancea. Cine vrea amanunte despre aceasta defuncta unitate militara, careia americanii i-au dat un sut in fund cand devenise desueta, fantoma ei oplosindu-se in Romania, pentru a declansa “razboiul rece” dintre romani si … romani, sa citeasca raportul managerului R. De Flers “Europa Libera. Sectia romana”, aparuta si in limba romana, si se lamureste.

In fapt, PLANUL B al presedintelui, privind reprimarea oponentilor s-a declansat prin actiunea grupurilor kominterniste de cercetare-diversiune, acestea actionand in scopul discreditarii adversarilor si intoxicarii opiniei publice in media. Speram ca membrii SCMD si aliatii nostri sa nu se lase trasi pe sfoara de textele neobolsevicilor, de intoxicarea prin prelucrare de la om la om, si sa nu uite ca nu avem timp de vanat iepuri (adica sa nu se excite pentru cauze minore, menite sa ne deturneze de la obiectiv) cata vreme scopul nostru este vanarea taurului comunal furios, lovit de streche!

Reprimarea va merge pas cu pas, cu implicarea justitiei (SCMD transmite istericilor manipulati pe principiul prostului fudul, ca tocmai a scapat dintr-un ilegal control ANAF, de aproape 4 luni, care i-a verificat intreaga activitate financiara de la infiintare pana astazi, constatand ca nu exista nici un fel de nereguli), apoi a actiunii “contondente” cu utilizarea fortelor de represiune, in baza Principiului numarul unu lansat de Lenin, odata cu “Laboratorul de otravuri” si perfectionat atat de Stalin cat si de urmasii sai, pana la Putin inclusiv: “Dispare omul, dispare problema!”.

Am numit noul guvern paramilitar nu numai pentru ca are un “maresal” la Aparare, un spion sef Premier si ministri cu biografii ciudate in rest, ci in primul rand pentru ca am avut in vedere urmatoarele:

– achizitionarea a 5 milioane de cartuse plus alte echipamente pentru jandarmi, in conditiile in care jandarmii sunt decimati, 10.500 de lucratori ai MAI fiind dati afara in 2011, alti 10.500 fiind prevazuti pentru 2012.

– Declararea maririi fondurilor de la buget pentru personal in 2012, la serviciile speciale, in conditiile in care se are in vedere “reforma”, adica distrugerea acestora, profesionistii autentici fiind dati afara, urmand a fi pastrati doar yes-manii sau incadrati si promovati “pe filiera indirecta” lucratorii de partid (si la Armata, si la Interne si la SRI).

– Trei directii ale MAI au fost comasate intr-una singura, vizand evidenta (controlul) populatiei, si puse, ca grupuri de actiune super dotate tethnic, la dispozitia prefectilor.

– Alte doua directii ale MAI au fost transformate in grupuri de actiune paramilitara la dispozitia primarilor, inclusiv a acelor primari care resping limba romana si orice legatura cu Romania.

– Firmele de paza sunt pe cale de a fi concentrate intr-o megafirma, sub comanda lui Oprea, pazind depozitele de munitii si armament ale Armatei la nivel tara, cu comandanti adusi din rezerva si instruiti prin intermediul unor ONG-uri de fatada, cu fonduri europene, de catre agenti acoperiti ai celor doua falange prezidentiale, STS si SPP.

– Majoritatea sustinatorilor fenomenului Piata Universitatii stiu ca asupra lor au actionat, in cea de-a treia seara a manifestatiilor, in uniforme de jandarmi, expertii a trei firme de paza. A avut loc, asadar, o prima aplicatie a fortei paramilitare a Basescului.

In alta ordine de idei, atragem atentia ca Boc nu conta nici macar cand era premier. Cu atat mai mult nu conteaza dupa. Si iata ca Boc (a se citi Basescu) da un ordin si nici un membru PDL nu intra in noul Guvern. Actiunea se cheama protectia camarilei, in primul rand a celebrei “Nuti, spaima Constitutii”. Tot la capitolul protectie se incadreaza actiunile lui Blaga si Videanu de a-i cere aceleiasi Nuti sa parasesca PDL-ul si declaratia tovarasei Nuti ca-si retrage candidatura de la Primaria Capitalei. Daca luam in calcul si faptul ca Basescu si-a pus la adapost fiica favorita la Bruxelles, ca toti si-au cumparat proprietati nesimtite la Monte Carlo, in Austria, in SUA, in Australia, etc. ca si-au deschis conturi prin toate ungherele lumii, ca, in frunte cu familia Cocos, camarila isi lichideaza afacerile in tara de doua luni si opereaza transferuri, ar rezulta ca noul dictator nu a adoptat Solutia de rezerva Ceausescu ci, mai curand, Solutia Sud Americana (Peron, Pinochet, Somoza). Cu alte cuvinte, baietii vor pune tunurile pe noi, dar daca vom rezista si vom iesi masiv in strada “cand va infrunzi padurea”, sunt pregatiti sa o stearga. Unde nu da Dumnezeu sa ajungem sa-i urmarim prin Interpol! Pana atunci va trebui sa explicam prostilor fuduli si inocentilor, spre a-i feri de manipularea kominternistilor, ca nimic nu s-a schimbat in bine: se fura ca in codru tot ce mai avem, se negociaza cu strainatatea tot ceea ce mai are natiunea romana, spre vanzare rapida, iar legile genocidului si ale subminarii economiei nationale, legi impotriva tuturor categoriilor socio-profesionale si de varsta (copii, personae cu dizabilitati, pensionari civili sau militari, politisti, ceferisti, mineri, constructori, profesori, medici, artisti, etc, mai putin magistratii complici) se aplica in continuare, cu maxima ferocitate.

Avem 74 de morti, deocamdata, datorita gerului. Cate sute de cadavre vor fi descoperite peste 2-3 saptamani in casele transformate de zapada in morminte si cati morti ne vor aduce inundatiile? Si aceasta in conditiile in care firmele camarilei au primit si papat déjà miliardele alocate in scop preventiv pentru situatii de urgenta, in vederea achizitiei tehnicii si materialelor necesare interventiilor? Oricum, de vina sunt numai victimele, adica noi, betivii, potrivit aberatiilor si insultelor noului ministru de interne, pe care ar trebui, rapid, sa ne unim eforturile si sa-l dam in judecata.

Iar la supararea batranului kominternist, ca Piata Universitatii, care colcaie de provocatori PDL-isti, UNPR-isti si asa zisi “revolutionari” basescieni nu se lasa incalecata, ii transmitem ca nici n-o sa se lase, drept pentru care nu vor reusi sa-si implementeze “emanatii”.

Jos Basescu!

Jos regimul ticalos, hot, corupt si tradator!

Va asteptam, joi, 16 februarie a.c., la ora 10.00, in Parcul CFR din fata Garii de Nord, la mitingul de protest al ceferistilor!

Col. (r) dr. Mircea Dogaru

PRESEDINTELE SCMD

PS:
Deoarece suntem preocupati si de solutii, nu numai de critica, va transmitem ca solutii exista, propunandu-va pentru actuala criza a razboiului cu “Generalul Iarna”, solutia sugerata de Col. (r)Balici Mihai.