vineri, 5 aprilie 2019

APRECIERI


DIN NOU, MULTUMIRI
 DOMNULUI DEPUTAT MARIUS PASCAN
-         In atentia tuturor membrilor SCMD -

Actiunea filialelor SCMD de lamurire a parlamentarilor, indiferent de culoarea politica, in ceea ce priveste riscurile si privatiunile vietii de militar si politist, legislatia separata privind obligatiile si drepturile lor, incepe sa dea rezultate.
Marti, 2 aprilie, a.c., la B1TV, la emisiunea dlui. Silviu Manastire, dl. deputat PMP de Mures, Marius Pascan, a sustinut timp de doua ore, cu argumente, punctul de vedere al SCMD in privinta legislatiei avand ca obiect pensiile militare de stat. Apropiat al Filialei 2 Targu Mures, domnia sa ne sprijina si in cadrul programului “Mihai Viteazul in Cetate”.
La polul opus, s-a situat flasneta care canta in falset la PNL (oficial, purtator de cuvant al PNL), Danca Ionel, care, la acelasi post de televiziune, si-a permis, ieri, 4 aprilie, a.c., sa insulte rezervistii in toate modurile posibile, amenintand cu desfiintarea Legii pensiilor militare de stat, a doua zi dupa venirea la putere a PNL. Individul dovedeste ca nu cunoaste initiativele parlamentare si declaratiile publice facute pe aceasta tema de presedintele PNL, dl. Ludovic Orban. Si, din pacate, nu este singurul PNL-ist.
Ca atare, transmitem tuturor membrilor SCMD, care sunt si membri PNL, sa-si intensifice actiunea de lamurire a colegilor de partid care bat campii in totala necunostinta de cauza. In mod deosebit, domnului lt.col. (r) Tiberiu Vasile Nagy Petroniu, presedintele Filialei 1 Targu Mures!
Incepand de luni, 8 aprilie, a.c., vom deschide lista actualilor parlamentari pe care SCMD ii recomanda alegatorilor (indiferent de apartenenta de partid) si, bineinteles, lista celor care, prin declaratii si fapte contrarii, nu se vor bucura de sprijinul nostru in alegeri.

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU