marți, 21 august 2012

Lovitura de stat in derulare in Romania - tara mortilor care voteaza

Declansata la 5 iulie 2012, cu ajutorul mass media obedienta si a structurilor statului subordonate puterii personale a lui Traian Basescu, impotmolita la 29 iulie, cand 8,6 milioane de romani au decis, prin prezenta la referendum, sa-i opuna un Nu hotarat, lovitura de stat initiata de Traian Basescu a fost relansata cu ajutorul Curtii Constitutionale astazi, 21.08.2012.

Structura politica politieneasca de tip stalinist, asa cum au definit-o  inca de la 7 octombrie 2011, prin Platforma Civica, organizatiile componente ale Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), Curtea Constitutionala, formata din indivizi care nu-si justifica prin pregatire calitatea ci prin apartenenta politica, ignorand complet Legea 35/2008, ba chiar si Legea 370/2004, care, la art. 26, respectiv art. 7, precizau clar conditiile referendumului si ale listelor electorale permanente, s-a pronuntat politic, exclusiv pe Legea 3/2000. Drept urmare, daca in 2009, a fost ales, chipurile, cu 5.200.000 de votanti, daca actualul Parlament a fost ales cu 7.238.871 de alegatori, Traian Basescu nu poate fi demis prin votul a 8,6 milioane, din care 7,4 s-au pronuntat impotriva lui...

Democratia a fost desfiintata in Romania, statul de drept ingropat, deoarece, situindu-se deasupra Parlamentului, Guvernului, Presedintelui, chiar a natiunii, 9 oligarhi au decis sa nenoroceasca o tara intreaga si sa dea castig de cauza unui tiran setos de putere si de sange si complicilor lui, vinovati de jefuirea si distrugerea sistematica a Romaniei.

Impotriva celor 9 antiromani, membri ai CCR, ICCJ va decide la 7 noiembrie, in procesul intentat de 6 asociatii ale militarilor in rezerva, inclusiv SCMD si 3 generali in rezerva. SCMD ia in calcul angajarea unui avocat din partea unei asociatii internationale partenere, spre a-l chema in justitie, pentru complicitate, pe numitul Jose Manuel Barroso. Acest fost comunist practicant, ales in tara lui cu 22% din electorat  si care nu a fost in stare sa dea UE o Constitutie, si-a permis sa impuna Romaniei eludarea propriei Constitutii care prevede ca legislatia europeana prevaleaza, sa eludeze legislatia europeana si recomandarile Comisiei de la Venetia, motiv pentru care ridicam problema incompetentei sau, de ce nu, a coruptiei, in cazul domniei sale. In ceea ce ne priveste, asteptam decizia Parlamentului, unicul organ reprezentativ al natiunii, dar reiteram recomandarea catre toti cei 7.4 milioane de romani, care s-au pronuntat clar pentru demitere de a solicita oficial pentru ei si familiile lor azil politic in SUA sau Norvegia. Motivul? … In Romania, tara in care regimul Basescu ne-a luat prin legi trecute prin frauda parlamentara, legi cu caracter retroactiv, succesiv, dreptul la munca, trai decent, batranete linistita, salarii, pensii si alocatii decente, invatamant, sanatate, intr-un cuvant viata, ni s-a luat cu incepere de astazi, 21.08.2012, prin decizia aberanta a Curtii Constitutionale, insusi dreptul la democratie si la libera exprimare prin vot. Poporului roman i s-au furat concomitent, dreptul la informare corecta, la reprezentare corecta, legitimare corecta a reprezentarii si control al reprezentantilor prin referendum.

Dorind sa ne exercitam dreptul la vot, sa traim intr-o democratie autentica si constatand ca in Romania, unica tara din lume, in care un tiran, fugind de judecata poporului, castiga prin neprezentare, suntem hotarati sa ne stramutam acolo unde aceste drepturi sunt garantate. Acolo unde santajarea unui individ nu poate rasturna situatia in defavoarea unei natiuni intregi. Suntem hotarati sa lasam Romania pe seama bolnavilor, hotilor si complicilor lor. Sa se poata minti, fura, santaja, ameninta si bate linisti intre ei de azi inainte. Acesta in cazul in care natiunea romana va fi infranta! Cata vreme insa ne vom mai numi cetateni ai Romaniei, nu recunoastem numitului Traian Basescu decat calitatea de demis prin votul nostrum din functia de presedinte, pe care si-a atribuit-o, se pare, tot prin frauda electorala, in 2009.

Decizia luata in unanimitate de Comitetul Director al SCMD, in sedinta largita cu BO ale Filialelor din Bucuresti si Ilfov din data de 17.08.2012, este urmatoarea:
1.      Pichetare pe termen lung de catre SCMD a urmatoarelor obiective: Palatul Cotroceni (Leul), Parchetul General, Ambasada Germaniei si sediile reprezentantelor NATO si UE la Bucuresti;
2.      Plangeri penale impotriva numitilor Traian Basescu, Emil Boc, Mihai Seitan, Traian Igas, George Maior, Gabriel Oprea, Maria Lupu;
3.      In situatia in care, dotata fiind de Traian Basescu, cu noi sefi din ograda proprie, ICCJ nu ne va da castig de cauza pe data de 7 noiembrie, vom muta procesul impotriva Curtii Constitutionale la CEDO.
La toate aceste actiuni, in numele solidaritatii si unitatii societatii civile constiente din Romania, SCMD va solicita nu numai sprijinul neconditionat al tuturor membrilor sai ci si sprijinul tuturor membrilor federatiilor sindicale, sindicatelor, asociatiilor, uniunilor, fundatiilor si altor organizatii aliate in cadrul CNSC.

Asa sa ne ajute Dumnezeu! … iar daca nu ne ajuta, ne vom ajuta singuri!

Traian Basescu nu mai este presedintele Romaniei, pentru ca Romania nu este la dispozitia unui Zegrean, Barroso sau Angela Merkel! A venit timpul ca cei interesati sa constientizeze ca Romania nu mai este un sat fara caini!

Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Presedintele SCMD