miercuri, 25 martie 2020

O prima donatie S.C.M.D.

In lupta anti-coronavirus


Prin grija domnului Vicepresedinte S.C.M.D. si presedinte al Filialei 1 Constanta, cdor. (r) Ilie Truta si a B.O. al filialei constantene, s-au strans, prin contributia a 79 membri S.C.M.D. si a 23 de rezervisti si civili din tara si din strainatate, suma de 12.000 lei. Este o prima transa care va fi donata de catre S.C.M.D. Spitalului de Boli Infectioase din Constanta, spital de importanta zonala.

Listele cu donatori vor fi publicate pe pagina Filialei 1 Constanta si restransmise, ca Nota interna, celorlalte filiale.

Operatiunea de strangere de donatii va continua si aici pana in data de 17 aprilie. Biroul Operativ Central al S.C.M.D. adreseaza felicitari domnului cdor. (r) Ilie Truta, si colaboratorilor domniei sale pentru seriozitatea, umanismul si spiritul de sacrificiu dovedite in gestionarea actiunii si transmite multumiri tuturor rezervistilor si simpatizantilor civili care au contribuit la realizarea acestui act umanitar. Speram ca actiunea din Zona de sud-est sa constituie un exemplu pentru membrii S.C.M.D. din celelalte 5 zone de actiune.

Decizia de a actiona cu rapiditate si a dona in transe banii stransi, pana la 17 aprilie a.c., a fost luata datorita faptului ca Litoralul a devenit brusc zona de carantina pentru cetatenii romani, recuperati din punctele fierbinti ale Europei, indeosebi din Italia.

Biroul Operativ Central al S.C.M.D.