marți, 25 februarie 2014

MAREA BUIMACEALA



EVENIMENTELE POLITICE CARE NE AFECTEAZA PE TOTI
-In atentia tuturor membrilor si partenerilor SCMD– 
Astazi, 25 februarie 2014, cu probabilitate de 200%, la orele 20.00, PNL va anunta retragerea de la guvernare, ceea ce inseamna moartea USL. Evenimentul se va petrece si va fi urmat, maine, 26 februarie 2014, de retragerea ministrilor liberali si de ungerea unui nou guvern luni, 3 martie a.c. Un guvern din care va face parte, in continuare, pe post de PSD-ista, d-na Campeanu la “Munca” si doi, pana la patru UDMR-isti. Totul este perfect ilegal, deoarece NOI, aia multi si prosti, mobilizati de SCMD si de partenerii din CNSC, am dat votul USL, si nu altcuiva. Nu PSD, nu PNL, nu PC, nu USD si cu atat mai putin revizionistilor si antiromanilor de la UDMR. Orice discutie privind impartirea procentelor din votul nostru intre unii si altii tine de domeniul stiintifico fantastic. Prin disparitia USL, se va intampla ceea ce anuntam, inca din 2011, la Congresul PC – sanctionarea  intregii clase politice ca fiind neperformanta, preocupata nu de obiective majore, nationale, ci de meschine interese individuale si de grup.
Daca pana astazi, mai mult de jumatate din electorat isi dorea ca natiunea romana sa isi ia soarta in propriile maini, independent de “birlicii ” politici, de maine procentul va trece de 80%, in siajul pseudopoliticienilor nostri ramanand doar camarilele si clientela!
Din pacate, tot ceea ce este prevazut in strategia SCMD, votata in unanimitate la CNR, Alba Iulia, pe 30 noiembrie 2013, se intampla punct cu punct. Am cerut atunci “Carte Alba” pentru a incheia orice alianta, oricat de "bizara" ar parea, in scopul stimularii factorilor politici de decizie sa dea drumul legislatiei care ne interesa pe noi militarii si politistii, pe noi pensionarii civili, pe noi profesorii, medicii, minerii, revolutionarii etc., in luna martie, daca vor voturi. Toate actiunile noastre s-au indreptat, in primul rand, spre convingerea politicienilor sa nu rupa USL-ul, pentru ca aceasta va duce la o trauma nationala si la decesul politic al liderilor in care electoratul si-a pus toate sperantele, investindu-i cu misiunea de a face “dreptate pana la capat”. Pentru a-i aduce la realitate, in ceasul al doisprezecelea am propus “Lista Nationala” pentru Europarlamentare, pe care natiunea sa-si desemneze, prin toate componentele CNSC si nu numai, valorile autentice. Aceasta in conditiile in care, la partidele politice, locurile eligibile au ajuns sa fie cumparate cu pana la 500.000 de euro, saptamana trecuta.
Lista Nationala era si este menita, nu sa introduca gheseftari, fara nici o relevanta pentru Romania, in Parlamentul European, ci sa atraga atentia liderilor USL, perceputi ca ultima speranta ca, in cazul in care distrug aceasta speranta, cu noi, sau fara noi, natiunea romana va construi o alta Alternativa Nationala la actuala clasa politica si ca o Partida Nationala a Societatii Civile va contrabalansa esecul tuturor partidelor politice.
Din pacate, buimaceala a patruns si printre noi, in sensul stimularii ambitiilor si orgoliilor nefondate ale "caprarilor" care cred ca pot reedita aventura caprarului Adolf, uitand ca orice structura se conduce de sus in jos si nu de jos in sus. Acestia au facut presiuni asupra bietilor presedinti de filiala si chiar asupra vicepresedintilor SCMD, de ani de zile scopurile lor majore, desi nu-i cunoaste nimeni, fiind a-si trage cat mai multi bani pe spinarea SCMD, a critica in permanenta conducerea si a se autominti ca, revenindu-le pofta de comanda, amortita dupa trecerea in rezerva, si-o vor putea satisface intr-un domeniu care le este complet strain.
La ultima sedinta a CD, am propus si s-a votat o modalitate de traducere in practica a strategiei votata de CNR, inclusiv prin gasirea unui mijloc de transport corespunzator ducerii ”Listei Nationale” in situatia de a fi preluata ca o contrapondere la bisnita politicianista cu alesi. Chiar daca au fost, asa cum este normal, discutii, in cele din urma ne-am inteles. Conducerea SCMD nu a incheiat, pana in acest moment, nici o intelegere CU NIMENI in privinta negocierii “Listei Nationale”. Pentru ca aceasta este atributul presedintelui SCMD, singurul care are autoritatea juridica si statutara de a o face, fapt ce impune o maxima prudenta si o verificare atenta a tuturor posibilitatilor. Neintelegand nimic, "caprarii" s-au lansat in atacuri furibunde si acuze (manipulati de cine si in interesul cui?) la adresa propriilor reprezentanti si a conducerii SCMD, dupa care s-au grabit sa isi ofere serviciile, in nume personal, domnilor X si Y, adica exact persoanelor banuite ca ar fi incheiat, cu conducerea SCMD, incriminanta intelegere. Si au facut-o la modul urmator: nu conteaza ce zic Dogaru si aia din conducerea SCMD, noi "caprarii" contam, vom apela la "caprarii" din toate filialele si veti avea intelegeri cu fiecare dintre noi. Nu conta faptul ca nimeni nu moare in SCMD de dragul caprarilor, ca juridic nu reprezinta nimic si ca noi nu negociem voturile SCMD care, numeric, nu conteaza, ci voturile CNSC care sunt milioane.
N-a contat faptul ca au periclitat negocierile conducerii SCMD cu conducerile tuturor partidelor nebasiste, arogandu-si merite pe care nu le au, si ca au facut un mare “fassss”, neintelegand ca politica este altceva decat instructia de front si ca, asa cum anunta Proiectul de strategie al SCMD, a venit vremea ca lucrurile in politica sa se schimbe de la o ora la alta. Au incheiat “protocoale” cu X si Y, dar astazi X si Y nu mai sunt impreuna, iar sponsorul care ii sprijinea pe amandoi, la ora actuala nu-i mai sprijina pe nici unul. Sansa fiecaruia s-a redus la un teoretic sprijin al CNSC prin SCMD. In concluzie, sperantele "caprarilor" au murit inainte de inflori, pentru ca aceasta este soarta himerelor!
In continuare, SCMD si partenerii sai vor lucra la “Lista Nationala” ca raspuns al Societatii Civile, avand in vedere nu atat bisnita europarlamentarelor, cat alegerile prezidentiale si generale care, matematic, vor fi anticipate.
Daca Societatea Civila, adica natiunea romana decide sa sanctioneze intreaga clasa politica, misiunea noastra ca militari este nu alaturi ci, de data aceasta, in fruntea natiunii romane pe care sa o conducem spre victorie, punandu-i la dispozitie cunostiintele si capacitatea noastra organizatorica. In aceasta misiune nu-si gasesc rostul ambitiile personale si fudulia unora, bazata pe iluzoriile “merite” ale unei asa-zise cariere trecute, datorata, din nefericire, in multe cazuri, servilismului, lipsei  de calitati, turnatului si caratului.
Obiectivele SCMD au  fost si vor ramane atata timp cat va exista SCMD, mai mult decat apararea drepturilor castigate ale categoriei socio-profesionale a militarilor si politistilor, ele decurgand tocmai din calitatea de militar, din drepturile legitime, sperantele si obiectivele natiunii. O natiune care, incepand cu 3 martie 2014, isi va sanctiona matematic, pana la cernere totala, intreaga asa zisa clasa politica!
Din aceasta perspectiva ii rog pe domnii vicepresedinti SCMD si pe presedintii de filiale sa se pregateasca pentru ceea ce va urma, potolind, cu prioritate, zelul autodistructiv al "caprarilor"! pentru ca SCMD sa-si justifice si pe viitor calitatea de speranta a societatii civile, adica a natiunii!
Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU

joi, 20 februarie 2014

Anunt important

In atentia tuturor membrilor SCMD
S-a alaturat SCMD una dintre marile valori contemporane reale ale Armatei Romane, care, incepand de astazi, 20.02.2014, este principalul candidat din partea SCMD pe LISTA NATIONALA - dl. prof. univ. Gl. (r) dr. Teodor FRUNZETI.
Asteptam decizia finala a d-lui senator Dumitru PELICAN.

Biroul Operativ al SCMD

joi, 13 februarie 2014

Jos palaria, domnule Presedinte!

 Ofensiva impotriva SCMD se desfasoara acum prin atacuri in cascada
-In atentia tuturor militarilor si politistilor Romaniei, in activitate, in rezerva sau retragere, din tara si din afara-

Inca din luna octombrie 2009, de cand si-a facut publica existenta si hotararea de a lupta "pana la capat" pentru drepturile legitime ale tuturor categoriilor de militari si ale natiunii, drepturi constitutionale si dobandite prin legi organice, de-a lungul timpului, SCMD a constituit o tinta predilecta a regimului basist.
S-a incercat totul pentru desfiintarea SCMD, inclusiv cu sprijinul unor infiltrati din ordin sau al manipulatilor, pe defectul major al romanului - FUDULIA, dar totul a fost in zadar. SCMD, grupand, pentru prima data in istorie, militari proveniti din Armata, Interne, servicii de informatii, contrainformatii, telecomunicatii si paza la un loc, a rezistat. Mai mult, si-a asociat prin acorduri de colaborare, sindicate si asociatii ale tuturor categoriilor socio-profesionale (in cadrul CNSC) categorii care, manipulate, ar fi trebuit sa-i linseze pe militari, conform strategiei razboiului diversionist, imagologic si psihologic declansat de regimul Boc Basescu impotriva lor.
Periculos, prin rezultatele obtinute si tenacitatea dovedita in lupta pentru asigurarea  "dreptatii pana la capat" nu numai de catre militari ci si de catre intreaga natiune, SCMD a devenit in anul de gratie 2014, an electoral, un pericol major pentru bietele tentative prezidentiale de incropire a unei platforme electorale.
Pe cale de consecinta ne-am trezit in dispretul oricarui principiu de drept, atacati in justitie de doua persoane care actioneaza "sub inaltul patronaj al presedintelui" dar in numele a mii de membri ai ANCMRR, asociatie a rezervistilor din care fac parte si aproape toti membrii SCMD proveniti din MApN. Cei doi au depus o cerere de lichidare a existentei SCMD prin anularea hotararii definitive si irevocabile emisa de Judecatoria Sectorului 1 in urma cu 5 ani. Intrucat, chemati in justitie astazi, 13.02.2014, avocatul nostru a obtinut neadmiterea cererii numitilor Mihai Iliescu si Constantin Alexandru, pe un viciu penibil de procedura, si obligarea lor la plata cheltuielilor de judecata, situatie previzibila, era limpede ca Puterea din spatele distinsilor camarazi ne pregateste altceva. Daca sifonarii din interiorul SCMD si-ar fi tinut gura, probabil ca lucrurile s-ar fi oprit aici. Puterea reala a bagat insa la inaintare, in sprijinul numitilor Iliescu si Alexandru, care ne contestau dreptul la numele de rezervist (desi nici ei, nici noi nu mai suntem rezervisti ci asistati social, conform  Legii 263/2010, art. 6, pct.V ) o alta asociatie care sa ne conteste calitatea de disponibilizati.
Conform anexei, aceasta intervine in actiunea d-lor in cauza, contestandu-ne calitatea de disponibilizat si pretinzand ca am avea denumire, statut si hotarare judecatoreasca identice. Cu alte cuvinte:
·        ACMDR ( adica Asociatia Cadrelor Militare Disponibilizate din Romania) ar fi tot una cu SCMD (Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate). Pentru analfabeti precizam ca este o diferenta de trei cuvinte: "sindicat" in loc de "asociatie" si "din Romania" in plus la ei fata de noi. Chiar daca denumirea ar fi fost identica, precizam ca exista un partid "Romania Mare", ca personalitate juridica, o revista "Romania Mare" ca personalitate juridica, si zeci de carti cu titlul "Romania Mare", de autori diferiti. Cu alte cuvinte calul nu-i totuna cu magarul. Noi suntem sindicat constituit pe Legea sindicatelor si ei asociatie, pe Legea ONG-urilor;
·        In ceea ce priveste Statutul si actul constitutiv, care se pretind identice, orice om cu scaun la cap va constata ca atat cantitativ cat si in privinta continutului, este o diferenta ca intre o carte de telefoane si o brosura. In plus, art. 5 din ambele documente ale Asociatiei prevede: "Scopul ACMDR este de a identifica promova si apara interesele economice, sociale, profesionale si morale specifice membrilor (adica numai ale celor 15 membri fondatori, n.n.) si de a reprezenta aceste interese in fata institutiilor si autoritatilor publice". Prin contrast, documentele programatice ale SCMD se adreseaza tuturor disponibilizatilor romani din tara si de peste hotare (avem 3 filiale si 6 grupuri de initiativa in Basarabia, membri si grupuri de initiativa in SUA, Franta, Spania, Germania, Italia, Belgia, Olanda, etc), luand in calcul toti disponibilizatii in viata, nu numai de la Armata ci si de la Interne si servicii, incepand de la marea disponibilizare a intregii armate romane facuta de catre Stalin, la 1 oct. 1944 si pana la disponibilizarile operate la Interne de "branconierul" Igas in 2011.
Asumandu-mi intreaga responsabilitate si cu maxima prudenta, pentru a nu fi acuzat ca deconspir cine stie ce, exprimandu-mi profundul respect pentru acea structura a Armatei care a infiintat si patronat capacitati de productie, pana la lichidarea lor de catre un sef care s-a impaunat cam mult, ii atrag atentia presedintelui ACMDR, Cdor (r) Andrei Voicu, asupra urmatoarelor:
·        Adresa dvs. oficiala este Bd. Teodor Pallady, nr. 100, bl R 11, sc 1, parter, Sect. 3. Adresa de pe care emiteti mica magarie (adresa declarata nespecificat, adica in fals, sediu) este Sos Oltenitei, nr 225A, et 1, cam 8, Sect 4, adresa identica cu a "Asociatiei de Sprijin a Personalului Militar Disponibilizat - ASPMD",  aceasta din urma, avand activitati producatoare de venituri. Nu va intreb daca este puiul sau acoperirea dvs!  Constat doar faptul ca adresa corespunde unui centru cunoscut de afaceri in care activeaza si ACMDR, asociatie declarata "fara scop lucrativ";
·        Va reamintesc faptul, d-le comandor, ca la infiintarea SCMD, am discutat amandoi indelung "pe banci  de lemn", nu in scunda taverna mohorata ci la Spitalul Militar unde erati internat, dvs. declinand propunerea de a adera cu asociatia la SCMD deoarece va considerati o unitate lucrativa lasata de izbeliste de Armata, scopul organizarii dvs. in aceasta formula fiind acela de a continua pe cont propriu proiecte abandonate de o anumita Directie a MApN. Ati uitat ca ati acceptat ca nu exista nici o asemanre intre SCMD si ACMDR si ca ne veti sprijini cu competentele dvs. daca vom desfasura vreodata activitati productive, in timp ce eu v-am promis ca va vom oferi spre angajare, specialisti din SCMD daca veti avea nevoie? Ati uitat ca ne-ati invitat sa vizitam anumite locatii de langa Bucuresti, unde desfasurati activitati? Nu vrem sa intram in amanunte despre "Centrul Incubator de Afaceri", pentru ca nu vrem raul nimanui si nu ne uitam in curtea altuia.
Unul dintre argumentele principale impotriva solicitarii ANCMRR a fost faptul ca nu ne putem da in judecata noi pe noi insine, marea majoritate a membrilor SCMD proveniti din armata fiind si mebri ANCMRR si a altor asociatii, conform dreptului de libera asociere. In fapt, nu exista prea multe structuri asociative in tara asta, inclusiv politice, in care sa nu fie prezenti si membri SCMD. Valabil si pentru ACMDR. Nici ACMDR nu poate invoca faptul ca a aflat abia acum de existenta noastra deoarece documentele probeaza ca la data infiintarii SCMD unul dintre membrii fondatori al SCMD era si membru fondator activ al ACMDR. Cu alte cuvinte al 15-lea membru fondator al ACMDR si bun cunoscator din interior al activitatilor acestei asociatii semneaza, alaturi de mine astazi, in calitatea pe care o are in cadrul SCMD.
Acestea fiind spuse, spre informarea tuturor, transmit salutarile mele, in calitate de fost profesor si fost coleg la Institutul de Istorie si Teorie Militara, fostului atasat militar Niculae Pascut, membru fondator nr. 8 al ACMDR, la aceste salutari asociindu-se si membrul fondator nr. 15 al ACMDR, Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog, in egala masura fondator al SCMD.
Cu alte cuvinte, Nea Voicule, intelegem ca te strange Barosanu, adica stapanul DNA, CC, CSM, ANI, DIICOT, etc.  cu usa, da las-o dracului, Doamne iarta-ne, ca macane si e nasol sa ajungi intre ciocan si nicovala!
Asteptam cu interes al treilea adversar pe care ni-l va arunca in lupta "Stapanul inelelor", ca sa-l intrebam si pe acela, ca Greuceanu, ce anume l-a manat in lupta si ce vrea acel Apus (prin Referendumul din 2012). Speram sa fie doamna Udrea, sa avem si noi o bucurie la batranete!
Si ce simplu ar fi fost totul, daca Barosanul nostru suprem ne-ar fi chemat la discutii din prima clipa a afirmarii noastre ca sindicat! Simplu si pentru noi ... si pentru el!

PRESEDINTE SCMD,             SEF SECRETARIAT GENERAL,

Col. (r) Mircea DOGARU        Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG

marți, 11 februarie 2014

LISTA NATIONALA

Proiect de actiune a SCMD in campania electorala pentru europarlamentare
- In atentia tuturor membrilor SCMD -

Stimati camarazi,
Cu acordul Comitetului Director, va prezentam urmatorul punct al strategiei SCMD pe 2014, votata in unanimitate la CNR Alba Iulia, in ziua de 30 noiembrie 2013:
"Implicarea in alegerile europarlamentare cu intreaga masa de vot coordonata de SCMD, cu maxima abilitate, in functie de evolutia partidelor, astfel incat si SCMD sa aiba candidati pe liste si alesi. (Voi expune solutia, verbal doar, solicitandu-va adeziunea la orice alianta electorala pe care o vom incheia, indiferent cat de bizara va parea, daca vom incheia);
Implicarea in alegerile prezidentiale, in functie de oferta factorului extern, pe principiul sustinerii "raului cel mai mic" pentru SCMD, militari in general, si natiunea romana;
Implicarea in eventuale alegeri generale anticipate, direct, cu intreaga masa de vot coordonata de SCMD, pe acelasi principiu al "raului cel mai mic", eventual prin incheierea unei aliante electorale care sa aduca membrii SCMD si aliati in Parlament si Guvern.
Va trebui sa actionam in asa fel, incat nici un partid sa nu vada in noi un potential adversar, ci un potential aliat, avand, in permanenta in vedere ca, in politica nu exista, in fapt, morala, sentimente, idealuri ci doar interese, adversarii de astazi devenind, asa cum s-a dovedit, aliatii de maine si invers."
De ce aceasta pozitie adoptata de SCMD?
Pentru ca, stimati camarazi, ca sindicat care isi solicita dreptatea si drepturile, unei majoritati politice care gireaza Guvernul si Parlamentul si, la ora actuala, unei minoritati politice reprezentata exclusiv de Presedinte, a trebuit si trebuie sa luam in calcul urmatoarele:
  • Dezgustul general al romanilor fata de orice idee de partid, datorat: proastei gestionari a rezultatelor Referendumului din 2012, care au fost aceleasi cu si fara prag; neimplinirii de catre USL a promisiunilor ferme facute, in anii 2011-2012, tuturor categoriilor socio-profesionale si de varsta si optarea pentru paleative, date si acelea sub presiune; inlocuirii directiei "dreptate pana la capat" cu dezastruosul program de "coabitare"; incompententei unora dintre ministrii si politicienii USL; actiunii ofensive extreme de erodare a imaginii USL, declansata de presedinte cu ajutorul instrumentelor de coercitie, amenintare si santaj avute la dispozitie; balbaielilor actualei "puteri" care nu este inca "putere" in adevaratul sens al cuvantului, in cazul unor mari diversiuni gen "Rosia Montana" si "Gazele de sist" si dovedirea incompetentei statului in gestionarea unor situatii de criza (cazul accidentului aviatic din Apuseni), etc. Acest dezgust a fost clar manifestat de toti delegatii romanilor din tara si din afara, la Alba Iulia, la 1 Decembrie 2013, cand reprezentantii tuturor partidelor, fara exceptie, cei ai administratiei de stat, parlamentului si presedintiei, au fost huiduiti.
  • Luarea in calcul, de catre toate partidele, a realitatii decaderii clasei politice, in fata societatii civile, dovada tentativele de vopsire a vechilor politicieni in figuri noi, promotoare nu ale unor partide noi ci ale unor "uniuni" sau miscari", care de care mai "populara", si atacurile la baioneta declansate cu complicitate din interior, in scopul dezintegrarii atat a SCMD cat si a federatiei sindicatelor din politie, invatamant, minerit, sanatate, CFR, etc.
  • Luarea in calcul si impartirea deja a ciolanului, in procente, de catre toate fortele politice, a prezentei la vot  doar a clientelei de partid si a refuzului de prezentare a majoritatii electoratului. Practic, calculele tuturor partidelor se bazeaza pe prezenta la vot a maxim 4 milioane de cetateni. Orice suta de mii de cetateni, pe care am putea-o convinge sa vina la vot, ca in 2012, cand si SCMD si aliatii sai s-au tinut de cuvant, ar fi de data aceasta un dezastru nu numai pentru basisti ci si pentru cei in care am crezut, toate socotelile urmand a fi date peste cap.
  • Cumplitul adevar, pentru aceia dintre membrii nostri, legati sufleteste de liderii unui partid sau altul, ca USL e sublim, dar lipseste cu desavarsire, prezentandu-se la alegeri (ca in multe cazuri la locale, in 2012) sub forma a doua grupari adverse: USL 1 (PSD, PC, UNPR) si USL 2 (PNL). In situatia in care noi, membrii SCMD, avem cele mai bune relatii peste tot, in Bucuresti si teritoriu, cu omologi PSD, PNL, PC, dat fiind colaborarea la alegerile trecute, iar, mai nou, la varf, si cu UNPR, ce am putea face? Sa votam si lista unora si a celorlalti nu se poate. Daca optam pentru unii, ii suparam pe ceilalti. Daca ne separam si noi, unii hais, altii cea, se destrama si SCMD-ul ca si USL-ul. Este principalul motiv pentru care la CNR s-a decis formula "nici -"nici" sau cu toata lumea si, in primul rand, cu noi.
Ce posibilitati avem?
  • Sa consituim, noi si aliatii nostri, adica pe temeiul Societatii Civile, o noua structura politica, este si antistatutar si mult prea tarziu;
  • Sa incheiem o alianta electorala, in termeni legali, nu ne permite nici timpul nici legea.
Solutia (potrivit deciziei CD al SCMD din 07.02.2014)
-         Putem deschide o LISTA NATIONALA de candidati, pe care sa inscriem atat membri SCMD propusi de filiale, BO sau CD, cat si nemembri, propusi de aliatii SCMD sau candidati autopropusi, adica independenti. Deja ni s-au adresat doi independenti care au strans peste 50.000 de semnaturi, d-na avocat Aura Ungureanu din Alexandria si dl. Radu Golban, celebru pentru demersurile privind restituirea de catre Germania a miliardelor datorate. Acesti candidati ar trebui sa se angajeze fata de noi si aliatii nostri ca vor promova exclusiv interesul national in Parlamentul European, ca vor ridica problemele legate de lipsa unei legislatii europene a pensiilor si orice problema legata de discriminarea tuturor categoriilor socio-profesionale si de varsta din Romania, prin decizii si masuri ale Guvernului si instrumentelor de justitie pro-prezidentiale. In plus, pe noi nu ne intereseaza, ca sindicat, apartenenta politica a candidatilor, membri sau nemembri ai SCMD, cu, evident, conditia sa nu aiba nici o legatura cu numitii Basescu, Blaga, Udrea, Boc sau Ungureanu.
-         Intrucat ne trebuie un "cal troian" ca sa putem supune natiunii aceasta lista, ne trebuie un partid nou sau mic, dar necompromis pana acum, care sa nu aiba masa electorala proprie, deci nici sanse, singur in alegeri. Acestuia ii vom oferi LISTA NATIONALA de 40 de candidati, spre a le deschide usa in alegeri. Ce ar castiga partidul in cauza? Doua nume pe lista, primele doua, ca lista sa aiba in final 42 de candidati, si intreaga masa de vot pe care o pot aduce suplimentar la alegeri, SCMD si aliatii sai civili (pensionari civili, ceferisti, mineri, constructori, profesori, lucratori in sanatate, revolutionari, grefieri, piloti, functionari publici, lucratori in industria de armament sau in retelele private de productie si desfacere, etc). Cum trebuie sa fie acest partid? Patriotic, national, prin doctrina si calitatea membrilor.

Deocamdata, asadar, solicitam sprijinul tuturor membrilor SCMD, al tuturor filialelor, ca si al partenerilor nostri din sistemul de alianta civica numit Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) sa faca propuneri pentru cele 40 de nume ale LISTEI NATIONALE. Ca sa avem ce negocia. Solicitam, in plus, sprijinul domnului Col. (r) Utiu Ioan, artizanul filialelor noastre de la Alba si Abrud, actualmente unul dintre marii aparatori ai drepturilor noastre la Rosia Montana, sa ne sprijine, deoarece asociatiile in cauza, desi au avut contacte cu noi, nu ne sunt inca parteneri prin protocol.

BIROUL OPERATIV CENTRAL

PS: Va atentionam insa asupra urgentei propunerilor pentru LISTA NATIONALA, datorita lipsei de timp fizic!