luni, 29 ianuarie 2018

Motive de suspendareMOTIVE DE SUSPENDARE
-         In atentia tuturor membrilor SCMD –

Stimati camarazi,
Dupa 10 ani de acceptare pasiva a tuturor masurilor luate impotriva rezervistilor, din ordin extern, de catre factorii politici decizionali, cu servila complicitate a structurilor de specialitate din MApN, MAI, SRI, o buna parte din rezervistii care nu au sprijinit SCMD in actiunile sale in Justitie, in Parlament, in strada, in Media, militand pentru onoarea in genunchi, s-au trezit la realitate. Probabil si ca urmare a fericitei schimbari, pe muchie de cutit, din fruntea ANCMRR a domnului tovaras Mihail ILIESCU. Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Plini de entuziasm, intemeieaza noi ONG-uri, uniuni, asociatii, ligi si ligute pentru apararea drepturilor, fara sa stie ca, juridic, o astfel de lupta nu o poate duce decat un sindicat. Care sindicat nu poate fi intemeiat de un ministru politic, ci impotriva lui! Si ca exista un sindicat al tuturor rezervistilor, nu numai din Armata, pentru ca sistemul este unic Armata – Interne – Servicii. Intreaga plaja fiind ocupata din punct de vedere al apartenentei profesionale, un al doilea nu mai poate fi infiintat! S-a mai incercat, din ordin! Drept urmare, daca membrii actuali ai SCMD au avut parte de acelasi entuziasm si aceeasi necunoastere in urma cu 10 ani, tocmai in baza experientei dobandite pot fi intrebati de  actualii entuziasti cat de util este sa te duci si sa plangi pe umerii calailor, ca patesti una sau alta ca pensionar, exact datorita servilismului lor politic si incalcarii de catre ei a obligatiilor statutare fata de camarazii activi, in rezerva sau in retragere! Sa te plangi unui ministru politic numit, ca ai avut o viata de caine si astazi, in loc sa fii rasplatit, esti lovit cu piciorul? Este aberant! Pentru ca el executa ordine clocite undeva, peste Atlantic, de catre alti manipulati politic, in baza minciunilor varsate, inclusiv despre rezerva romana, de catre comunisti autentici, adica tismaneni, kominternisti din tata-n fiu, angajati pe post de raportori!
Membrii SCMD se afla acum in plina actiune de punere in practica a hotararilor luate de CNR 2017 si consemnate in Rezolutie, asta daca domnii presedinti de filiale si vicepresedinti teritoriali interimari si-au facut datoria si i-au informat! O Rezolutie care analizeaza corect situatia politica interna si externa, care respinge implicarea SCMD alaturi de actualele formatiuni politice si prevede lupta, pe toate caile, alaturi de sau in fruntea aliatilor nostri civili, pentru dreptate sociala si nationala!
Prin urmare, daca un membru SCMD, cu functii sau fara functii de conducere, simte nevoia sa participe la adunari si cluburi de discutii, lansate de diverse asociatii, este, din punct de vedere statutar, liber sa o faca. In calitate, insa, de persoana fizica si nu de membru de sindicat! Cu atat mai mult, daca are o functie de conducere la nivel teritorial! Se poate reprezenta doar pe sine, nu grupuri de membri, filiale, sau fragmente de sindicat! Pentru ca, personalitate juridica are numai sindicatul in ansamblul sau, nu si filialele, iar angajarea, prin semnatura, nu o poate face decat presedintele SCMD care raspunde in fata CNR.
Deoarece s-a discutat la CNR despre iminenta declansarii ofensivei vizand distrugerea sindicatelor, BOC a luat in calcul astfel de posibilitati si va informeaza pe aceasta cale ca, in situatia in care un membru de sindicat, cu sau fara functie, va participa la actiuni organizate de ONG-urile rezervistilor, pretinzand ca reprezinta sindicatul si nu pe sine insusi, va fi convocat, de urgenta, Comitetul Director in vederea discutarii propunerii de SUSPENDARE a respectivului. Reamintim tuturor presedintilor de filiale ca autoritatea la nivel local le este delegata de presedintele SCMD, prin semnatura! Nu insa si la nivel national! Ar fi, dealtfel, surprinzator ca oameni crescuti in cultul disciplinei sa promoveze anarhia, fara ca SCMD sa reactioneze in interesul persistentei sale ca singur organism de lupta, acceptat juridic, al rezervistilor! Si ar fi si mai surprinzator ca SCMD sa nu interpreteze astfel de gesturi dictate, probabil, de disperare si de reducerea rezistentei personale, drept gesturi ostile si sa nu ia masuri!
Va retransmitem, asadar, rugamintea de a va concentra pe indeplinirea hotararilor luate la CNR, strategia SCMD fata de factorii politici si militari de decizie fiind aceea stabilita si trecuta in Rezolutie. Cu atat mai mult cu cat, in timp ce aceia care ar trebui sa apere Tara, bat campii si viseaza cai verzi pe pereti, dl. Balasz Izsak, presedintele asa-zisului Consiliu National Secuiesc a dat, deja, ordinul, la 26 ianuarie 2018, de a se incepe strangerea de semnaturi, sub egida „organizatiei tripartite a Partidului Civic al Ungariei” pentru impunerea autonomiei Tinutului Secuiesc. Sa se incadreze actiunile LOV, de distrugere a structurilor militare prin legislatia clar ostila, la .... COMPLICITATE?
Honor et Patria! Vae Victis!
p. Biroul Operativ Central,
Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU