joi, 13 septembrie 2018

INFORMARE


INFORMARE
Privind activitatile filialelor SCMD din zona de Nord-Vest
-         In atentia tuturor membrilor SMD –

Doamnelor si domnilor,
Va informam prin prezenta ca marti, 11 septembrie a.c., a avut loc Adunarea Generala a Filialei 1 SCMD - Simleu Silvaniei. Pe langa membrii filialei din localitate, au fost prezenti si membri ai SCMD din Zalau si rezervisti din toate structurile, membri ai diferitelor asociatii si uniuni ale rezervistilor. Din partea conducerii centrale a SCMD au participat, pe langa subsemnatul, dna. col.(r) Caloian Monica, vicepresedinte (i) si sefa Departamentului Juridic si dl. col.(r) Stefan Adrian, responsabil din cadrul Secretariatului General.
Au fost dezbatute problemele legate de discriminarea rezervistilor prin legislatia care a impiedicat punerea in aplicare a Legii 223/2015, asa cum a fost promulgata si situatia proceselor initiate de SCMD impotriva ministrilor Muncii, Apararii si a lui Traian Basescu.
Miercuri, 12 septembrie a.c., s-a desfasurat, la Cluj-Napoca, Adunarea Generala de reorganizare si alegeri a Filialei 1 Cluj. Din partea conducerii centrale a SCMD au participat, pe langa subsemnatul, dna. col.(r) Caloian Monica, dl. col.(r) Stefan Adrian, dl. col.(r) Adrian Deac, presedintele Filialei 2 Tg. Mures si vicepresedinte (i) coordonator de zona si contabilul sef al SCMD, dl. lt.col. (r) Madalin Oarga.
In unanimitate, Filiala 1 Cluj i-a ales in Biroul Operativ pe urmatorii:
-         Presedinte: dl. mr. (r) Vasile Popa;
-         Vicepresedinte: dl. plt. adj.(r) Mihai Suhan;
-         Secretar: dna. col.(r) Ana Feier.
Pentru experienta si calitatile de organizator dovedite, dl. mr.(r) Ioan Antofie a fost votat presedinte de onoare al filialei.

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
 Col.(r) dr. Mircea DOGARU