joi, 22 septembrie 2016

ALTERNATIVA  NATIONALA
IN ATENTIA PRESEDINTILOR DE FILIALE S.C.M.D., ORGANIZATII ALE REZERVISTILOR SI A PRESEDINTILOR TUTUROR STRUCTURILOR COMPONENTE ALE C.N.S.C.
-         Informatii utile –

Doamnelor si domnilor presedinti,
Marti, 20.09.2016, la orele 24.00, a expirat termenul de inscriere a aliantelor electorale si politice. Miercuri, 21.09.2016, o singura alianta electorala a fost validata si poate participa la alegeri ... ALTERNATIVA NATIONALA 2016 (AN 2016).
Platforma program in 12 puncte a AN 2016, pe care v-am trimis-o si o redifuzam alaturat, a fost elaborata de reprezentantii a 12 partide iar din partea CNSC de lideri ai SCMD, SRR-89 si FRDD. Cuprinde punctele de vedere comune tuturor romanilor, indiferent de orientare politica.
SCMD, prin conventie cu Partidul Forta Pensionarilor, a cedat grupului de partide, care reprezentau toate orientarile politice de la o extrema la alta, dreptul de a folosi denumirea de ALTERNATIVA NATIONALA.
Ce este ALTERNATIVA NATIONALA 2016 (AN 2016)?
In conditiile in care s-a furat poporului si statului roman totul, in conditiile in care dupa banci ne-au fost instrainate, cu complicitatea BNR, firmele de asigurari romanesti, in conditiile in care partidele si clasa politica sunt facute praf, in interes strain de catre DNA, Guvernul este strain, Presedintia a ajuns ceea ce a ajuns, Serviciile de protectie sunt destructurate si conduse de agenti strini, in conditiile in care pana si Societatea Civila a fost clonata de agenti ai lui Soros, care se implica politic in alegeri, pentru apararea dreptului la existenta statala si nationala a Romaniei si a poporului roman, ne-a mai ramas un singur punct de sprijin – Parlamentul.
Asaltul asupra Parlamentului, orchestrat de servicii ostile, de tradatori si spalati pe creier pe banii lui Soros, se da in aceasta toamna sub lozinca “Toate partidele aceeasi mizerie”.
Preluand noul limbaj de lemn, “european” ALTERNATIVA NATIONALA 2016, raspunde intrebarii – Vreti schimbarea clasei politice? De acord, dar o vom face noi, adevarata Societate Civila romaneasca, nu voi tradatorii, sprijiniti inclusiv in strada de servicii franceze, germane si rusesti!”.
Asadar, AN 2016 a fost conceputa ca o miscare larga, de cucerire a Parlamentului de catre CNSC si aliatii sai prin intermediul unor partide noi, care, singure, nu ar avea nici o sansa.
Ce trebuie sa facem?
O lege ticaloasa si antidemocratica, solicita unei aliante electorale, 200.000 de semnaturi pentru a putea candida. Va trimitem alaturat modelul de tabel pentru ALTERNATIVA NATIONALA 2016, cu rugamintea de a-l descarca si a-l distribui tuturor membrilor dvs. pentru a strange semnaturi de sustinere, pana in data de 20 octombrie a.c.
Un singur lucru este bun, in noua Lege electorala, un cetatean poate da SEMNATURI DE SUSTINERE PENTRU TOATE PARTIDELE, NU NUMAI PENTRU UNUL SINGUR.
AN 2016 are nevoie de circa 600 de candidati in Bucuresti si in toate judetele tarii pentru lista comuna. Candidatii ii veti desemna dvs. dintre cetatenii cei mai cunoscuti si mai respectati in judete si in Capitala care vor, pot sa se implice si nu sunt susceptibili de a putea fi cumparati sau santajati.
Candidatii vor trebui sa completeze, pe langa dosarul de candidat, cererea de inscriere intr-unul dintre partidele componente ale AN 2016.
Pentru REZERVISTI, militari, politisti, fosti lucratori din Servicii, care au depus un juramant de credinta Tarii, recomandam ca partid neutru, Partidul Forta Pensionarilor.
ALTERNATIVA NATIONALA 2016, ca sa poata intra in Parlament, va trebui sa obtina in alegeri, peste 10% din voturi in tara si in Diaspora.
Pentru Diaspora, legea nu mai cere 1000 de semnaturi pe lista de sustinere, ci 6500, candidaturile din Diaspora trebuind sa fie depuse la BEC pana in data de 11 octombrie a.c.
Persoane de contact, pentru solicitari, inscrieri si amanunte
Membrii SCMD, CNSC si ai organizatiilor aliate ale rezervistilor se vor adresa, prin presedintii lor, domnilor:

  • ·     col. (r) Mircea DOGARU (tel. 0736.601.020, e-mail: evidenta.scmd@yahoo.com);
  • ·        Horia Dragos MILITARU (tel. 0766.311.287, e-mail:horiadragos@hotmail.com).
Cetatenii care nu sunt membri ai SCMD/CNSC sau ai organizatiilor rezervistilor, se pot adresa domnilor:

  • ·        Florea MITROI (tel. 0723.671.529, e-mail:mitroiflorea@gmail.com);
  • · Constantin V. IONESCU (tel. 0723.168.605 si 0741.741.469 e-mail:secretariat@psdm.ro);
  • ·        Petre IGNATENCU (tel. 0745.980.663, e-mail:petreignat@yahoo.com).
De asemenea, se pot adresa direct la Secretariatul AN 2016, din Bucuresti, P-ta Valter Maracineanu nr. 1-3, intrarea 5, etaj 1, camera 4, sector 1, e-mail: alternativa.nationala@gmail.com
Alte precizari
Recomandarea pentru toti cei care suntem presedinti de federatii sindicale si sindicate, din cadrul CNSC, este ca noi sa nu candidam (ceilalti membrii pot candida) pentru a putea apara, la nevoie, Parlamentul in strada.
Figurativ, conform programului, sigla ALTERNATIVEI NATIONALE este AN 2016, scris cu rosu, pe spatiul Romaniei Mari colorat in galben si cu hotarele figurate in albastru. Pe buletinele de vot, sigla va apare in alb-negru.
Purtatorul de cuvant al ALTERNATIVEI NATIONALE 2016 este in acest moment o persoana din afara aliantei, neimplicata politic, presedintele SCMD col. (r) dr. Mircea DOGARU.
Trimitem alaturat tabelul de sustinere pentru participarea AN 2016 la alegeri, cu rugamintea ca cei care se mai simt romani, cei care mai vor sa traim in tara numita Romania, pentru care s-au sacrificat zeci de generatii de romani, sa actioneze responsabil si rapid, atat in tara cat si in Diaspora, in conformitate cu indemnul SCMD, tradus astfel: „ONOARE SI PATRIE! VAI DE CEI INVINSI!”.
Presedintele SCMD
Col. (r) Mircea DOGARU


         
ALTERNATIVA NATIONALA
-         Platforma Program –

1.                       1.        Romania este stat national unitar. Frontierele sale sunt inviolabile!;
2.        Reintregirea nationala este obiectiv prioritar al Alternativei Nationale;
3.        Bogatiile solului si subsolului romanesc apartine exclusiv natiunii romane, atat generatiilor prezente cat si, mai ales, celor viitoare;
4.        Reindustrializarea Romaniei, pornind de la resursele nationale, prin forte proprii, capital prioritar autohton, de stat si privat, dar si prin sustinerea cercetarii stiintifice aplicative romanesti va constitui obiectivul central al viitoarei guvernari a Alternativei Nationale;
5.        Asigurarea de locuri de munca, ca un corolar al obiectivului anterior, a unor salarii, pensii si alocatii pentru copii decente;
6.        Refacerea autoritatii statului asupra sistemului bancar. Verificarea contractelor de vanzare-cumparare a bancilor romanesti, recuperarea si relansarea acestora;
7.        Verificarea si renegocierea sau anularea contractelor de privatizare a principalelor capacitati de productie romanesti, industrial-agrare;
8.       Verificarea si reglementarea definitiva a restituirilor de proprietate;
9.        Depolitizarea si reformarea justitiei cu responsabilizarea magistratilor;
10.     Elaborarea unui sistem educational, viabil si realist si crearea unui sistem de sanatate sustenabil care sa asigure cresterea sperantei de implinire profesionala si de viata a romanilor;
11.      Asigurarea si garantarea protectiei sociale a populatiei si a vietii familiei traditionale romanesti;
12.     Refacerea capacitatii de aparare a Romaniei prin redimensionarea efectivelor M.Ap.N. si M.I. si reinvestirea in industria nationala de aparare.


IN ATENTIA CELOR INTERESATI

Pentru a primi sigla AN 2016 si tabelul corect privind lista de sustinatori, in cazul in care nu le-ati primit, din motive tehnice, va ruguam sa ne transmiteti adresele dvs. de e-mail pe evidenta.scmd@yahoo.com pentru a vi le trimite.
     
     Col. (r) Adrian STEFAN