vineri, 26 septembrie 2014

IN ATENTIA BO ALE FILIALELOR SI  A MEMBRILOR DE SINDICAT

        Pentru  a nu stim cata oara, BO al Filialei nr.1 Craiova se erijeaza intr-un fel de organ de conducere al sindicatului in dispretul tuturor prevederilor Actului Constitutiv  si ale Statutului SCMD, invocand acordul de vointa al unor filiale care - in fapt – nici habar nu au despre continutul actiunii respective. In acest cadru, Presedintele Filialei nr. 1 Craiova, col (r) Misu Naon, si-a permis sa posteze pe site-ul filialei un antistatutar Comunicat” (preluat, de cine?- evident de catre Filiala S. 6 Bucuresti, condusa de col (r) Tudor Marian – contestatorul de serviciu al SCMD!) prin care intoxica opinia publica si membrii SCMD despre faptul ca presedintele SCMD ar „incalca grav statutul organizatiei” si ca „nu le mai reprezinta interesele”.
      Lasand la o parte faptul ca presedintele SCMD nu le reprezinta intr-adevar interesele celor doi, interese care numai ale sindicatului nu sunt, este de remarcat faptul ca o structura subordonata, fara personalitate juridica, iese in public cu o chestiune pe care nu a discutat-o sub nici o forma cu structura centrala, nu numai in plina campanie electorala ci si in zilele in care in Parlament se desfasoara discutiile privitoare la votarea proiectului Legii pensiilor militare de stat, marti 30 sept. a.c. fiind ziua decisiva.
       Lasam la latitudinea membrilor de sindicat sa ia pozitia ce se impune si  sa propuna masurile pe care le considera necesare a fi luate la CNR 2014, adresandu-se statutar fie Secretariatului general fie Departamentului juridic.

BIROUL OPERATIV CENTRAL

Departamentul Juridic