Pagini

sâmbătă, 9 mai 2020


GLASUL CARE STRIGA (Kiáltó Szó)
SAU CE SE VA INTAMPLA PE 15 MAI 2020
-In atentia tuturor pensionarilor, membri, sau parteneri ai SCMD-

Motto: “Acestea sunt ingradiri fara precedent ale libertatilor civile!
Stiti, ideea ca trebuie sa stai inchis in casa ta seamana
groaznic de mult cu arestul la domiciliu”
(William Barr, Procuror general al SUA)

Dezlantuirea Echidistantului Constitutional nr. 1
Joi, 7 mai 2020, asteptam cu totii, cu sufletul la gura, aparitia, in conferinta de presa, a “Presedintelui meu”, vorba rezervistului de serviciu Niels Schnecker, anuntata de toate televiziunile, din 5 in 5 minute, ca “Anul Nou”, pentru orele 18:00. Urma sa ne lamureasca daca si cat mai stam in “arest la domiciliu”, cand si in ce conditii am putea parasi localitatile, ce masuri prevede pentru revirimentul economic, pentru redeschiderea locurilor de munca, a scolilor, a restaurantelor si parcurilor, a vietii culturale si sportive, pentru cresterea salariilor si pensiilor, in conditiile in care preturile au luat-o razna, etc. Cand colo… crunta dezamagire! Am fost informati iarasi, in scrasnet de dinti, cat de “toxic” e PSD-ul, cum a stopat el lupta contra Coruptiei, cum vrea sa scape de Justitie si sa perpetueze metehne vechi (de pe vremea “comunistului” Burebista, opinam noi) si de ce nu trebuie sa-i votam pe PSD-isti la “locale” si “generale”! Evident, pentru ca “lucreaza prost si populist”, fata de “geniile” Citu, Violeta, ori Anisie si nu vor decat “sa-si salveze baronii” de parnaie.

Am mai aflat si ca Justitia, in speta CCR, ar fi incaput si ea tot pe mana “toxicilor”.

Farsa Kovesi
Ca bomboana sa fie pusa mai bine pe coliva noastra, asigurata de COVID-19, “Presedintele meu” ne-a mai informat ca PSD-ul si CCR-ul, mana in mana, lupta, ca niste “toxici” ce sunt, cu “profesionalismul”, indignand Europa, dovada ca CEDO a dat castig de cauza “zeitei luptei anti-coruptie”, Laura Codruta Kovesi!

Numai ca, din cate pricepem noi, ca “stupid people”, CEDO nu s-a pronuntat pe fond, ci doar pe procedura, dandu-i “dreptate”. Dar daca n-o facea, filozoafa ramanea, deoarece Kovesi nu avea calitate procesuala activa aici si nici CEDO, care s-a bagat ca musca in fundul calului, pentru o chestiune ce n-o privea. Pentru ca, petenta, la fel de “profesionista” ca si buimacii membri ai CEDO, ar fi trebuit intai sa-si reclame “detronarea” din functie, ca neprocedurala sau ilegala, pe contencios administrativ, in tribunalele din Romania. Numai dupa ce ar fi pierdut si la ICJJ se putea adresa CEDO. Dar n-a facut-o! In plus, incriminata CCR nu este instanta de judecata, ci un organism de specialitate care se pronunta asupra constitutionalitatii legilor sau deciziilor Guvernului, iar in cazul Kovesi a decis ca Ordinul de Ministru al lui Tudorel Toader a fost constitutional. Deci CEDO s-a pronuntat ilegal intr-o cauza pentru care nu avea competenta si care, din punctul de vedere al procedurilor juridice interne si europene, nu exista! Ca slugile retardate din Romania s-au bucurat la ordin nu ne mira! Ne mira cat de lipsiti de profesionalism sunt specialistii Presedintelui, care l-au facut iarasi de rasul lumii, obligandu-ne sa o regretam pe autosacrificata Simina.

Si daca tot a vorbit Presedintele, ritos, despre “profesionalism”, chiar nu se gaseste nimeni sa-l intrebe ce drac de profesionalism vede domnia sa la una care a batut profesionist mingea de baschet, la varsta la care trebuia sa stea cu burta pe carte si, cand n-a mai tinut, a terminat, ca atatia neterminati, pe pilele taticului-magistrat o facultate si a festelit-o cu doctoratul copy paste, politic obtinut, dupa ce, ca stagiara, a fost pusa de un presedinte vesnic impuscat in aripa, la cererea “Reginei” vamesilor, sefa procurorilor Romaniei? Apoi, la initiativa stapanilor externi, care i-au apreciat tocmai lipsa de “profesionalism” asociata celei de scrupule, pe post de calau, sefa DNA? Aici a fost mentinuta cu forta de FBI si de ambasadorii nu ai SUA, ci ai Noii Ordini Mondiale.

Care “profesionalism”, asadar, la Kovesi? Ala dovedit in actiunea de distrugere, din ordin, a tuturor incomozilor, prin probe falsificate de ciracii ei, gen “Portocala”, ori prin turnatorii obtinute de acestia, gratie santajului si amenintarii? Oare cat de mult trebuie sa se fi tampit romanii, in cele 3 decenii de “post revolutie” incat sa se lase manipulati si isterizati de-a dreptul, si in aceasta chestiune, de tradatorii intereselor nationale? Si cum de a ajuns “Presedintele meu” sa-si sape singur groapa si in acest caz, cum straveziu sublinia comunicatul CCR: “Indemnarea publica la revizuirea deciziilor CCR este o atingere extrem de grava adusa independentei Curtii Constitutionale si a judecatorilor sai”! Chiar nimeni dintre consilierii prezidentiali nu sesizeaza ca miroase a parnaie? Sau il lucreaza special, din ordin, pe bietul om?

Colac peste pupaza… s-a dezlantuit ofensiva ungureasca anti-Iohannis

Tradatorii ca tradatorii, mankurtii ca mankurtii, dar cum de s-a lasat pacalit, din nou, domnul profesor, pe care tocmai l-am aparat, din solidaritate de breasla, in patriotarda iesire “anti-secuiasca”, de care s-a grabit sa profite Viktor Orban, pentru planul sau de “unificare virtuala a Ungariei” (vezi online materialul “CATE DEGETE ARE “MANUSA” DVS, DOMNULE VIKTOR ORBAN?”). Plus faptul ca iesirea prezidentiala a fost inteleasa de romani prin intrebarea retorica… “Al cui e Ardealul, cu resursele sale notabile… al ungurilor sau al nemtilor si austriecilor?” Si eram hotarat sa-l mai apar, ca au umplut ungurii vopsiti in frantuji (ex. celebrul Francois La Vallou, pe numele de botez… Almassy Ferenc), de aceeasi teapa cu cei care au facut-o pe teroristii sub neaose nume romanesti, in 1989, 1990 scl. … 2018 si, cat pe ce, si in 2020 (norocul nostru ca i-a intrerupt COVID-19) Europa, de mizerii la adresa intelectului sau, dar si a Romaniei ca “stat falimentar”. Prestatia lamentabila de joi, 7 mai a.c., a “Presedintelui meu” m-a dezamagit insa atat de tare incat, de nervi, va adresez tuturor intrebarea…

Exista au ba COVID-19?
Un raspuns raspicat l-a dat specialistul japonez in imunologie Tasuku Honjo: “Daca virusul ar fi natural, ar fi afectat doar tarile cu aceeasi clima ca si China”! De asta sustinea si Donald Trump, pe vremea cand nu stia inca adevarul, ca pandemia va inceta “la primavara”, mai precis “in aprilie”!

Intre timp s-a lamurit insa tot mai multa lume, dovada spusele asistentei medicale americane Nicole Sirotek din Nevada, voluntara in doua spitale de COVID-19 din New York: “Ma uit la ei cum omoara oamenii din spitale si nu pot face nimic!”. De ce? Fiindca “Nu exista un tratament sau un vaccin”, dupa cum recunostea dl. Raed Arafat, la 26 aprilie a.c. orele 20:05 la Antena 3. Sau pentru ca Laboratorul P4 pentru “virusi patogeni” a fost dat Wuhan-ului de francezi (Jacques Chirac) si acolo au investit pe langa ei si belgienii, si nemtii, si Obama, si Soros, scopul fiind imputinarea sensibila a omenirii, daca nu prin virus, sigur printr-unul din cele “sapte vaccinuri candidat” pregatite de Bill Gates.

Tinta pandemiei sunt bolnavii incurabili si, mai ales, persoanele in varsta, pe care dna Ursula van der Leyen ii prezenta pe 11 aprilie drept ciumatii Europei: “Fara un vaccin trebuie sa limitam cat mai mult contactul cu persoanele in varsta”. Si tot ea ne-a lamurit deja, inca din 13 aprilie, in locul slugilor de la palatele Cotroceni si Victoria, ce se va intampla cu noi dupa 15 mai: “Persoanele in varsta pot fi obligate sa ramana izolate cel putin inca o luna dupa incetarea starii de urgenta”! De ce credeti ca vrea finul lui Basescu, Gheorge Falca, cipuri pentru toti romanii? Fiindca vaccinul nanocipat al “Fundatiei Bill si Melinda Gates” isi propune sa-i lichideze pe varstnici si pe bolnavii cronici intr-o prima etapa. Deci va trebui sa asaltam Parlamentul ca oierii cu bate si caini, sa nu se voteze “Legea genocidului” adica a “vaccinarii obligatorii”. Pentru ca, intr-o a doua etapa, vor muri si nepotii nostri, sute de copii sub 5 ani cazand deja victime in Marea Britanie altei variante de COVID care provoaca “Boala Kawasaki”.

Sa fie oare o coincidenta faptul ca SARS-COV-2 a lovit cel mai crunt, in Europa, tara care a parasit UE si, pe locul doi, Italia, tara care se pregateste sa o faca?

Doreste cineva amanunte? Sa acceseze documentul NASA (recent deconspirat) “The Future is Now”, despre necesitatea “limitarii populatiei”, prin conlucrarea in actiune a guvernelor lumii cu structurile NATO, CIA si FBI implicate, pentru crearea “Societatii Stiintifice”, prin utilizarea frecventelor inalte ca arma, controloarea creierelor cu ajutorul tehnologiei, urmarindu-se, prin “imbolnavirea generala” si “incarcerare”, “scalvizarea”, apoi “depopularea”!

Are oare in acest context, sluga de doi bani a New Age Laura Codruta Kovesi mintea, pregatirea si curajul procurorului general al SUA Bill (William) Barr care l-a acuzat, la 12 aprilie a.c., pe miliardarul dezaxat Bill Gates ca “incearca sa exploateze problema Coronavirusului pentru a impune vaccinarea obligatorie”? Sau macar una din calitatile acuzatorului public Roger Stone care afirma ca “Bill Gates a creat COVID-19 pentru a microcipa lumea”?

Asadar, “COVID-19 chiar exista – afirma Robert F. Kennedy Jr. - ! l-a patentat Bill Gates in 2015”! Dar “COVID-19 nu este o boala... Nu este pandemie”, potrivit medicului new yorkez Cameron Kyle Sidell. Ar fi, explica directorul de Macrobiologie Chimica al Spitalului Sacco din Milano dr. Maria Rita Gismundo, o “nebunie” care “va face mult rau” deoarece “am transformat o infectie un pic mai grava decat o gripa intr-o pandemie letala”. Cum? Cu ajutorul presei mercenare. Poate asa ne explicam de ce, intr-o Romanie ajunsa in stare de faliment, actualul Guvern, in loc sa investeasca macar in agricultura lovita de seceta, oprindu-i aici si platindu-i mai bine decat nemtii pe sclavii sparanghelului, a donat pe 30 aprilie a.c. 40 milioane de euro media (20 milioane televiziunilor, 20 presei online). Evident ca, recunoscatori, patronii au dat afara toti jurnalistii carcotasi, iar CNA-ul a inchis site-urile periculoase.

Distrugerea permanenta si programata a fortelor armate

In contextul celor prezentate a venit timpul sa intelegem de ce, de 30 ani, si in Romania, biserica si militarii sunt sistematic loviti, de ce aici, in primul rand, oamenii de valoare sunt ostracizati spre a face locul loazelor servile, care se vand si ne vand, pentru argintii lui Iuda, sau din fudulia prostului care nu accepta valoarea autentica? Si o vom face apeland la prezentarea unei hiene a New Age, un comunist-globalist autentic, adica un adept al dominatiei capitalului transnational, al lichidarii statelor si amalgamarii natiunilor, cu reducerea drastica a numarului “inutililor”. S-a numit Bertrand Russell si a fost nepotul celebrului premier britanic victorian John Russell. Nascut la 18 mai 1872 in Trellech, in Tara Galilor, a fost activ pana la 2 februarie 1970. Daca intrati pe “Goagal”, ca sa citam un clasic in viata, crancen furat la alegerile locale trecute, veti vedea ca e prezentat de media manipulatoare, ca si de corifeii contrafacerii culturii, adica de asasinii nostri, drept un fel de Harap Alb: filozof, logician, matematician, istoric, eseist, critic, fondator al filozofiei analitice, cu un pogon de lucrari ca “On Donoting”, sau “Principia Mathematica”, laureat al premiului Nobel in 1950 pentru… literatura. In fapt, pentru intreaga activitate, omul fiind in mod real un promotor al fabricatelor Liga Natiunilor si ONU si un mare luptator “pentru pace”. In scris si declarativ, “eroul” s-a manifestat atat impotriva lui Hitler si a lui Stalin, cat si a SUA, pentru razboiul din Vietnam. Manipulare perfecta pentru ca, comunist-globalistul pur sange si-a atacat in fapt adversarii: national-socialismul, socialismul a carui victorie o proclama Stalin in 1936 si “Uniunea Sovietica Ailalta” (USA), cu alte cuvinte, concurenta! Un scurt citat din lucrarea lui publicata in 1953, “Impactul Stiintei in Societate” este edificator: “Dieta, INJECTIILE SI INTERDICT|IILE SE VOR COMBINA (subl.ns.), de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autoritătile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibila psihologic (Acesta sa fie rostul 5G?-nn.)!...

Populatia nu va cunoaste felul in care i se inoculeaza convingerile. Cand tehnica i se va fi perfectat, fiecare Guvern care a educat generatii de oameni in acest fel va putea sa controleze intreaga populatie in mod eficient si sigur, FARA A FI NEVOIE DE ARMATE SAU POLITIE (subl.ns.)… Popaganda educationala, cu ajutorul Guvernului, va putea sa obtina rezultate intr-o singura generatie. Exista insa DOUA FORTE CARE SE OPUN UNEI ASTFEL DE POLITICI. UNA ESTE RELIGIA, IAR ALTA ESTE PATRIOTISMUL… O societate stiintifica nu poate fi stabilita decat sub conducerea unui GIVERN MONDIAL (subl.ns.).”

S-a inteles de ce trebuie sa exageram, sa ne autoizolam, sa ne vaccinam si sa parasim “pe cale naturala, sistemul”? De ce am pus lacate pe portile de la intrarea in imensele curti ale bisericilor? De ce ni s-a inoculat filozofia burtii, pe “principiul caprei”? De ce sunt stimulate si promovate prostia, lenea, indolenta, lacomia, invidia, egoismul, fudulia, etc., intr-un cuvant incompetenta? S-a inteles de ce noi, militarii, suntem martelati de 30 ani, dupa ce s-au folosit de noi si de ce suntem transformati in tinta urii celor care vor egalitate doar in drepturi, nu si in obligatii? Daca… DA, este perfect! Votati Merkel si veti primi Hitler!

Este clar de ce, de 30 ani, in numele UE si NATO, “democratiei”, “capitalismului” si “prosperitatii” ne-am pierdut toate resursele tarii, cultura, invatamantul, credinta in Dumnezeu, adica fiinta nationala, sperantele, toate drepturile umane si cetatenesti, Tara, si suntem pe cale sa ne pierdem, in curand, si dreptul la viata? Daca sunt cu adevarat create, intelegem care ar fi rostul “pandemiilor” tip “SIDA”, “EBOLA”, “H2N5”, “SARS-COV-2” etc.? Dar al vaccinului obligatoriu?

Vor mai muri romani si dupa 15 mai?

Potrivit datelor oficiale, de la declansarea, pe 16 martie a.c. a Starii de Urgenta si pana astazi, 9 mai ZIUA INDEPENDENTEI ROMANIEI, au decedat numai pe teritoriul tarii 923 de romani (si inca vreo 200 in emigratie si in zisa Republica Moldova). Si in mod sigur vor mai muri, pentru ca, in tara malpraxisului, in care se recunoaste oficial ca 30% din diagnostice sunt gresite, in care acuzi amigdalita si absolventii de medicina facuta pe bani te opereaza de peritonita, este inevitabil! Ciudatenia este ca toti au fost declarati decedati COVID-19, si nu din alte cauze, gen cancer, atac de cord, cerebral, etc. Se pare ca fenomenul este insa generalizat, deoarece, si in Italia, Vittorio Zgarbi, acuzatorul public al “dictaturii oamenilor de stiinta” pretinde ca 96.3% dintre morti au decedat din alte cauze decat COVID-19 iar viitorul vaccin, pe baza experientei deja avute cu vaccinurile anti-gripale va produce peste 40% din infectarile cu SARS-COV-2. Tot pe linia exploziei de infectari datorata vaccinarii impotriva gripei banale, medicul Lombard Sarah Cuniol declara ca “vaccinarea obligatorie este un genocid”. Car despre medicii americani, acestia au initiat o petitie semnata deja de peste 2000 de specialisti ai lumii, prin care ii cer lui Donald Trump arestarea lui Bill Gates si a ciracului sau, dr. Anthony Fauci, director al Institutului National de Sanatate, ca vinovati de pandemie. In plus, Fauci este acuzat de sifonarea a 3.7 milioane USD, bani publici, catre Laboratorul P4 din Wuhan pentru transformarea Coronaviruslui banal in SARS-COV-2. Chiar sa existe si sa mearga mai departe planul New Age, conform recentei explicatii a cancelarului Austriei: “Oamenilor trebuie sa le fie frica sa nu moara, iar parintii si bunicii lor sa nu se infecteze”? Poate la ei, pentru ca in Romania este mai simplu, gratie mainpularii politico-mediatice gen: “Cine va refuza sa se vaccineze, inseamna ca e PSD-ist, cu alte cuvinte comunist”! Da! Vremea impostorilor a fost depasita! Se pare ca a sosit vremea idiotilor care vor sa omoare vecinul pentru ca are capra! Deci ce se va intampla pe 15 mai? Cand se va primi ordinul de la Fuhrerul Angela Merkel si va fi pus de profesionisti in gura “Presedintelui meu” vom afla! Pana atunci sa ne pregatim, tot profesionist, sa intampinam raul cu rau, incercand, in acelasi timp, sa detensionam pe dl. Presedinte! Stim ca este suparat din cauza castigurilor colaterale pierdute, adica a deja infloritoarei industrii a amenzilor, care ar fi adus pana acum 600 milioane lei daca nu intervenea Curtea Constitutionala. Si mai stim ca este necajit pentru imaginea pe care i-o fac ungurii in Europa! Motiv pentru care, in loc sa serbeze la Bucuresti Ziua Independentei Romaniei sau Ziua Victoriei impotriva Germaniei naziste, ori macar Ziua Europei, s-a deplasat astazi, 9 mai, in barlogul lupilor, la Targu Mures sub pretextul ca viziteaza unitatea suport anti-COVID 19, pregatita propagandistic acolo. Spera probabil sa fie primit si omenit de presedintele Consiliului Judetean, Ferenc Peter pe care sa-l lamureasca. Individul insa nu are treaba cu calitatea de inalt functionar roman, fiindca, remarcandu-se ca fost primar de Sovata prin arborarea in berna a drapelelor unguesti si “secuiesti” de 1 Decembrie, sau prin ridicararea Monumentului Millenium al Ungariei Mari, a fost promovat lider al Miscarii autonomiste unguresti din Romania, al primarilor unguri din Romania, si responsabil financiar al Planului, prin impunerea fostei sale secretare Kozma Monika presedinte al Fundatiei Proeconomica. Drept care, bietul Presedinte s-a intors val-vartej la Bucuresti, dupa numai o ora. Ca sa il mai binedispunem putin, ii descretim fruntea anuntandu-l ca, pana la victoria finala impotriva poprului roman, sustinatorii “profesionisti” ai domniei sale au inventat, in locul hulitelor amenzi o noua sursa de venit legata de SARS-COV-2: testarile contra cost si declararea contra cost (pana la 2000 euro/bucata) a decedatilor drept morti de COVID-19. Deci putem sta linistiti si Domnia sa si noi, pentru ca potrivit logicii doamnei Anisie, “ministra” invatamantului, ori va primi ordin sa proclame “relaxarea”, dar fara sa se schimbe nimic, ori va primi ordin sa nu proclame “relaxarea”, dar sa se schimbe cate ceva, pe ici pe colo, si anume prin partile esentiale!



Honor et patria. Vae victis!                                                   
Bucuresti, 09.05.2020
Presedintele S.C.M.D.                                                               
De Ziua Independentei Romaniei,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU                                                    
Din “arest” la domiciliu
                                                                   

P.S. Titului materialului exprima ironic opinia noastra despre fascistul Kos Karolyi, planurile sale si adeptii actuali, unguri sau fosti romani care batjocoresc numele defunctilor secui.