luni, 10 octombrie 2016

ALTERNATIVA NATIONALA 2016
In atentia tuturor rezervistilor si a aliatilor din CNSC

Doamnelor si domnilor,

Dupa 7 ani de lupta pentru drepturi sociale, in strada, in Parlament, in justitie si in media, dupa ce am obtinut cu greu un car de promisiuni si cateva legi organice, anulate ilegal prin ordonante si hotarari de guvern care le amana aplicarea la calendele grecesti, o concluzie se impune: NE TREBUIE O FALANGA IN PARLAMENT CARE SA SE BATA PENTRU DREPTUL NOSTRU, AL NATIUNII SI AL STATULUI ROMAN LA VIATA.
Alternativa Nationala este un brand si o creatie, ca alianta electorala, marca SCMD/CNSC. Ne trebuiesc peste 200.000 de semnaturi si peste 600 de candidati, oameni adevarati si patrioti autentici, proveniti din “stupid people”. Daca tot au decis asasinii Romaniei ca este nevoie de o noua clasa politica, sa o producem noi, de jos in sus, nu ei.
Batalia din 11 decembrie nu este pentru Parlament ci pentru existenta sau nonexistenta Romaniei. In lipsa unei armate si a unor Servicii apte sa slujeasca interesul national, solutia ar fi sa mutam armata de rezervisti (aceea care are educatie patriotica reala) si constructorii de ieri ai capacitatilor de productie distruse ori furate, din strada in Parlament.
Va chemam asadar sa fiti responsabili, daruindu-va dupa brandul “Alternativa Nationala” si deviza SCMD: Onoare si Patrie! Vai de cei invinsi!
Asteptam listele de semnaturi de sustinere pentru Alternativa Nationala – 2016 si propunerile de candidati, pana in 18/20 octombrie. Ne-am saturat de minciuni, de delasarea pe fond de bocete si de Napoleoni destepti si patrioti doar in fruntea mesei! Avem o tara de salvat pentru copiii si nepotii nostri! Ori ne miscam acum ori ne meritam soarta, stabilita pentru noi cu 26 de ani in urma de “latrones gentium” cu sprijinul tradatorilor si spalatilor nostri pe creier.
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU