vineri, 8 noiembrie 2019

Negocierile continua



SCMD CONTINUA NEGOCIERILE
-        In atentia tuturor celor interesati –

SCMD continua, in tara si in Capitala, negocierile cu toti parlamentarii, indiferent de culoare politica, in vederea atingerii obiectivelor enuntate la mitingul din 25 Octombrie: stoparea ticaloasei initiative legislative, strecurata de calaii rezervistilor, din directiile Generala Juridica si Financiara ale MApN, sub semnatura lui Gabriel Beniamin Les, in Senat, revenirea la textul, promulgat de presedinte al Legii 223/2015 si amendarea OUG nr.95/2014. Astfel de actiuni au avut loc in ultimele 3 zile, din nou, la Targu Jiu, la Mangalia, unde au fost invitati si reprezentanti ai asociatiilor de rezervisti si la Alexandria, unde s-a negociat direct cu presedintele PSD. La Bucuresti s-a negociat cu liderii Pro Romania si s-au lansat invitatii directe la dialog noului premier si noului ministru al Apararii.
Aducem multumiri pentru initiative dlui.cdor.(r) Truta Ilie, vicepresedinte CD, dlui.cdor.(r) Traian Stanculete, presedintele Filialei 2 Mangalia, dlor.col.(r) Sandu Liviu Sorinel si Costea Tudor, presedintii filialelor din Alexandria, dlui. presedinte col.(r) Vasile Munteanu si intregului BO al Filialei 1 Targu Jiu.
Cu aceasta ocazie, indemnam pe toti membrii si simpatizantii SCMD sa mearga la vot, duminica, 10 noiembrie 2019! O prezenta neasteptat de mare va fi in masura sa stopeze jocurile politice in interes extern.

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
         Col.(r)dr. Mircea DOGARU