vineri, 24 mai 2019

Onorul la dezonoare nu a avut loc




ONORUL LA DEZONOARE NU A AVUT LOC
-        In atentia tuturor rezervistilor din Oradea –

Joi, 23 mai 2019, la orele 17.00, a avut loc mizeria bolojana de la Oradea – instalarea statuii lui Ferdinand pe soclul Monumentului lui Mihai Viteazul, proprietate a Asociatiei “Mihai Viteazul” a rezervistilor, in Piata Unirii din localitate.
Alaturandu-se protestelor rezervistilor oradeni, SCMD s-a adresat direct ministrului Apararii Nationale, solicitand interzicerea ceremonialului militar la un act politic electoral menit sa atraga in jocurile murdare, politice, jenant de inexistenta (din punct de vedere legal) “casa regala”. In spiritul adevarului, chiar daca ne este opozant in Justitie datorita mizeriilor patronate in ceea ce priveste anihilarea Legii 223/2015 prin OUG-uri, domnul ministru Gabriel Beniamin Les a dat ordinul de interzicere a ceremonialului militar, gest pentru care ii transmitem multumiri!
Bolojan-ul oradean a fost abandonat in plasa propriului servilism si a propriei inculturi, fiind lasat din brate de toate autoritatile pe care miza. Pana si Dumnezeu l-a abandonat, mizeria antinationala desfasurandu-se pe o ploaie torentiala, cu participarea a cca. 150 de zgribuliti, a asa-zisului print de PDSR, Radu DUDA si a fostului Episcop de Gyula, Sofronie, cel care si-a parasit “turma” declarata, propagandistic, romaneasca, din Ungaria.
Urmeaza sa se pronunte Justitia pentru tulburare de proprietate, dezinformarea ministrului Culturii prin fals si uz de fals si adaos la lege (ex. cuvantul “relocare”). Cu atat mai mult cu cat actul de tradare nationala a succedat “relocarii” statuii generalului Mosoiu si s-a desfasurat fondul evenimentelor pe care secesionistii le pregatesc in contextul vizitei Papei Francisc I in “Gradina Maicii Domnului”.

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU