duminică, 19 august 2012

America si razboiul coanei Macovei

Lovitura de stat a lui Traian Basescu, executata cu ajutorul complicilor din justitie si al capilor structurilor politienesti, impotmolindu-se, propaganda basista se pregateste de ofensiva. Pe de o parte, patapievicii si alti urmasi ai teroarei staliniste vor relansa formula: “Traian Basescu inseamna America, Ponta si Crin inseamna Rusia!”. A tinut odata, cand a fost folosita impotriva lui Geoana si cand romanul, fudul, nu s-a intrebat oare ce legatura ar putea exista intre fostul ambasador (de doua ori) la Washington, Mircea Geoana si Rusia? Chiar atat de fraieri sa fie americanii, sa-si tina si sa sustina un kaghebist in propria batatura? Speranta patapievicilor este ca minciuna va tine si a doua oara! Pe de alta parte, preluand de la noi, din expresia “haos juridic” (produs de Curtea Constitutionala, ale carei decizii se bat capa in cap, functie de interesul Basescului) doar cuvantul “haos”, sefa caftangiilor procuraturii comuniste a tinut sa lanseze, intre doua “hac’ – uri, la Realitatea TV, profetic, tampenia: “Eu cred ca urmeaza un razboi civil”. Declansat, evident, de USL, care ar fi “un grup infractional organizat” si ar arunca tara in haos cu ajutorul … societatii civile (CNSC).
Pentru lamurirea societatii civile, incercam sa facem putina lumina in aceste chestiuni ce tin de propaganda aberanta a unei echipe bolnave de frica. Frica de justitie, care ar putea sa le puna unele intrebari incomode.
Da, Basescu inseamna America, dar nu actuala America, a lui Obama, sustinut de Pentagon si de militarii Departamentului de Stat, o America a pacii si democratiei, care a renuntat la politica neoconservatoare, de dominare a Europei rasaritene prin “revolutii portocalii” si accedere la petrolul arab prin teroare si sange. Toate acestea au fost apanajul Americii cimpanzeilor Bush, tata si fiu. I-am numit asa, pentru ca americanii au descoperit si au publicat faptul ca cei doi aveau IQ-ul, mai mic sau egal cu al unui celebru cobai cimpanzeu. Ei au irosit banii si vietile americanilor si nu numai, spunand povesti despre arme nucleare in Iraq si Afganistan, ei au amenintat aliatul traditional al SUA, Rusia lui Putin, inclusiv cu “revolutia portocalie”, ei au creat slugi prezidentiale europene, de tipul Zapatero, Tony Blair, Sarkozy, Timosenco (toti maturati, intre timp) si, bineinteles, Traian Basescu, ultimul dinozaur al unei politici demente si defuncte.
Dupa un instructaj de trei ani in lidership si manipulare, facut de o structura americana specializata, Basescu a fost dus, prin intermediul B”Nai Brith, de catre MRU, in 8-12 martie 2005, la Washington. Acolo a avut ocazia sa-l cunoasca, pe strategul bushist Joe Biden, atunci senator de Delaware. S-au placut, si-au gasit reciproc utilitatea si, ca dovada de bunavointa, Joe Biden i-a dat sa citeasca, in Comisia de politica externa a Senatului, pe data de 10 martie 2005, un discurs ingrozitor de antirus si prorazboi impotriva tarilor arabe, uitand ca, acel discurs care visa escadre americane in Marea Neagra, fusese citit cu exact o zi inainte, in fata aceluiasi auditor, de trompeta sa, senatorul Bruce Jakson. Probabil ca Joe Biden, era de pe atunci ga-ga, de l-a facut pe bietul Baselu plagiator, astazi lucrurile evoluand. Actualul vicepresedinte Joe Biden, a inspaimantat SUA, salutandu-i in Arkansas pe … californieni, dovada ca habar nu are pe ce lume traieste, vrea razboi in continuare si stricarea relatiilor cu Rusia. Drept urmare, in 15 state americane, firmele care fac afisele electorale pentru campania lui Obama, au refuzat sa execute comenzile, pana cand – si aceasta este o chestiune iminenta – al doilea personaj, Joe Biden, actualul presedinte de politica externa al SUA, nu va dispare din ele.
Din America, Traian Basescu s-a intors cu ideea sustinerii, contra prieteniei cu Joe Biden, a razboiului impotriva Iranului, cu o dragoste bolnava pentru conducta Nabucco, moarta din fasa, deoarece gaz pe ea nu va baga nimeni, decat, eventual, Armata Rosie, insiruita cu spatele la terminal, dupa o cura de un an cu fasole, si cu ordinul transformarii lui MRU in “premier interimar”. Toate acestea plus altele, se pot incadra la categoria MMO (Mickey Mouse Operations), adica aiureli de Disneyland, pentru omenirea anului 2012. Dar dinozaurul Basescu, ultimul din seria portocalie ramas in viata, continua sa le sustina cu sfintenie.
In 2005, desi l-a prelucrat la Vila 3 Lac,  pe Tariceanu, Basescu nu a reusit sa-l impuna pe MRU, dupa o scurta vizita la Budapesta, de unde si-a apelat sustinatorii central europeni, premierul de atunci intorcandu-se cu ordinul de rezistenta. In aceasta situatie, tot pe mana lui Joe Biden, implicat in mafia energetica international, Basescu l-a numit pe MRU director SIE. Se explica astfel reactia lui MRU si a celor doi recent racolati, Elena Udrea si Teodor Stolojan, cand, la 30 noiembrie 2006, au fost arestati in Romania, din ordinul lui Tariceanu, celebrii spioni energetici Vadim Benyatov, Mustafa Oral si Semion Stanchev. Urletelor de protest ale celor trei, li s-au alaturat imediat protestele superdemocratice ale unui grup de important politicieni americani, format, bineinteles, din Joe Biden, senator de Delaware si rinocerii sai, deputatii Robert Wexler de Florida, Elton Gallaghay de California si Rchard Lugar de Indiana.
Intre timp, Joe Biden a ajuns vicepresedinte, impus de dinozaurii neoconservatori lui Obama, la o luna dupa alegerea acestuia si principala sa grija in politica externa americana a fost sa-si implementeze tuterii, adica indivizi care nu aveau nici o legatura cu diplomatia, afaceristi ratati ca Mark Gittenstein sau profesorasi ca Michael MacFaul, drept ambasadori in Europa de Est. Scopul era ca baietii sa se imbogateasca prin afaceri oneroase cu presedintii de paie (exemplu Chevron), sa-i imbogateasca grupul si sa-i sustina viziunea politica agresiva, absolut contrara programului Obama. La rusi nu a tinut, pentru ca MacFaul, care si-a permis, inainte de acreditare, sa ia legatura cu opozantii anti Putin a fost imediat amenintat cu expulzarea. A tinut insa la romani, unde habarnavistul intr-ale diplomatiei Marc Gittenstein si-a permis sa se poarte cu noi mai rau decat supraveghetorul lui Brejnev, numitul Drozdenco, pe vremuri. Ala il ameninta doar pe Ceausescu, intre patru ochi, in timp ce asta a iesit de mai multe ori la posturile de televiziune, impunandu-ne sa-l sustinem pe Basescu si amenintandu-ne, atunci cand strigam “Libertate!” si “Democratie!” in strada, ca la 24 ianuarie a.c., cand ne-a cerut sa fim multumiti ca nu se trage de pe blocuri in noi, ca in Siria.
Exercitandu-si talentul doar asupra lui Basescu si a lui Sarkozy, dupa arestarea tradatorei Iulia Timosesnco in Ucraina, in 14 septembrie  2011,Joe Biden, ajuns vicepresedinte, i-a cerut imperativ slugii de la Bucuresti, schimbarea lui Boc cu MRU. In acelasi timp, Boc a fost chemat in Israel, unde durii anti Netanyahu si anti Perez i-au cerut sa cedeze. Spre edificarea romanului, in privinta a ceea ce ne asteapta, ziarele extremiste din Tel Aviv, au titrat in acele zile (23-24 noiembrie): “Mihai Razvan Ungureanu – UN PREMIER PENTRU RAZBOI” si “Mihai Razvan Ungureanu ESTE PREMIERUL DE RAZBOI AL ROMANIEI”, citand copios din declaratiile Basescului facute in 2010: “Romania va fi un partener loial al Israelului”. De prisos sa spunem ca, in replica, Hussein Salami, vicecomandant al Garzilor Revolutiei din Iran, dadea declaratii la Teheran cu titluri ca: “Armata israeliana se antreneaza in Romania” si “Romania la razboi, pentru Israel 2”.
Acesta este razboiul pe care il viseaza coana Macovei, un razboi la care Basescu poate sa-si trimita bourenii, turcestii si codrutele, daca tot i-a facut colonei, ca pe noi, proaspetii asistati social, sau “beneficiari” proveniti din sistem, nu ne prinde!
Lasand gluma la o parte, intelegem ca Joe Biden e ga-ga, dar nici cu Basescu nu ne e rusine! Se crede, probabil, pe vremea tineretii, cand se forma ca self made man, adunand  600.000 de dolari, numai din traficarea, pe piata romaneasca, a celebrelor “carpete “ “Rapirea din serai” pe care avea monopol, achizitionandu-le en gros, cate 12 la pachet, de la un hassidic de origine romana, pripasit la Amsterdam si desfacandu-le, prin intermediul lui dom” Nelutu, actualmente pripasit si el prin Germania, si al altor baieti de port care astazi isi pun la dispozitia propagandei basiste muschii si repertoriul lor de amenintari si injuraturi.
Ca ultima dovada a alienarii lui Joe Biden, aducem trimiterea spre compromitere a doamnei Hillary Clinton la Ankara. Numai un alienat putea trimite o femeie sa-i repuna pe sine viziunile politice in doua state musulmane, Turcia si Siria. Pentru ca, stimati romani, afacerea Siria i-a apartinut lui Biden prin Sarkozy, care si-a trimis acolo, pe post de insurgenti, maghrebienii din Legiunea Straina. Dar Sarkozy, penultimul dinozaur european, a cazut, iar Turcia, Israelul, Siria si Libanul, au hotarat sa-i dea o palma cu piciorul lui Biden, chemand in ajutor Flota rusa. Escadrele rusesti pazesc coastele Libanului si “insurgentii” nu mai pot primi ajutor.
Pacea si ratiunea se afla alaturi de Obama, de Putin, de Netanyahu si de Abu Mazen (Mahmoud Abbas). Toti acestia s-au pus de accord pentru coexistenta in relatii pasnice, de buna vecinatate, a doua state independente, Israel si Palestina, cel care isi asuma in teren, misiunea de arbitraj fiind Putin. Dovada consta in evenimentele ascunse cu grija publicului roman de presa basista – vizita, in numele pacii, de luna trecuta, a lui Putin in Israel si Palestina, soldata cu taierea, intr-un entuziasm de nedescris a panglicilor bulevardelor “Vladimir Putin” la Bethleem si Ramallah si dezvelirea, in aplauzele celor 1 milion de participanti evrei a monumentului “Armatei Rosii” la Netanya. Acordului i s-a alaturat si regale Abdullah al doilea de la Amman. Si in aceasta lume care vrea pacea, riscand sa-si puna in cap si Israelul, nu numai Rusia, Turcia si tarile arabe, Joe Biden a trimis-o intr-o misiune imposibila pe Hillary Clinton. Din fericire, Casa Alba a trimis recent acolo un inspector, spre lamurirea doamnei Clinton, inspector care cunoaste, imtamplator, extrem de bine, si situatia din Romania si obiectivele SCMD. Este o replica la detasarea de catre Biden, din anturajul d-nei Clinton, pentru 12 ore, a trepadusului Philip Gordon. Trimiterea acestuia la Bucuresti a avut drept unic scop sa-i atraga atentia ultimului dinozaur bushist, Traian Basescu, sa-si mai puna fermoar la gura, ca amenintarile cu arestarea la adresa liderilor USL, a parlamentarilor care l-au suspendat prin vot, a primarilor care n-au boicotat referendumul (si pe care el i-ar fi numit, nu i-ar fi ales populatia) a politistilor, a tuturor celor care au fost la vot, nu da bine la … democratie. Cu atat mai mult cu cat a tot invocat “cazul Nastase”, aproape recunoscand astfel ca acesta a fost condamnat si arestat politic.
In concluzie, ne punem sperantele in victoria lui Obama in alegeri, in disparitia visului rau american pe nume Joe Biden, dar si a dinozaurului sau de la Bucuresti Traian Basescu, a carui intoarcere la Cotroceni, in dispretul majoritatii poporului roman, al Constitutiei si al vointei natiunii, ar insemna teroare stalinista, arbitrariu, dictatura si razboi, nu numai distrugere economica si mentinerea, la preturi neeuropene a gazului rusesc. Speram insa ca acest lucru nu se va intampla, in pofida santajelor si amenintarilor basiste impotriva marionetelor de la CCR, DNA, Parchetul General, Procuratura Generala, etc., deoarece actuala echipa numita, dar care inca nu poate guverna a USL-ului, are la dispozitie consilierea extrem de competenta a unuia dintre cele mai dotate creiere ale Pentagonului, generalul Wesley Clark!

Pentru pacea lumii, pentru democratie, Dumnezeu sa protejeze America, Dumnezeu sa salveze Romania!

Jos Joe Biden! Jos Traian Basescu!

Col. (r) dr. Mircea Dogaru
PRESEDINTELE SCMD