miercuri, 15 iunie 2022

Nu se vrea

                                                  „NU SE VREA!”

   Situatia Raportului suplimentar de respingere a PLx310/2017

                                    (OUG nr.59/2017)

 

Plenul Camerelor este precedat, procedural, de o sedinta a Biroului Permanent al camerei respective. Acesta ia decizia finala asupra proiectelor legislative care merg la dezbatere si vot sau se mai amana.

Raportul suplimentar de respingere a OUG59/2017 a fost inaintat, de catre domnul presedinte al Comisiei de Munca, Adrian Solomon, in decembrie 2019, la BP al Camerei Deputatilor (Camera decizionala). Dupa 4 ani de expunere la praf, s-a incercat ieri, 14.06.2022, discutarea acestuia in Biroul Permanent, concluzia fiind, insa, ca “NU SE VREA!”.

SCMD cerceteaza discret cine sunt domnii deputati care raspund la numele … “Nu se vrea!”. Nu de alta, dar sa facem cunoscute, tuturor rezervistilor, aceste nume, pentru ca la viitoarele alegeri sa nu vrem nici noi sa-i mai votam! Poate asa, respectivii vor trada persoanele de la care primesc ordinele, prin care se perpetueaza de 13 ani bataia de joc la adresa rezervistilor. Vom alatura, asadar, aceste nume celor ale cunoscutelor genii Vasile Citu si Florin Roman, autorii celor mai abjecte proiecte legislative privind pensiile militare de stat!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r)dr. Mircea DOGARU