joi, 9 februarie 2017

MOMENTUL CULMINANT AL INSURGENTEI ANTINATIONALE
PERIOADA 10-15 MARTIE 2017
D e n u n t  
In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC

Doamnelor si domnilor,

Dupa Holocaustul ratat de la Bamboo, insurgenta mankurtilor, adica a sclavilor perfecti ai marilor interese straine, s-a declansat in ajunul Zilei Unirii, sub un pretext oarecare, instigatorul fiind presedintele anticonstitutional al Romaniei. Mankurtii au iesit in strada pentru dreptul politiei politice de a-i aresta oricand, oricum, si fara probe, la prima banuiala sau delatiune. Pretextul l-a constituit o OUG inexistenta la acea data. Pe 25 ianuarie a.c. un procuror al tovarasei Monica „Vissarionivici” Macovei a facut plangere penala impotriva guvernantilor care “favorizeaza infractorul” pe baza OUG nr. 13, care avea sa apara abia la 31ianuarie. Numai in Romania poti fi executat in justitie pentru ceva ce nu exista. S-a mai intamplat! Pe data de 6 decembrie 1989 la Varsovia si pe 9 decembrie 1989 la Berlin, in solda acelorasi asasini care vor distrugerea Romaniei, manipulatii nostri diasporeni manifestau in fata ambasadelor noastre de acolo cu tricoloruri gaurite (gaura din steag simbolizand enclava “Tinutului Secuiesc”) behaind “opriti masacrul de la Timisoara”. Care “masacru” avea sa inceapa abia pe 17 decembrie, primele victime fiind militari. Martorii nevinovati, membrii celor doua echipaje TAROM sechestrate acolo pana in luna februarie, pentru ca au vazut ce nu trebuie, aveau sa dispara “accidental” in perioada 1995-2000, ultimul fiind pilotul Gigi Goiciu. Asadar nimic nou sub soare pentru KGB/FSV, MOVE, KEOD, STASSI/BND, MI6, CIA, MOSSAD etc.

La insurgenta declarata de Presedinte, care doreste doar eludarea votului natiunii exprimat in ziua simbol 11 decembrie 2016 (special pentru domnul Iohannis, informam ca se implineau 155 de ani de cand, infrangand UE de atunci, numita Sfanta Alianta, generatia Cuza a proclamat existenta Romaniei ca stat), ungurii iredentisti nu au participat. Au stat si stau pe margini, monitorizand, facand poze si razand de prostia romanilor. Pentru ca au propriul proiect – ridicarea in forta pentru autonomia zisului “Tinut Secuiesc”, pe data de 10 martie, Zi proclamata a inexistentilor secui. Secuii, de origine turcica (avari), au disparut in ultimele doua secole prin maghiarizare, urmasii lor alaturi de mase uriase de romani si sasi (vezi cazul Dittersdorf - Ditro) ungurizati prin maghiarizare, actionand astazi ca unguri in Harghita, Covasna si Mures. Lupta pentru “democratie” va escalada apoi, pe data de 15 martie 2017, proclamata Zi a “maghiarilor” adica a ungurizatilor de pretutindeni, urmand sa se impuna autonomia judetelor care au constituit realitatile medievale Transilvania, Banat si Partium si independenta enclavei secuiesti legate de Ungaria printr-un coridor de proprietati pe linia Odorhei-Debretin (unde teroristii sunt antrenati inca de KEOD pe macheta Transilvaniei).

Au sanse pentru ca au opt baze de pregatire militara camuflate in cluburi de paint-ball (2 in Bihor, 1 in judetul Cluj, 1 in Mures, 4 in Harghita) si 2 aerodromuri private la Ghindiu (Mures) si Nisentea (Harghita). Mai mult, au in pregatire 2 aeroporturi private in “Tinutul Secuiesc” la Ciceu si Cekend. Si aceasta pentru ca tovarasa Lokodi si un fost presedinte al Consiliului judetean Mures care pretindea ca este var al doamnei Carmen Iohannis si actioneaza in numele Presedintelui, falsificand datele referitoare la pista, au reusit sa inchida aeroportul strategic de la Targu-Mures. Au aruncat astfel in aer cooperarea militara romano-americana, pentru ca acolo veneau instructorii militari americani pentru antrenarea trupelor antitero romane. Amanunte puteti gasi in cartea “Aeroportul din Transilvania” (Editura EMI - 2016), a lt. col. (r) Stefan-Petru Runcan, comandantul aeroportului si membru al SCMD, care se bate de unul singur, de ani de zile, cu Mafia antinationala.

Impunerea prin lovitura de stat a tehnocratilor lui Ciolos, care trebuiau sa dea strainilor toate resursele si capacitatile de productie ale tarii, a fost sarbatorita de iredentisti simbolic prin declansarea, de Ziua Armatei – 24/25 octombrie (Ziua eliberarii ultimei brazde de pamant romanesc la Carei in 1944) a actiunilor antiromanesti: “Compania husarilor” si “Focuri in Tinutul Secuiesc”. Sponsori au fost in 2015 si sunt si astazi Ministerul Apararii din Ungaria si Tamas Snider – vicepresedinte al Parlamentului (factiunea Jobbic) ordinele si resursele banesti sau contondente fiind transmise prin Consulatul unguresc de la Miercurea Ciuc si Fundatia Bethlen Gabor, care le redistribuie catre:
1.     Asociatia “Drumeti in Ardeal” (Debretin, str. Vezer nr. 23) – presedinte Csiki Andras;
2.     “Siculitas” de la Targu-Mures (str. Marton Aron nr. 1) – presedinte Iszak Balasz;
3.     “Szepsireform” de la Sfantu-Gheorghe (str. Mikes Kelemen nr. 2) – presedinte Gazda Zoltan.

Din nefericire, de data aceasta par a se alatura demersului antiromanesc si reprezentanti ai sasilor condusi, pana nu demult, de actualul Presedinte al Romaniei, prin Biserica evanghelica, acuzata si condamnata candva pentru colaborarea cu nazistii si asigurarea leadership-ului Grupului Etnic German si reimproprietarita, prin sfidarea legislatiei si hotararilor tribunalelor internationale, tot de catre actualul Presedinte, pe seama romanilor in general si a sibienilor in mod special. De notorietate ramane falsificarea testamentului baronului Brukenthal. Naivul primar, astazi Presedinte, a pretins ca baronul si-a lasat mostenire palatul nu orasului, pentru activitati culturale ci Bisericii evanghelice. Primarul nu a reusit sa raspunda insa intrebarii de bun simt pusa pe loc de istoricii romani: “De cand ma-sa un catolic isi lasa averea, mostenire, protestantilor ?”

Astazi, fostii sustinatori ai nazismului au creat Centrul Crestin cu nume evreiesc “Shalom” insemnand “Pace” si, prin acesta, o fundatie care cucereste treptat orasele noastre, incepand de la granita de Vest, cu numele “SOLO DEO GRANDE” ceea ce este traducerea exacta a islamicului “Allah Achbar”. Numai Iuda celor 30 de arginti mai intelege ceva! Noi mai mult intuim decat intelegem, ca politica neamtului de la Bucuresti nu difera de cea a rusului de la Chisinau si ca ambele vizeaza, prin scoaterea mankurtilor in strada, impotriva propriilor interese si a interesului national, sub sloganul “democratiei”, desfiintarea Romaniei.

Si toate astea in timp ce “serviciile” noastre … dorm, ca sa nu spunem ca tradeaza in continuare.

Ii lasam ? Am uitat, oare, ce soarta au avut, in toate timpurile si pe toate meridianele, cei invinsi ?

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU