miercuri, 29 mai 2019

INFORMARE


In atentia Presedintelui Uniunii Nationale a Bulgariei "Prietenie Militara",
Presedinte al Frontului Popular Bulgar,
Domnul Col.(r) dr. Yavor Genov

Domnule Presedinte,

Am primit onoranta dvs. invitatie de a participa cu o delegatie la actiunea cu tema "Veteranii sunt pentru pace. Veteranii sunt impotriva terorismului." si am incercat sa ii dam curs, deoarece in sindicatul nostru sunt inscrisi si veterani, atat din cel de-al Doilea Razboi Mondial cat si din toate teatrele de operatii contemporane. In plus, tema este de stricta actualitate si importanta, deoarece nimeni nu cunoaste mai bine decat militarii consecintele razboiului.

 Din pacate, actiunile in care suntem angrenati, in contextul unei ofensive politice generalizate impotriva rezervistilor, ne impiedica sa participam cu lucrari de valoare la eforturile dumneavoastra laudabile, pentru moment.

Cu multumiri pentru invitatie, va transmitem ca nu vom rata o viitoare participare si rugamintea ca, daca luarile de pozitie si comunicarile participantilor vor fi publicate, sa ne trimiteti si noua un exemplar, pentru a le face cunoscute, prin mijloacele noastre, organizatiilor interne si internationale si mijloacelor media aflate in sistemul nostru de contacte.

Cu deosebita stima si urari de succes,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU,
Presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)
                                                                                                                                                Bucuresti, Romania
                                                                                                                                                 29.05.2019