miercuri, 29 august 2012


Amanarea pichetarilor la Cotroceni (Monumentul Leu)

In atentia tuturor membrilor SCMD din Bucuresti si Ilfov si a partenerilor din structurile CNSC:

Doamnelor si domnilor,

SCMD si-a prelungit dreptul de pichetare la Cotroceni, dupa un orar care va fi comunicat ulterior. Conveniseram, pe data de 27.08.2012, sa facem o pichetare cu efective maxime, vineri, 31.08.2012. Partenerii nostri insa ne-au adus atat din Piata Universitatii, cat si de la grupul care picheta Palatul Parlamentului, la Izvor , UN FLUTURAS cu urmatorul continut: Cei carora le pasa de popor si de tara sunt chemati la Cotroceni sa isi manifeste dreptul la libera exprimare, un drept cu adevarat democratic. Daca respiri, ia parte la acest eveniment istoric, pasnic. Vino vineri, 31 august, la ora 19.00, in Piata Leu.”
Deoarece, mesajul de mai sus nu ne apartine si nu apartine nici unuia dintre partenerii nostri din CNSC, suspectam ori incercarea cuiva de a scoate cu mana si pe pielea noastra castanele din foc, ori o diversiune a specialistilor Demisului, menita sa permita atacarea si desfiintarea singurelor doua structuri de care se mai teme regimul Basescu: SCMD si BNR. Spre aceasta ultima ipoteza conduc si jegoasele atacuri de presa, executate de acoperitii sau voluntarii regimului, in gazetele de perete de tip bolsevic, Evenimentul Zilei, Romania Libera, Adevarul, etc. Jignitor este faptul ca ne cred o natiune de handicapati, capabila sa inghita prostia cu “lovitura de stat” data de USL. Da, o lovitura de stat a fost data in Romania, fiind calcata in picioare Constitutia tarii, intreaga legislatie interna si europeana, ultimele noastre drepturi legitime de a ne exprima vointa prin vot la referendum! Lovitura de stat a dat-o Basescu, in stil comunist, bine sfatuit de fiii si nepotii vechilor kaghebisti, care-i sunt consilieri si sprijinit de structuri ale statului care, prin numirea directa a sefilor, dintre santajatii si servilii sai, au devenit instrumente de politie si control politic. Nici chiar imbecilii care ne atacau cu doua luni in urma, ca sa se bage singuri in seama, nu pot nega astazi, aceasta “calitate” pentru CCR si DNA, dupa ce lumea intrega le-a vazut in actiune.
In consecinta, pana la lamurirea situatiei, amanam pichetarea la Cotroceni (Piata Leu). Este o decizie a conducerii SCMD, luata in urma discutiilor cu Birourile Operative ale filialelor din Bucuresti si Ilfov. Atragem, prin urmare, atentia tuturor membrilor SCMD, ca si membrilor asociatiilor partenere din CNSC, ca NIMENI SA NU SE PREZINTE VINERI, 31.08.2012, la Piata Leu. Data reluarii pichetarii si mobilizarea pentru pichetare vor fi comunicate de SCMD in timp util.

Cu stima,

PRESEDINTELE SCMD
          Col. (r) dr. Mircea DOGARU