joi, 26 martie 2020

Finalizarea fazei 1 donatii SCMD - lupta impotriva COVID-19




Bună ziua doamnelor și domnilor membrii ai Filialei 1 SCMD Constanța

         Așa cum în decembrie 1989 se stiga pe străzile orașelor din România ”ARMATA E CU NOI ” alăturându-se maselor populare, într-un ”război” imaginar, cu un ”inamic” invizibil, așa și în aceste zile, noi toți rezerviștii acestei organizații, ne-am mobilizat într-un efort civic de sprijinire a autorităților locale din municipiul Constanța, în RÂZBOIUL REAL CU UN ”INAMIC” PERVERS ȘI INVIZIBIL COVID-19.
         Vă mulțumesc tuturor pentru implicare. RESPECT PRUFUND TUTUROR! Vă prețuiesc pe fiecare în parte în egală măsură și mă faceți măndru, că vă sunt în permanență alături.
         Mulțumesc dlor Rohian Gheorghe, Paraschiv Iorgu, Hoștină George, Budureanu Doru, Adamache Ionel și Deliu Constantin care în condiții total improprii generate de neimplicare a organizației noastre în posibila răspândire a virusului, m-au sprijinit în strângerea donațiilor cash de la membri în scurtul timp avut la dispoziție. Respect domnii mei!
         Vă aduc la cunoștință faptul că am încheiat prima fază a acțiunii de strângere de fonduri necesare Spitalului clinic regional de boli contagioase din Constanța, pentru susținerea activității medicale în tratarea pacienților infectați cu noul tip de virus COVID – 19.
         Documentele justificative sunt redate în finalul prezentului comunicat:
-         Tabelul cu donatori;
-         Imputernicirea de a semna contractul de donatie;
-         Contractul de donatie;
-         Ordinul de plată a celor 12.000 de lei, catre Spitalul clinic regional de boli contagioase Constanța.
Vă transmit pe această cale multumirile Managerului spitalului, Dna Conferențiar universitar dr. STELA HALICHIDIS, pentru gestul surprinzător și benefic venit din partea dumneavoastră a tuturor.
         Continuăm acțiunea de strângere de fonduri până pe data de 17. Aprilie. 2020, de această dată în online, urmând ca până pe 20. Aprilie. 2020 să întocmim actele necesare și vom transfera suma pe care vom reuși să o strângem, aceluiași beneficiar.
         Vă rog , ca în continuare să dați dovadă de același spirit civic și să vă implicați total în această acțiune, care este capitală pentru sănătatea noastră a tuturor. Cunoșteți contul în care să se facă depunerile, cunoșteți nevoia mare a oricărei sume venite în sprijinul medicilor din această unitate sanitară care este precum Institutul ”Matei Balș” din București, pentru regiunea de SE a României.
         Dacă mai este cineva care nu știe detalii legate de acțiunea de donare, vă rog să îi comunicați, ca să mă contacteze la telefon  0722.857.032.      
         Să fiți sănătoși dragii mei! Să respectați condițiile de izolare socială și chiar dacă activii au fost scoși masiv în stradă, haideți ca prin efortul nostru, să determinăm autoritățile, să îi recheme cât mai rapid în cazărmi, prin susținerea efortului local de stopare a cțiunilor acestui ”inamic” invizibil, pervers și cu putere impresionantă de răspândire.
Cu respect!
Președintele Filialei 1 SCMD Constanța
   Cdor ( r ) ILIE TRUȚĂ