miercuri, 29 mai 2019

NU TRECETI IN REZERVA, CHIAR DACA PRIMITI ORDIN!



NU TRECETI IN REZERVA, CHIAR DACA PRIMITI ORDIN!
-        In atentia militarilor activi, indeosebi din SRI si MAI –

Stimati camarazi,
Distrugerea Armatei s-a produs, cu exces de zel, pana in 2007. A urmat distrugerea MAI si, din 2017, s-a trecut in asalt la distrugerea Serviciilor de Informatii si Contrainformatii. Sub diferite pretexte si in interesul strainilor care vor sa dispuna, nestanjeniti si gratis, de 30 de ani, de resursele Romaniei. Numai OUG 59/2017, pe care noi o numim a “Marii Tradari Nationale”, a scos din Sistem peste 20.000 de cadre bine pregatite. De ce? Pentru ca au nevoie si in sistemul militar, nu de profesionisti, ci de spalati pe creier obedienti. Pentru ca  s-a considerat ca toti cei care au facut fie si liceul militar pana in 1990 sunt periculosi, fiindca inteleg prea multe. In 2017 si-au dat, insa, seama ca programele scolare au fost schimbate de CDR abia in 1999, deci, potentiali periculosi ca “nationalisti”, adica patrioti sunt cei care au absolvit fie si liceul militar (ca varsta) pana in 2000. De aici presiunile impotriva dvs. sa parasiti Sistemul.
In fiecare an apar zvonuri primavara si toamna, ca va veni o noua echipa de trogloditi politici care vor desfiinta pensiile militare. Si sunteti indemnati sa treceti, repede, in rezerva, fie si prin demisie. Nu faceti prostia asta! Cu atat mai mult cu cat 2019 si 2020 sunt ani electorali si toata lumea are nevoie de voturile noastre.
Daca politicul va executa cu exces de zel, din nou, ordinele venite de la Bruxelles, de taxare a noastra drept “balast” care trebuie delestat, SCMD va va informa in timp util. Deocamdata, in interesul dvs. si in interes national, tratati-i pe cei care lanseaza zvonuri si va indeamna sa treceti rapid in rezerva, drept imbecili manipulati sau tradatori. Cu scuzele de rigoare, deoarece o buna parte dintre ei sunt si una si alta, motiv pentru care au si beneficiat de inexplicabile cariere fulminante. Ramaneti, asadar, in stare de veghe!

Cu stima, in numele viitorilor dvs. colegi de la SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU,
Presedintele SCMD