luni, 25 august 2014

Solicitari de sprijin

-         -In atentia tuturor membrilor SCMD -

Stimati camarazi,
Am primit oficial doua cereri de sprijin in vederea strangerii semnaturilor necesare inscrierii candidaturilor la prezidentiale. Una din partea "Alternativei Nationale"din interiorul CNSC, pentru dl. Teodor Melescanu, alta, din partea senatorului independent dl. Ioan Ghise. Ambele solicitari si tabelele aferente le gasiti dand clic pe link-urile de mai sus.

In situatia in care membrii SCMD vor sa se implice, tabelele cu semnaturi vor fi trimise la Secretariatul General al SCMD. Atentionez ca nu este vorba despre partidele cunoscute, care ne-au dezamagit ci, intr-un caz despre Societatea civila, in alt caz despre un independent.

Ca de obicei, aceia care se perinda la putere de 25 de ani, au luat si de data aceasta masuri restrictive. Alegerile sunt pe 2 noiembrie, campania incepe pe 2 octombrie, dar inscrierile candidatilor cu semnaturile aferente se fac pana pe 15 septembrie. Intrucat orice candidat trebuie sa depuna 200.000 de semnaturi, listele fiind ulterior multiplicate in 3 exemplare, data pana la care pot fi stranse semnaturile, tinand cont de volumul de munca ulterior, ar fi 10 septembrie. Atragem atentia ca, daca un candidat apuca sa se inscrie, iar in luna septembrie este "agatat" de DNA, semnaturile devin inutile. Candidatura va fi compromisa si nici nu mai poate fi inlocuit. Motiv pentru care veti vedea in curand ca unii dintre actualii candidati vor fi inlocuiti.

In ceea ce ne priveste, urmarim strict interesele noastre.  Proiectul Legii pensiilor militare de stat se afla la Comisia de munca a Camerei Deputatilor, avand toate avizele necesare, mai putin cel al Guvernului. Se asteapta asadar numai semnatura d-lui Ponta pentru a intra in procedura de vot prin depunerea la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea Dogaru