miercuri, 2 octombrie 2019

Adunarea generala a filialelor SCMD Sector 2




  Miercuri, 09.10.2019, la ora 13.00, la ”Clubul Seniorilor Sectorului 2, Bucuresti”, situat in centrul PARCULUI PLUMBUITA (aflat la intersectia Strazii Doamna Ghica cu Soseaua Colentina si Soseaua Petricani),  se desfasoara Adunarea Generala a filialelor SCMD Sector 2, Bucuresti, cu urmatoarea ordinea de zi:
·         Legea pensiilor militare de stat si contestatii;
·          Informarea generala sindicala, juridica si financiara;
·          Consultanta juridica;
·          Contracararea actiunilor ostile Legii pensiilor militare de stat;
·          „10 ANI DE FUNCTIONARE A SCMD„;
·         Completarea biroului operativ;
·         Discutii, alte propuneri.
   Participanti:
·       membrii filialelor SCMD Sector 2, Bucuresti;
·       membri ai Biroului Operativ Central;
·       membri ai Comitetului Director si Departamentului Juridic, care vor raspunde la intrebari, vor face informari, precizari si instruiri.
   De asemenea, mai sunt invitati sa participe si cei care nu au achitat cotizatia pe perioada anterioara anului 2019, membrii altor filiale din Bucuresti si Ilfov, cei care vor sa se inscrie in sindicat, simpatizanti/sustinatori ori membri ai altor organizatii/asociatii ale rezervistilor. Si membrii altor filiale pot achita cotizatia in programul de secretariat.
  Programul de secretariat se va desfasura in aceeasi zi si in acelasi loc in acre se desfasoara Adunarea generala, incepand cu ora 12.30. 
  Atentionam ca, pentru a avea calitatea de membru de sindicat, trebuie achitata cotizatia!
  Reamintim celor binevoitori, persoane fizice si juridice, ca pot face, in conditiile legii, donatii si sponsorizari organizatiei noastre. De asemenea, se pot face donatii de carte catre SCMD, filialelor sau cluburilor seniorilor de la sectoare, ori bibliotecilor publice si scolilor. 
  Nu aruncati cultura la gunoi!

BIROUL OPERATIV FILIALA


UNITATE SI IZBANDA!