miercuri, 30 mai 2012

PING - PONG CU SOARTA MILITARILOR SI POLITISTILOR IN REZERVA


         In atentia tuturor membrilor SCMD

         Dupa cum se stie, discutiile din comisiile munca si aparare ale Camerei Deputatilor, in ceea ce priveste amendamentele la OUG 1    ( Legea 165) / 2011 si Legea 329/2009, au fost sistate pe motiv ca se astepta o hotarare de guvern sau o OUG, vizand anularea platilor retroactive pe “regularizare” si revenirea la cuantumul din decembrie trecut la “asistatii” cu “ajutoare sociale lunare” scazute prin “revizuire”.
Inca de luni si MAI a anuntat ca are sumele necesare, toate ministerele, mai putin matusalemul Gheorghe Gherghina de la finante, si-au dat avizul , iar dna. Gl. Maria LUPU, plina de entuziasm fata de noul guvern (ca si numitul Mihai ILIESCU de la ANCMRR, care a uitat ce propaganda a facut in ultimii doi ani) a trimis un accept la Ministerul de Finante, ilustrativ pentru inteligenta oamenilor de baza ai regimului Basescu – Oprea: a anuntat ca bani sunt si vor fi si in continuare, intrucat numai la MApN se inregistreaza “in medie, 250 de iesiri din sistem, pe cale naturala”. Cu alte cuvinte, bani vor fi si pe mai departe, deoarece, executand ordinele lui Boc si ale lui Basescu, noi , “asistatii” din MApN, avem bunul simt sa crapam cate 250 pe luna. E de presupus ca si la MAI si SRI este la fel, drept care, cu banii care nu se vor mai plati mortilor, vor fi asigurati supravietuitorii.
         In ceea ce ma priveste voi dona, bucuros, lunar, diferenta de 865 de lei in brut, reprezentand executarea mea prin “revizuire”, pentru coliva si pomenile dnei. Maria LUPU si ale stapanilor ei.
Revenind la sedinta de guvern de astazi, 30 mai, USL a procedat politic, ca si in cazul semnarii Contractului social cu CNSC, pasand mingea pana dupa alegeri. Pe scurt , nu s-a dat o OUG, nu  s-a adoptat o HG , ci un Memorandum prin care se anuleaza doar plata retroactiva a sumelor stabilite prin “regularizare” (oricum am stopat “regularizarea” prin zeci de procese castigate in instanta). In ceea ce priveste revenirea “asistatilor” neimplicati politic alaturi de Oprea si Basescu la cuantumurile din decembrie trecut, aceasta va fi decisa (daca va fi decisa) din nou, de Camera Deputatilor, in sesiunea extraordinara din 11 sau 12 iunie a.c.
De acord, domnilor guvernanti, prelungim STAREA DE VEGHE proclamata la mitingul din 1 Mai 2012, cand dl. Ponta a coborat in mijlocul nostru si ne-a promis ceea ce ne-a promis, pana in 13iunie a.c. Treaca de la noi si alegerile locale! Dar daca pe data de 12 iunie a.c. cel mai tarziu, situatia nu este rezolvata, cu sau fara semnarea Contractului social, de a doua zi iesim in strada si nu mai plecam pana nu vom fi siguri ca dl. Gherghina Georghe va imparti aceeasi celula cu dnii. Oprea, Igas, Maior, iar dna Maria LUPU cu Udrea, Anastase, Ritzi si Boiangiu!

Honor et Patria!
Vae Victis!
Presedintele SCMD,
 Col.(r) dr. Mircea DOGARU