luni, 7 ianuarie 2013

In atentia membrilor SCMD din Bucuresti si Ilfov proveniti din structurile MAI

Reclamand nedreptatile comise si ilegalitatile facute in disponibilizarea lor, jandarmii, pompierii si politistii de frontiera, disponibilizati in anii 2011-2012, vor sa picheteze Guvernul Romaniei pe data de 9 ianuarie 2013, incepand cu orele 10.00 (adunarea se va face intre orele 09.00 – 10.00, punctul de adunare fiind in apropiere de sediul BRD, langa Piata Victoriei).
Intrucat avem in filialele SCMD numerosi membri apartinand acestor categorii socio-profesionale, suntem de acord ca acestia sa-si sustina colegii, fara a arbora insemnele sindicatului.

Ii anuntam insa pe toti disponibilizatii ilegal din Ministerul de Interne, prin reforma d-nilor Blaga si Igas, ca suntem in dialog cu MAI din ianuarie 2012, in dialog cu noul ministru si ca am prevazut ca si situatia domniilor lor sa fie reparata prin lege. Ii vom tine la curent cu rezultatul noilor negocieri.

Intre timp, lansam oferta si domniilor lor, din partea partenerului nostru, firma deprotectie si paza ARES, de a raspunde solicitarii acesteia privind angajarea a 30 de profesionisti protectie si paza pentru aeroportul Henri Coanda Bucuresti.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU