luni, 14 ianuarie 2013

Spre informarea membrilor SCMD


              Astazi au fost trimise Premierului si dnei ministru al Justitiei urmatoarele solictari, referitoare la repararea nedreptatilor la care am fost supusi:











          Tot astazi, a fost inmanata, personal dlui ministru al Apararii, "Invitatia la dialog social" , materialul care a fost depus oficial, saptamana trecuta, la registratura MApN.

               Acesta se refera la discriminarea la care este supus SCMD in relatia cu Cercurile Militare. Intrucat in material se aduc acuze unor Directii ale ministerului, acesta poate fi consultat, de catre membrii SCMD, la presedintii de filiale carora le-a fost inaintat prin Nota interna.

               Au mai fost prezentate dlui ministru, Plangerea Filialei 1 Botosani, referitoare la atitudinea unor juristi, reprezentanti ai MApN in instante si cazul lt.col. (r) Nenestean Ioan, din Borsa, Maramures.

              Presedintele SCMD afirma ca tot ceea ce trebuie facut la nivelul celor doua ministere - MApN si MAI - este pe cale sa se infaptuiasca. Daca vor mai fi obstructii sau basme cu dezacordul FMI, propunerea sa, ce va fi formulata in cursul zile de maine, este sa fim pregatiti pentru un dialog cu Premierul, similar celui de la 1 Mai 2012.