vineri, 17 august 2018

Despre tratative


DESPRE TRATATIVELE PE ORDONANTE
-         In atentia tuturor rezervistilor –

Pentru mizeria numita Art.40 din OUG 57/2015 si pentru OUG59/2017, ambele neconstitutionale, SCMD i-a dat in judecata pe ministrii Apararii, Mihnea MOTOC, Beniamin LES si Mihai FIFOR, in solidar cu MApN (Directiile Generala Juridica si Financiara).
Pentru ticalosia numita OUG59/2017, definita de SCMD drept a Marii Tradari Nationale, am dat-o in judecata, in mod special, pe Lia Olguta VASILESCU, in solidar cu Ministerul Muncii si (In)Justitiei Sociale.
Degeaba SCMD l-a avertizat pe Liviu DRAGNEA, inca din mai anul trecut, ca, dand curs legilor haosului initiate de LOV, PSD isi va pierde marea masa a electoratului, adica bugetarii si pensionarii, in primul rand cei militari. Abia interventia SCMD la ministrul Justitiei, l-a lamurit pe Liviu DRAGNEA. In urma scandalului izbucnit intre el si LOV, pe fondul marii minciuni numita Proiectul Legii Sistemului Unitar de Pensii, liderul coalitiei majoritare a aparut la televiziuni, in preziua tentativei de lovitura de stat din 10 august a.c., declarand ca OUG 59/2017 ii nedreptateste profund pe militari, drept care, la inceputul lunii septembrie, va chema la discutii sindicatele militare (SCMD si sindicatele din Interne) in vederea schimbarii situatiei.
In replica, LOV si-a sunat, personal, pe 10 august a.c., doi dintre ciracii pe care i-a utilizat, in 2014, in vederea transformarii SCMD intr-un ONG dependent de ea, aceiasi care, in Parlament, au sustinut, in 2016, ca Legea Pensiilor Militare de Stat este imorala si Art.40 din OUG57/2015 este perfect. Credem ca le-a cerut sa sune goarna. Si toate ONG-urile militare aflate sub papuc sa-i vina, astfel, in sprijin, in vederea procesului cu SCMD, care se va judeca pe fond pe 26 septembrie a.c.. Probabil pentru a sustine ca si OUG 59 este buna, dar …… perfectibila.
Uram succes camarazilor care cred ca onoarea militara se manifesta in genunchi, prin pupatul manutei calaului care tine satarul. Noi ii dorim Olgutei, ramasa si ea cu “onoarea nereperata”, ca si noi, ceea ce doreste si ea tuturor militarilor, dar mai ales, “coloneilor”. Oricum, vine valul, din care scapa numai “calul” si vom vedea cu cine vom mai putea negocia in luna septembrie.

Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
Col.(r)dr. Mircea DOGARU
Galati, la Adunarea Generala
de reorganizare a Filialei 1 din localitate,
16 august 2018, orele 15.00

P.S.  Reamintim Liei Olguta VASILESCU si fanilor ei, inca activi sau in rezerva, faptul ca, de la 1 ianuarie 2016, prin lege organica, d-sa nu mai are nici un fel de competenta asupra legislatiei militare. Cu tot respectul si regretul, orice promisiune a sa, in aceasta chestiune, are, juridic, aceeasi valoare cu a oricarui individ pescuit, la intamplare, de pe strada.