luni, 10 decembrie 2012

FELICITARI ROMANI!

IARNA NU-I CA VARA!...

Intr-adevar, “iarna nu-i ca vara”! Iarna au cazut guvernele Boc si Ungureanu, iarna s-au spulberat sperantele PDL-ului, adica ale celor care voiau sa ne “ARD…Ô in continuare, desi Demisul a facut propaganda pentru ei si impotriva USL si a noastra pana in ultima secunda! Evident, ilegal, pentru ca el nu respecta, demult, nici o lege si nici un articol din Constitutie!

Toate acestea s-au intamplat si fosta opozitie politica, adica USL-ul, a obtinut o victorie zdrobitoare pentru ca NOI, opozitia civica, am iesit pe strada in vreme de iarna ca sa daramam regimul Basescu, adica PDL, UDMR, UNPR si gastile de generali masoni agramati si servili, care au fost trambitele sale, si tot NOI, societatea civila organizata, am iesit la vot pe vreme de iarna, dupa ce am asigurat succesul localelor si al Referendumului. Victoria USL, adica a PSD, PNL si PC este atat de mare, incat, in mod normal, nu ar mai avea nevoie de sprijin dubios din partea “traseistilor”, “tradatorilor”, vechilor slugi basiste sau ale santajistilor de la UDMR. Ii felicitam si ne felicitam!

A fost un vot al urii impotriva lui Basescu si a tuturor acolitilor lui, ura care a ramas intreaga! Nu-i putem uita pe cei care si-au batut joc de NOI, timp de 3 ani de zile, lundu-ne ilegal, prin legi strambe, votate la 4 maini si 5 picioare, toate drepturile castigate si, in primul rand, drepturile la munca, invatatura, sanatate, salarii si pensii decente, la viata! Noi, adica rezervistii grupati in SCMD, milioanele de pensionari civili aliati cu noi, CFR-istii, revolutionarii, minerii, constructorii, agricultorii, grefierii, profesorii, lucratorii din sanatate, din vami si politie, functionarii publici, cascadorii, etc. Noi, cei care am semnat un protocol cu PSD, PNL si PC, nu cu UDMR, “tras de par” in Parlament pentru “imagine”, de 12 ani, UNPR sau conducerea penibila, formata din generali in rezerva fabricati pe coterie, a unor ONG-uri militare care, slugi ale puterii, au boicotat pe fata Referendumul.

Am mers la vot numai pe baza promisiunilor partenerilor nostri din USL, desi rezultatul ar fi fost mult mai bun daca aceste promisiuni erau insotite si de satisfacerea unor revendicari minimale.
In ceea ce ne priveste pe noi, rezervistii din SCMD, reafirmam ca ni s-a luat statutul de militari in rezerva, cu toate drepturile decurgand din acesta, si am fost transformati in asistati social ca si fostii CAP-isti. Afirmam ca nu este vorba, in privinta cuantumurilor, de nici un fel de “dreptate” in sistem ci de introducerea discriminarii intre noi. S-a vrut ca, odata cu transformarea in ajutoare sociale, fostele pensii militare sa scada la toti cu 18-69%, motiv pentru care am fost batjocoriti doi ani, fiind insultati, facuti “betivi” si “nesimtiti” pe toate canalele, pentru a se obtine sufragiul public. Nu s-a reusit pentru ca am invins in justitie, la 7 ianuarie 2011, la ICCJ. Atunci ne-au dat ajutoare sociale ilegale, mai mici sau mai mari (transferuri de fonduri fara acte justificative) si au profitat pentru a devaliza bugetele MApN, MAN si SRI, in interes politic si privat.

Solicitam dreptate reala, in conformitate cu Constitutia Romaniei, legislatia europeana si traditiile noastre, prin introducerea in Parlament a Proiectului Legii pensiilor militare de stat, care sa ne redea statutul de militari in rezerva si soldele de rezervisti in locul ajutoarelor sociale. Solicitam abrogarea Legilor 119 si 263/2010, ca aberante, asa cum USL a promis ca va face a doua zi cum va ajunge la putere! Solicitam dreptate pentru cei nu 7000 ci peste 37500 de rezervisti deposedati de soldele lor legitime si revenirea, ca baza de discutie, la fostele lor pensii militare din decembrie 2010. Solicitam OUG prin care sa se recunoasca asa ziselor ajutoare sau pensii militare calitatea de solda de reservist! Solicitam OUG prin care sa ni se redea noua si tuturor pensionarilor dreptul integral, nelimitat, conform Constitutiei, la munca prin abrogarea cap. IV din Legea 329/2009.

Promitem in schimb aliatilor nostri de la USL ca le vom furniza proiectele necesare guvernarii si specialisti in toate domeniile, asa cum ne-am angajat prin CNSC. Promitem ca le vom fi alaturi in noul an, care va fi un an al scumpirilor catastrofale, al cresterilor accelerate ale preturilor la gaz si energie si al diversiunilor din ce in ce mai disperate ale Demisului, vizand alegeri anticipate si destructurarea PSD, PNL si PC.

Pentru ca Romania sa iasa din criza artificiala in care a fost aruncata de marii asasini economici mondiali, cu ajutorul regimului tradator Basescu, atragem atentia ca trebuie sa se treaca rapid la debasificarea Romaniei! Nu este nevoie sa solicitam pomana FMI-ului pentru a obtine banii necesari. Este suficient ca Justitia sa-si faca datoria impotriva celor care au spoliat in ultimii ani tara, mascandu-si furturile prin borduri la trei randuri, autostrazi facute cu cenusa in loc de ciment, parcuri in sate, terenuri de fotbal in panta si pansele la vreme de iarna! Ne-am saturat de un secol de “pupat piata Endependenti”! Mortii nostri (cate 6000 pe an, conform statisticilor oficiale) ne cer sa le facem dreptate si noi solicitam dreptatea celor care au ajuns la putere cu sprijinul si prin votul strazii. DREPTATE, nu un ciolan aruncat cu scopul de a-i uita, din disperare, pe asasinii nostri!

In concluzie, uram succes USL, adica majoritatii parlamentare reale, asigurand-o ca ne vom impotrivi oricaror jocuri basiste pe seama incredintarii mandatului de premier (cu toata stima pentru domnii in cauza, variantele basiste “Geoana” si “Tariceanu” ies din discutie). O facem insa cu speranta ca acasta majoritate isi va tine promisiunile facute natiunii romane, in perioada octombrie 2011-martie 2012. Iar la sfarsit de an, aducem multumiri tuturor oamenilor politici de la PNL, PC si PSD care au inteles si s-au zbatut pentru cauza noastra. Asteptam cu incredere finalizarea!

Succes la munca noilor deputati si senatori PSD, PNL, PC si … SCMD – prin membrii nostri de onoare, d-na Cristiana Anghel si dl. General (r) Corneliu Dobritoiu! Fie ca noul an sa ne gaseasca uniti in jurul unui guvern puternic, profesionist, onest si motivat si, daca se poate, fara “presedinte jucator”!

Felicitari Victor Ponta! Felicitari Crin Antonescu! Felicitari Daniel Contantin!


Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU