sâmbătă, 28 aprilie 2012

Miting de 1 Mai al victimelor regimului Basescu. Argumente pro si contra.

In atentia Birourilor Operative ale filialelor SCMD si a presedintilor structurilor asociate in cadrul Consiliului National al Societatii Civile (CNSC) 


In urma analizei situatiei nou create pe “front”, ca urmare a jocului la ofsaid practicat de Putere cu ocazia votarii motiunii de cenzura si, indeosebi, de Basescu, prin impunerea unui Guvern Ponta, membrii Comitetului Director al SCMD au luat in calcul urmatoarele: 


1.     Argumente pentru renuntarea la mitingul de protest asteptat de catre toata lumea:


a.     Propaganda acerba pe care o fac oamenii UNPR-ului si PDL-ului in structurile CNSC sa renuntam la miting pentru ca … am fi castigat. (Momentul este extrem de favorabil pentru a-i identifica pe toti.)


b.     Acordarea de catre Basescu a misiunii de formare a Guvernului lui Victor Ponta, prin contrazicerea intregii sale atitudini din ultimii 8 ani, de buldozer politic.


c.      Luarea de masuri din timp de catre Putere prin crearea “podului” pe 30 aprilie si configurarea unei minivacante.


d.     Spectacolul regizat de Ontanu la Plumbuita cu valuri de bere si vagoane de mici pentru a-i atrage pe toti cei care isi dau votul contra trei paini.


e.      Vremea care se anunta a fi excesiv de calda, mergand pana la 28 grade.


f.       Traditia slava de Arminden, de petrecere la iarba verde pentru sfidarea ciumei, traditie care, preluata de romani, a boicotat, de la inceput, natura manifestatiilor protestatare de 1 Mai.


g.     Lehamitea si disperarea celor multi si amarati care vor sa creada, si sunt bine manipulati in sensul acesta, ca de acum totul s-a rezolvat, nedreptatile au disparut, va curge lapte si miere, in 24 de ore si pensiile si salariile si sprerantele noastre vor reveni la normal. 


2.     Argumente pentru desfasurarea mitingului de 1 Mai:


a.     Legea razboiului pe care putini dintre noi, cei care inca se razvratesc impotriva mentalului de “asistat”, in loc de rezervist si impotriva “ajutorului social lunar” de la stat, in locul pensiei militare de stat confiscate, o mai inteleg: RAZBOIUL INCETEAZA CAND INAMICUL SE PREDA NECONDITIONAT! Or inamicul nu s-a predat, s-a repliat, a realizat o situatie de armistitiu, castigand doua saptamani, pentru a ne pregati o noua ticalosie.


b.     Pentru prima data, din 2004, Basescu nu a mai procedat ca buldozerul, nu a mai calcat in picioare Constitutia si a acceptat ceea ce trebuia sa accepte cu 8 ani in urma. De ce? De frica! De frica Opozitiei politice insultata permanent pana acum, dar, mai ales, de frica noastra, a Opozitiei civice, care s-a exprimat permanent in strada pana astazi.


c.      Decizia Basescului a fost luata sub spectrul groazei fata de incheierea Contractului civic intre Opozitia politica si Opozitia civica. A actionat inteligent, sperand sa ne demobilizeze, sa ne debusoleze si sa ne imprastie.


d.     Motiunea a fost votata pe, chipurile, interdictie de participare la vot, de catre o parte din deputatii si senatorii Puterii. Oare de ce?


e.      Deputatii minoritatilor si UNPR-ul, adica cei care ne-au batjocorit pe toti si ne-au calcat in picioare prin legi strambe votate la doua maini, si-au anuntat aderarea la un guvern Ponta. De parca ar fi fost cel putin neutri pana acum. Oare de ce?


f.       Deja tupeul le revine in forta – puscariabilul Boc si-a anuntat  candidatura la Primaria Cluj-Napoca.


g.     Liderii USL ne-au transmis ca semnarea Contractului social cu CNSC este batuta in cuie. Va avea loc si in noile conditii. Dar vor avea oare posibilitatea sa-si traduca intentiile in practica? Nu!


h.     Guvernul Ponta, votat la ofsaid, nu are in fapt majoritatea reala in Parlament. Orice initiative legislative in favoarea pensionarilor, salariatilor, minerilor, profesorilor, revolutionarilor, etc, va fi blocata. Asta, daca Guvernul va trece. Pentru ca exista posibilitatea sa nu treca de votul Parlamentului, intesat in mod real inca de oamenii si santajatii regimului Basescu.


i.       Daca Guvernul Ponta va trece, va avea nevoie de tot sprijinul nostru in strada, pentru ca, neputand practic face nimic, imaginea USL pana in toamana se va eroda. Cum ne putem imagina, macar noi, militarii, ca ministrii Nica si Dobritoiu, de pilda, vor putea indrepta raul prin intermediul acelorasi domni si doamne din subordine, gen Danila, Fratila, Lupu, Fatuloiu, Chesnoiu, Popa? Cum ne putem imagina, ca acestia vor pune umarul, in frunte cu alde Oprea, Igas, Seitan, Boc, Roberta Anastase,etc.  la indreptarea, astazi, a raului pe care tot ei ni l-au facut ieri?


j.       Ca USL-ul si Guvernul Ponta sa nu se erodeze degeaba si, odata cu ei, sa dispara si sperantele noastre legate de asumarea Contractului social, RAZBOIUL TREBUIE SA CONTINUE PANA LA CAPAT:


·        ALEGERI ANTICIPATE PENTRU SCHIMBAREA CONFIGURATIEI PARLAMENTULUI


·        SUSPENDAREA, APOI DEMITEREA PRESEDINTELUI


·        ANCHETAREA SI PEDEPSIREA CELOR VINOVATI DE FRAUDELE PARLAMENTARE SI JUDECATORESTI, DE ABUZURILE COMISE IMPOTRIVA TUTUROR CATEGORIILOR SOCIOPROFESIONALE SI DE VARSTA DIN ROMANIA!


 Daca doamnele Udrea, Boagiu, Anastase, Turcan, etc., de pilda, vor da, in continuare, cu clanta in Parlament si nu cu mopul la Rahova, genocidul si subminarea economiei nationale vor continua!


k.     Ne lasam manipulati, lasam USL-ul in fundatura sau facem ceea ce am jurat in ianuarie – luptam pana la capat, pana la schimbarea completa a regimului, in frunte cu principalul vinovat, presedintele Romaniei, cerand pedepsirea vinovatilor de aducerea la disperare a milioane de romani si moartea catorva zeci de mii de cetateni in ultimii trei ani, sau nu?


l.       Lasam in continuare UDMR-ul, pambuccienii si, mai nou, UNPR-ul sa o faca pe arbitrii situatiei, de parca nici usturoi nu au mancat, nici gura nu le pute, sau nu?


m.  Cui folosesc delasarea si pauza in manifestatiile stradale … nu cumva regimului Basescu? Cel care are la dispozitie doua saptamani pentru ajustarea strategiei si, in perspectiva, 7 luni pentru restaurarea pe fata a dictaturii?


3.     Concluziile Comitetului Director al SCMD, supuse atentiei aliatilor din cadrul CNSC si BO ale filialelor SCMD din Capitala si din Tara.   


a.     Conducerea vremelnica a tarii a luat un pumn in bot – sa li-l tragem si pe al doilea! …


b.     Daca tot avem aprobarea obtinuta, pe data de 1 Mai, in fata cladirii Guvernului, vom instala tribuna deschisa tuturor cetatenilor Romaniei, spre a-si expune pasurile, nemultumirile, sperantele;


c.      Vom serba, intre 11.30-13.30, prima victorie obtinuta prin efortul conjugat al Opozitiei politice si al Opozitiei civice impotriva regimului basescian dictatorial si paramilitar;


d.     Vom tine un moment de reculegere pentru defunctul Guvern Ungureanu, dar fara depunerea unei coroane, fiindca nu merita!...


e.      Se va intona marsul funebru; ne vom exprima hotararea de a merge pana la capat, sprijinind guvernul USL, conform prevederilor Contractului social, impotriva reprezentantilor Puterii basesciene, fortand alegerile anticipate si pieptanarea ministerelor, prefecturilor, a intregului aparat de stat, in contextual alegerilor locale, de cei care au sfidat, timp de trei ani, Constitutia Romaniei, legislatia europeana, ba chiar si propriile legi ticaloase, pe pielea si in dauna noastra, a tuturor.


f.       La 13.30, vom recomanda tuturor participantilor sa se alature manifestarii campenesti organizate de primarul Sectorului 5 in Parcul Izvor, in fata Parlamentului. Ii rugam pe toti cei ce si-au anuntat participarea, fie delegati ai filialelor SCMD, fie structuri ale CNSC, sa ne comunice pana luni, 30 aprilie, orele 12.00, numarul de participanti cu care vor veni in Piata Victoriei (conform Planului de masuri anuntat) la Secretariatul general al SCMD: telefoane 0736600961, 0736600973 sau  sindicatulmilitarilor@gmail.com fie platformacivica@gmail.com


Luni, orele 12.00, va fi MOMENTUL ADEVARULUI. Vom afla daca Tara mai are rezervisti demni de calitatea de militar (pierduta prin vointa PDL, UNPR, UDMR), daca tara mai are sau nu cetateni, daca mai suntem sau nu un popor, daca nu cumva ne-am transformat intr-o gloata amorfa, manata disciplinat spre abator.
PRESEDINTE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

vineri, 27 aprilie 2012

Marele castig al SCMD

Singurul castig al nostru, doamnelor si domnilor colegi de suferinta, este ca, din acest moment al trecerii motiunii de cenzura, este ca:
1.     Gabriel Oprea nu mai este ministrul Apararii Nationale.
2.     Gabriel Berca nu mai este ministru de Interne.
Sa facem tot posibilul ca lucrurile sa ramana asa si cei doi sa fie primii care sa raspunda in fata justitiei. Ei si subordonatii lor, pentru tot “binele” pe care ni l-au facut!
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,

miercuri, 25 aprilie 2012

Motiunea de cenzura si mitingul din 1 Mai a.c.

Doamnelor si domnilor,

Pentru data de 1 Mai, Opozitia politica nu a primit drept de manifestare de protest ci drept de “Arminden”. Adica de manifestare culturala, ca nu-i putem spune de manifestare campeneasca, datorita restrictiilor impuse de Legea picnicului. Primarul Sectorului 5 Capitala, pe care il felicitam pentru aceasta izbanda, a obtinut dreptul de a organiza in Parcul Izvor o manifestare culturala pe data de 1 Mai. Fara bere, fara gratare, pentru ca nu este loc special amenajat.

Opozitia civica (Consiliul National al Societatii Civile) a obtinut, prin SCMD, dreptul de a organiza un miting de protest impotriva Puterii asasine, pe data de 1 Mai, in Piata Victoriei, cu incepere de la 11.00. Ni s-a refuzat marsul cu depunere de coroane spre Piata Universitatii sau spre Piata Revolutiei, sub pretextul hilar ca va fi circulatie mare la pranz si Politia, aruncata in derizoriu ca efective de recenta “reforma”, nu poate acoperi zona.

Vom protesta asadar in Piata Victoriei si vom trimite prin delegati punctele de vedere ale Programului “Platformei Civice“  la Guvern, Presedintie, Parlament si TVR.

Protestam impotriva furtului calificat, practicat de catre actuala Putere, cu tupeu, prin calcarea in picioare nu numai a Constitutiei ci chiar a propriilor lor legi ticaloase, impotriva pensionarilor, bugetarilor, revolutionarilor, elevilor, studentilor, persoanelor cu dizabilitati. Protestam pentru toti cei care sunt furati astazi, cu acte in neregula, ca in codru! Protestam pentru vanzarea pe nimic a ultimelor resurse ale natiunii si aruncarea datoriilor companiilor implicate, tot in spinarea noastra, a tuturor. Protestam impotriva distrugerii sistemului de asistenta medicala, impotriva distrugerii invatamantului, a legislatiei muncii, a legislatiei pensiilor si, in ceea ce ne priveste pe noi, “fostii militari” si “fostii politisti”, impotriva desfiintarii categoriei noastre socio-profesionale, prin transformarea in “asistati” sau “beneficiari”, care primesc nu pensii ci, conform Legii 263/2010, “ajutoare sociale lunare” de la stat. Care ajutoare, indiferent de cuantum, pot fi acordate sau … retrase.

Daca motiunea de cenzura nu trece vineri, 27.04.2012, presiunea strazii trebuie sa-si spuna cuvantul, pentru ca vinovatii sa fie pedepsiti si jaful sa inceteze imediat! Daca motiunea de cenzura va trece, cu atat mai mult trebuie ca presiunea strazii sa se faca simtita, deoarece Basescu devine arbitrul situatiei si-si va bate joc de Parlament si de clasa politica, de doua ori, pana la a impune Guvernul … Ungureanu 2! Asa cum a procedat in cazul Guvernelor Boc 1, 2, 3, 4 … Cu atat mai mult, daca motiunea va trece, va trebui sa fim in strada, cat mai multi, pentru ca mafia coruptiei interne si internationale sa priceapa ca nu mai are nici o sansa in Romania, cu actualii experti in furat, mintit si lichidat sperantele, vietile oamenilor si viitorul Romaniei.

Ii invitam alaturi de noi, pana la orele 13.30-14.00, pe toti participantii la manifestarea culturala din Parcul Izvor si promitem ca dupa terminarea mitingului din Piata Victoriei ne vom face si noi promenada spre Parcul Izvor. Indiferent, asadar, de rezultatul motiunii de cenzura, pe data de 1 Mai, si Piata Victoriei si Parcul Izvor trebuie sa geama de lume, pentru ca dl Jeffrey Franks si alti reprezentanti ai spoliatorilor nostri sa priceapa ca a trecut vremea cand isi puteau pingeli gratis pantofii in Romania!

Jos Guvernul!

Jos Basescu!

Jos regimul vinovat de genocid, subminarea economiei nationale si tradare!

Libertate!

Va asteptam pe 1 Mai, zi de lupta prin definitie, in piata predestinata – PIATA VICTORIEI!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

marți, 24 aprilie 2012

O noua diversiune: candidatura Presedintelui SCMD la Primaria Sectorului 2 Bucuresti!


Pe diferite bloguri si site-uri de socializare a aparut informatia ca as candida la functia de primar al Sectorului 2 al Capitalei. 
Ii anunt si pe prieteni si pe neprieteni ca nu voi candida nici la locale, nici la generale, pe nici o lista, pentru ca razboiul meu este impotriva capitanului de nava Basescu, nu a fruntasului Ontanu sau a maresalului Iordanescu.
Aspir, in schimb, alaturi de alti colegi, la functia de purtator de cuvant al societatii civile organizate, in Piata Victoriei, in data de 1 MAI, incepand cu ora 11.00.
 Profit de ocazie, pentru a-i chema, inca o data, pe toti cei care nu vaneaza functii ci dreptate sociala, alaturi de SCMD si celelalte structuri ale Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), la mitingul organizat in ziua de 1 MAI - zi, prin definitie, a luptei impotriva hotilor si a uzurpatorilor Puterii. Adica impotriva celor care fura, in dispretul legii, 49% din veniturile bugetarilor, cu incepere de la 1 ianuarie 2011 si, prinsi cu mata in sac, refuza sa restituie, pensionarilor, banii furati, lunar, tot de atunci.

Honor et Patria! Vae victis!

 Presedintele SCMD
Col.(r) dr. Mircea DOGARU

luni, 23 aprilie 2012

SCMD versus Internationala a IV-a Mafiota!



In atentia tuturor membrilor SCMD

Doamnelor si domnilor colegi,
Joi, 11 aprilie a.c., un expert al Pentagonului in probleme romanesti a avut o discutie la sediul central cu reprezentantii Departamentului Relatii si conducerea SCMD. Isi putea imagina cineva, cu un an in urma, ca este posibil asa ceva?
Isi imagina cineva cu 3 ani in urma ca va apare un sindicat al rezervistilor care sa grupeze militari in rezerva si retragere din toate structurile sistemului national de aparare? Un singur nebun credea ca este posibil si a fost sustinut, din loialitate, de o mana de nebuni, chiar daca nu credeau decat pe jumatate. Astazi SCMD este o forta care ingrozeste Puterea si nu numai.
Isi imagina cineva, in urma cu doi ani, cand s-a declansat razboiul de imagine impotriva “nesimtitilor cu pensii nesimtite de 20 de milioane”, cand intreaga populatie, in frunte cu pensionarii civili, a fost asmutita impotriva rezervistilor, ca alaturi de SCMD vor veni reprezentanti ai tuturor categoriilor socioprofesionale si de varsta, inclusiv cele mai puternice federatii ale pensionarilor civili?
Astazi, Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) este o forta de care se teme toata lumea, si in tara si in afara. De ce se tem? Sa nu devina o forta politica, in masura sa mature asa zisa clasa politica, cu alte cuvinte sa nu devina A TREIA FORTA, iar politicienii, pentru care 30 000 de oameni sau 187 000 cati am fi toti daca am fi la un loc, nu reprezinta nimic la vot, si-au schimbat opinia, in momentul in care au fost pusi sa discute cu SCMD ca parte a CNSC (aviz deci, manipulatilor nostri, de catre reprezentantii Puterii: ca SCMD , ii speriem, nu-i speriem, dar ca CNSC i-am ingrozit de moarte).

Ce a aflat expertul american la sediul SCMD:
  • Ca 80% din membrii SCMD sunt, potrivit legilor romanesti, mobilizabili
  • Ca foarte multi au cursuri de specialitate in Occident. Cu alte cuvinte sunt fostii profesionisti, dati afara si inlocuiti in Armata, Interne, Servicii, de servili si tuteri de partid, promovati pe calea indirecta
  • Ca in Romania se desfasoara un experiment privind distrugerea capacitatii de riposta militara, datorita faptului ca in aceasta tara, clasa politica este stupid de servila, interesele meschine, individuale si de grup primand in fata intereselor statale si nationale. Ca odata acest experiment reusit, va fi precedentul, care va permite extinderea procesului in toate statele UE si NATO, ca si in Rusia si statele satelit. Dovada? Anuntul Basescului din decembrie 2010 ca in Romania “militarii au inteles necesitatea sacrificiului” a facut ca in ianuarie 2011 legile basesciene antimilitare sa fie promulgate in Ungaria. Armata ungara a iesit in strada iar SCMD si-a oferit sprijinul militarilor unguri. Alta dovada? Vicepresedintele cu probleme media a prezentat in sinteza atacurile media care s-au dezlantuit astazi in SUA impotriva militarilor americani, a rezervistilor, impotriva drepturilor lor la pensie si demnitate. In concluzie, SCMD este, in extremul Est, prima linie de aparare a militarilor NATO
  • Ca rezervistii romani, militarii si politistii, au fost tranformati prin lege in asistati social, in loc de pensii militare de stat, ei primind astazi “ajutoare sociale lunare de stat”. Cu alte cuvinte ca fostii militari si politisti au devenit paria in propria lor tara
  • Ca SCMD a acuzat, de la infiintare, de aceasta politica vizand destructurarea societatii si a statului, nu guverne straine ci mafia transnationala a marilor asasini economici gen Bechtel, Franklin Templeton, mai nou Chevron, Gold Corporation, etc, a caror actiune transpune in practica principiul germanului Leopold Kohr, cu referire la state: “tot ce este mic este minunat”. Ca aliatii SCMD in batalia pentru supravietuirea rezervistilor romani, a natiunii romane si a statului roman, sunt in mod firesc, militarii din toate statele amenintate ca fiind prea mari si prea puternice si liderii acestor state, gen Obama sau Putin, in lupta impotriva dusmanului comun
  • Ca dusmanii SCMD sunt coruptii, nu numai din Romania ci din toate aceste state, inclusiv functionarii americani din “Beltway” care nu indraznesc sa ia mita in SUA dar iau mita de la tiranozaurii statelor din estul Europei, carora le asigura sustinerea prin rapoarte favorabile, iar daca acest proces de extindere in marile democratii occidentale a ceea ce SCMD numeste Internationala a IV-a Mafiota, nu va fi stopat acum, in scurt timp cancerul intern va lovi toate statele membre NATO si UE. Cu ingrijorare SCMD atentioneaza asupra unor iesiri ale ambasadorului Gittenstein care pare a pune interesele firmei de familie Chevron deasupra intereselor Departamentului de Stat al SUA. Intr-o tara normala, nu condusa de complici, experti intr-ale coruptiei, acesta ar fi primit de mult atentionarea  pe care Michael McFaul a primit-o la Moscova. Dar in Romania nu mai este nimic normal, totul se desfasoara in afara legislatiei europene, in afara tratatelor de aderare la NATO si UE, in afara Constitutiei, in afara legii, la bunul plac a unui regim paramilitar
  • SCMD considera ca trebuie sa primeze atat apararea intereselor partenerului strategic al Romaniei cat si promovarea unor relatii stranse cu partenerii regionali. Din acest punct de vedere, dezavantajul lui Putin fata de Obama, ar fi doar faptul ca statul pe care-l reprezinta se afla la granita spatiului romanesc si inca mai ocupa teritorii romanesti rapite in epoci istorice condamnate de comunitatea internationala, iar noi, ca militari, spre deosebire de politicienii de doi bani, nu suntem si nu vom fi dispusi niciodata la “sacrificii istorice”. In politica insa, intelegem mai bine decat oricine ca prietenii de astazi pot fi adversarii de maine si invers
  • Ca SCMD nu intentioneaza sa isi depasesca misiunile trasate militarilor de Constitutie, dar, ca aparator al natiunii, a inceput organizarea pentru lupta a societatii civile, Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) grupand sute de sindicate si ONG-uri care totalizeaza, prin membrii cotizanti ai fiecarei structuri aderente, circa 6 milioane de voturi
  • Ca CNSC vrea sa scoata din pozitia de arbitru cea mai antidemocratca, antieuropeana, secesionista de tip apartheid si fascistoida forta politica din Romania – UDMR, alimentata de banii marelui asasin economic al natiunilor americana si britanica, George Soros, oferind Opozitiei din Romania o alianta reciproc avantajoasa sub forma mai mult decat democratica si europeana a unui Contract Social.
  • Ca SCMD se straduieste sa contracareze razboiul psihologic si imagologic declansat de camarila basesciana impotriva poporului roman, inclusiv prin schimbare de mentalitati, intentionand sa scoata cetatenii in strada, intr-un mars si un miting de protest, de 1 Mai, a.c., in conditiile in care Puterea stimuleaza fuga de munca si consumerismul, ca premise ale dezinteresarii politice
  • Ca SCMD apara la ora actuala nu numai interesele militarilor si politistilor in rezerva si activi ci ale tuturor cetatenilor Romaniei
  • Ca SCMD, desi penetrat, “ciuruit”, de agenti ai Puterii, care incearca sa-i manipuleze membrii, pe crize de orgolii, ambitii  retrezite la viata si stimularea cu promisiuni de viitoare mariri, nu numai ca va rezista internelor ratoieli stupide, deoarece Comitetul Director va pune la dispozitia tuturor membrilor sai cea mai puternica arma - intrebarea “Cui foloseste?” (cutare manifestare, cutare ratoiala, cutare interpretare sau acuza) dar va invinge pentru ca insasi armata urmaritorilor incepe sa constate cu groaza ca SCMD a avut dreptate si ca este singura solutie.
Acestea fiind zise, in numele singurei realitati care exista, imi ingadui, doamnelor si domnilor, sa va retransmit invitatia de a iesi in strada pe 1 Mai, pentru ca si Opozitia si Puterea si strainatatea sa inteleaga ca nu se mai poate “nimic de noi, fara de noi si in absenta noastra"!
 
Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

SCMD atentioneaza Casele Sectoriale de Pensii


Referitor la hotia impozitarii suplimentare ilegale a pensiilor cu data de 01.01.2011, s-a trimis celor trei Case Sectoriale de Pensii urmatoarea adresa:

Departamentul Juridic al SCMD va elabora in paralel modelul de cerere pe care fiecare dintre noi il va completa si expedia prin posta cu confirmare de primire, in vederea restituirii sumelor de bani retinute prin furt calificat drept contributie pentru sanatate cu incepere de la 01.01.2011.
Avand suficiente raspunsuri de la "specialistii" MApN, MAI si SRI, in situatia in care se tergiverseaza restituirea sumelor, ii vom actiona in justitie pe directorii Caselor Sectoriale de Pensii si pe sefii directiilor financiar contabile ale celor institutii. Le reamintim acestora raspunsurile absolut imbecile pe care ni le-au trimis cu numar de inregistrare si semnatura, citand, pentru moment, urmatoarea fraza "STAS": "Incepand cu luna ianuarie 2011, cota de contributie pentru asigurarile de sanatate din veniturile din pensii este de 5,5% si se aplica la INTREGUL VENIT, daca acest venit este mai mare de 740 lei." Si ii mai trimitem la Art. 2 si 6 din Legea 263/2010, conform carora noi, "fostii" militari si "fostii" politisti nici macar nu primim pensii ci "ajutoare sociale lunare de stat", care ajutoare pot fi retrase dar nu impozitate!...
A venit timpul ca prostia si servilismul sa se plateasca, prin intermediul Justitiei!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r)  dr. Mircea DOGARU

joi, 19 aprilie 2012

Comunicat privind intalnirea reprezentantilor CNSC - USL


In data de 18.04.2012, a avut intalnirea reprezentantilor CNSC – USL, unde s-a decis:

1.    Copresedintii USL vor semna contractul social cu reprezentantii CNSC, in termen de o saptamana. Daca sunt obiectii asupra unor puncte din lista obiectivelor propuse, acestea vor fi discutate cu reprezentantii structurii care le-au propus.
2.    Cadrul contractului va fi pregatit de reprezentantii USL, care vor comunica data, ziua, locul si ora semnarii.
3.    S-a insistat de catre reprezentantii CNSC ca acest contract sa fie semnat cat mai repede, pentru a avea suficient ragaz necesar mobilizarii celor peste 6 milioane de membri cotizanti ai structurilor din CNSC pentru vot.
4.    Dupa semnare, contractul va fi publicat pe site-ul SCMD.



Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

miercuri, 11 aprilie 2012

Intalnire CNSC- copresedintii USL


Doamnelor si domnilor,

Intalnirea dintre reprezentantii Consiliului National al Societatii Civile (CNSC) si copresedintii USL va avea loc la Parlamentul Romaniei, in ziua de 18.04.2012, orele 15.00, in vederea punerii de acord asupra punctelor Contractului Social.

Facem urmatoarele precizari:
  • Va fi o intalnire NUMAI intre reprezentantii structurilor care constituie CNSC si cei trei copresedinti ai USL;
  • Din partea fiecarei structuri (sindicale sau ONG) va participa presedintele, care poate angaja structura prin semnatura si stampila, sau inlocuitorul desemnat de catre acesta, prin mandat;
  • Proiectul de Contract, in ceea ce ne priveste, adica lista revendicarilor si obiectivelor generale si specifice fiecarei componente a CNSC a fost trimis membrilor CNSC in ultima varianta. Completari se mai pot face pana marti, 17.04.2012, orele 12.00. Daca mai sunt, va rugam sa le trimiteti pe adresa de e-mail platformacivica@gmail.com .
  • Va trimitem in atas lista participantilor, in ordinea inscrierii. Daca au intervenit modificari, va rugam sa ni le semnalati la aceeasi adresa de e-mail. De asemenea, va rugam sa transmiteti seria si nr. BI/CI al fiecarui participant.
Va reamintim, totodata, ca punctul nostru de vedere privind agresiunea Puterii impotriva cetateanului, a natiunii romane si statului roman va fi exprimat in ziua de 1 Mai, incepand cu ora 11.00, in Piata Victoriei din Capitala si in toate localitatile din tara, in care si SCMD si celelalte structuri ale CNSC au filiale/rezidenta. In acest scop, rugam structurile membre ale CNSC sa ne trimita punctele de contact de la filialele/organizatiile din tara pe adresa de e-mail sindicatulmilitarilor@gmail.com , pentru a fi contactate de catre filialele SCMD din teritoriu, care isi asuma organizarea manifestatiilor de comemorare si protest de 1 Mai.

Va uram tuturor Sarbatori fericite!

Cu stima,
PRESEDINTELE SCMD
Col. (r) Mircea DOGARU

marți, 10 aprilie 2012

SOCIETATEA CIVILA “AILALTA”


In atentia tuturor membrilor SCMD si a partenerilor din Consiliul National al Societatii Civile (CNSC)

In deplin acord cu stapanul sau de la Cotroceni, astazi 10.04.2012, “baciul ungurean” cheama la Palatul Victoria societatea civila “de buna calitate”. Adica tuterii prezidentiali, baietii “fini”, cu sponsorizari externe din ONG-uri, alti civici de serviciu si resturile sindicatelor timorate. Ideea este inchegarea, pe sistem Putin, in slujba Basescului, a unui “Forum Civic”, de “buna calitate” care sa voteze cum trebuie… contra abureli si promisiuni.

Noi, ailalti, “nesimtitii”, “ciumpalacii”, “viermii”, “betivii”, “puturosii”, etc, ne pregatim de propria noastra actiune civica de 1 Mai. Anul acesta, 1 Mai, va demonstra lumii daca ne meritam sau nu soarta ca popor, ca de natiune nici nu mai poate fi vorba.

Jos Basescu! Jos “pedeleii”, jos “unepereii”, jos “udemereii” … oriunde s-ar afla! Adica in orice partid au migrat strategic, in perspectiva alegerilor! Pe noi, “baciul ungurean” nu ne poate prosti, pentru ca ne-a furat déjà “oile” si acum vrea sa le vanda pe sub mana, de parca Rosia Montana si Cuprumin-ul sunt ale ma-sii, asa cum Fundatia Gojdu a fost a lui tat-su!

Tuturor celor care nu au meritat invitatia, le uram sarbatori fericite!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

vineri, 6 aprilie 2012

1 MAI, PE VIATA SI PE MOARTE - RATIUNEA UNEI BATALII!


In atentia tuturor membrilor SCMD si a tuturor aliatilor din Consiliul National al Societatii Civile (CNSC)

         Doamnelor si domnilor,
         Dupa cum stiti, guvernul tradator se pregateste sa dea ultimele proprietati ale natiunii romane, pe nimic, pana in luna septembrie a.c.: CNH (care va fi falimentata in circa 2 luni), Termoelectrica, CNCFR, TAROM, ROMARM, NUCLEAR ELECTRICA, etc. Este ratiunea demiterii lui Borbely si preluarii atributiilor sale de catre tradatorul Ungureanu, care va da aviz favorabil de mediu si pentru Rosia Montana si pentru Rosia Poieni si pentru celelalte.
         Va informam, insa, ca respectivele ultime proprietati si surse de venit ale natiunii romane nu vor fi date doar pe nimic plus comision marilor asasini economici straini, ci si ........ fara datorii!
         Guvernul a elaborat o OUG care va apare in Monitorul Oficial, prin nebagare de seama si iuteala de mana, de Pasti. Ea prevede STERGEREA DATORIILOR, de circa 6mld. Euro, ale companiilor in cauza. Numai ca aceste datorii reprezinta neplata de catre banditi de tipul Necolaiciuc, varul stiti dvs. cui, a CAS-urilor plus penalitatile. Spre exemplu, CNCFR va fi iertata de 1mld. euro datorie la stat, din care 500 mil. reprezinta neplata CAS-ului, iar restul penalitati.
         Aceasta este o lovitura care va fi resimtita, de bugetari si pensionari, ca o bomba atomica! Sub o forma sau alta, banii vor fi recuperati tot din buzunarele noastre, suma totala reprezentand deficitul bugetului de pensii pe trei ani. Existau si alte solutii? Sigur ca da: pedepsirea vinovatilor si confiscarea averilor, ilicit dobandite, sau aplicarea corecta a procedurilor privind preturile drepturilor de transfer (prestatii, achizitii, profit) ale corporatiilor multinationale care jefuiesc, sistematic, Romania si ale caror beneficii reprezinta, real, 70% din PIB-ul tarii.
         Asadar, stimati colegi, pe 1 MAI va trebui sa iesim in strada in Bucuresti si in toata tara, pentru a da o ultima batalie pentru dreptul la existenta al Romaniei, al natiunii romane, al nostru al tuturor. In paralel, vom actiona in justitie si SCMD si ceilalti membri interesati ai CNSC, dand in judecata guvernul, cu sprijinul unei mari case de avocatura, care isi asuma aceasta misiune si este capabila sa o duca la bun sfarsit. Basescu, Boc, Seitan, Ungureanu, Oprea, Igas, Udrea, etc. trebuie adusi in fata justitiei!
         In principiu, va asteptam, pe data de 1MAI, la orele 11.00, in Piata Victoriei.

Presedintele SCMD 
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

miercuri, 4 aprilie 2012

Ne-a intrat Mortul in casa. Il votam?


In atentia tuturor membrilor SCMD, a aliatilor din CNSC, a tuturor cetatenilor Romaniei
Partidele din USL si-au prevazut congresele pe 7 aprilie a.c., pentru a-si preciza, inca odata, fermitatea pozitiei. Imediat dupa, au prevazut reluarea discutiilor cu Consiliul National al Societatii Civile (CNSC), pe marginea obiectivelor cuprinse in proiectul de Contract social.
Toate bune si frumoase, se pare ca stim cu cine votam. Intrebarea este …  pe cine votam? In ultimii trei ani, regimul Basescu, prin lacheii sai din PDL, UDMR, UNPR, reprezentantii minoritatilor din Camera Deputatilor, ne-a calcat in picioare pe toti, pensionari ori salariati, copii ori varstnici, bolnavi sau sanatosi, luandu-ne rand pe rand toate drepturile: dreptul la proprietate, la un salariu decent, la o pensie decenta, dreptul la munca, dreptul la sanatate, dreptul la invatatura, dreptul la o tara numita Romania, bogatiile noastre fiind vandute pe nimic plus comision, dreptul la istorie, la prezent si viitor, dreptul la recunostinta fata de cei ce merita, dreptul la spiritualitate nationala, dreptul la viata.
Am mers in justitie, am iesit in strada pe calduri tropicale sau pe geruri siberiene, am protestat, sperand ca-i vom vedea pe hoti si criminali, spovedindu-se justitiei. Trei ani au votat impotriva noastra, sistematic, ne-au insultat, ne-au persiflat, ne-au furat ca in codru s-au catarat pe mortii revolutiei ca sa fure mai bine tara, ne-au tinut lectii in media cum ca nu o sa ne descotorosim de ei niciodata, iar astazi, in anul alegerilor, ce vedem? Il vedem pe Oajdea trecut la PPDD, vedem zeci de primari PDL in functie, anuntandu-se pe listele ecologistilor, ale PSD sau PNL, il vedem pe Frunzaverde trecut la PNL, ii vedem parasind PDL-ul pe ambii Preda, Cezar si Cristian, alaturi de d-na Popa, auzim de d-na Macovei ca urmeaza sa plece si intepenim afland ca Piedone, fugit de la PC la UNPR, reintra in cursa pe listele PNL sau ca fruntasul-general Ontanu isi negociaza cu Ecaterina Andronescu revenirea la PSD, dar o conditioneaza de reacceptarea lui … Oprea. Adica in loc sa-i vedem in fata justitiei, ii vom regasi number one, pe listele Opozitiei. Ori noi ne-am tampit, intr-adevar, cu totii, ori astia ne considera un popor molusca, un popor de tampiti iremediabil!
Doamnelor si domnilor,
Vom introduce in proiectul nostru de Contract social si prevederea refuzului nostru definitiv de a vota, pe listele Opozitiei, persoanele care au parasit Puterea in anul electoral 2012. Pentru ca nu este vorba despre fuga sobolanilor de pe corabia care se scufunda, ci despre o “marsrutizare” a calailor nostri. Intelegand ca numarul complicilor sau al saracilor cu duhul este tot mai mic, Basescu incearca sa-si salveze complicii din liniile 2, 3 si 4, trimitandu-i deliberat sa-si pastreze pozitiile de primari, consilieri, deputati si senatori, candidand pe listele Opozitiei. Ulterior, acestia isi vor da demisia din partidul gazda temporara, devenind “independenti”. In acest fel, cu procentele de partide servile, obtinute prin fraudarea votului si cu o masa mare de “independenti” in parlament, plus primari care-i vor executa ordinele, indiferent de haina afisata, regimul Basescu, cosmetizat, va putea sa ne calce in continuare in picioare, distrugandu-ne definitiv, ca indivizi, natiune si tara. Colegii nostri din Valea Jiului stiu mai bine, pentru ca instrainarea a tot ceea ce posedam acolo in materie de mine si hidrocentrale este prevazuta pentru luna septembrie! Astfel, ca sluga perfecta, careia i se va ierta furtul si in beneficiul propriu, presedintele “jucator” isi va asigura si sprijinul “tehnicienilor” de la periferia politicii americane sau europene. 

Si pentru toate acestea este absolut necesar sa iesim in strada, toti, pe 1 Mai, pentru a atentiona intreaga lume civilizata ca ne-am saturat de hoti!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU