marți, 18 octombrie 2016

Situatia OUG 57/2015

In atentia tuturor rezervistilor
Intrunite joi, 13 octombrie a.c., comisiile care trebuiau sa semneze raportul comun nu au putut lua decizii, din lipsa de cvorum, deoarece reprezentantii PNL s-au retras. Mai mult, reprezentantii PNL-tehnocrati, prin ministrul Muncii, Dragos Pâslaru, si d-na Andreea Vass (Paul dupa ex-sot), demna continuatoare a lui Adalbert Vass, sunt de parere ca autostrazile nu se pot face din cauza pensiilor militarilor, care ar inghiti 4,5 miliarde pe an!... Indiferent cat inghit pensiile militarilor, sunt din bugetul impus de NATO structurilor respective si nu de la Casa Nationala de Pensii. Daca se cumpără mai putine stifturi, se pot onora si salarii si pensii, fara rectificari bugetare.
Retineti doar adversitatea si ticalosia celor care sunt doar cu numele urmasi ai Bratienilor si continua in fapt politica basista. Este un motiv in plus pentru ca, prin Alternativa Nationala, sa avem, in interesul tuturor romanilor, o falanga de rezervisti si de aliati in Parlamentul Romaniei.
Solicitam tuturor rezervistilor sa nu raspunda pe Facebook provocarilor venite de la indivizi gen Pâslaru sau Vass, pentru ca asta si urmaresc: provocarea unui nou scandal, adica o noua diversiune, ca sa acopere faptul ca se urmareste ca, prin alegerile din 11 decembrie, sa ni se fure totul, inclusiv Tara.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU