luni, 11 decembrie 2017

MULTUMIRI
Biroul Operativ Central al SCMD aduce multumiri tuturor membrilor CNR pentru modul in care s-au pregatit, prezentat si au contribuit la desfasurarea eficienta a lucrarilor CNR 2017.
Uram totodata insanatosire grabnica membrilor CNR, care fiind internati in spitale cu diferite afectiuni, au trimis cu mandat delegati.
In mod deosebit, toti participantii au fost impresionati de membrii CNR de dincolo de Prut, care au facut 24 de ore pe drum pentru a fi prezenti si ne-au anuntat infiintarea celei de a patra filiale basarabene a SCMD, Filiala 1 Tighina.
Ne cerem totodata scuze presedintilor filialelor 1 Oradea, 1 Satu Mare si 1 Campina deoarece, datorita neactualizarii adreselor de e-mail, materialele trimise de SCMD si invitatiile de participare, inclusiv situatiile statutare ca numar de membri ale acestor filiale, nu au ajuns la timp.
Anuntam ca procesul de re-repartizare a noilor membri si infiintare sau nu de filiale 2, va continua, prima localitate vizata va fi Slatina. Modificarile convenite in ceea ce priveste vicepresedintii interimari vor fi comunicate, dupa clarificarea situatiei filialelor din zona de nord-vest.
In ceea ce priveste rapoartele si rezolutia CNR 2017, vor fi trimise presedintilor de filiale in cursul zilei de marti 12.12.2017, putand fi consultate de toti membrii SCMD la sediile filialelor.
Honor et patria! Vae victis!
p. Biroul Operativ Central
Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU