miercuri, 18 ianuarie 2023

 

NU VA FI NICI UN RĂZBOI ÎNTRE S.C.M.D., A.U.R. ȘI DL. COL. (r) ING. MIHAI BALICI

-         In atentia tuturor internautilor –

Doamnelor si domnilor,

Pe Facebook circula un material, sub semnatura mea aproximativa, prin care sunt dur atacati presedintele A.U.R. si dl. col. (r) ing. Mihai Balici, din ratiuni politice, pentru presupuse sentimente pro-Putin.

Fiecare persoana are dreptul la opinie. Inclusiv subsemnatul! Din aceasta perspectiva va rog sa luati in calcul, pentru viitor, urmatoarele:

v SCMD nu face, nu a facut si nu va face politica! La alegeri a sustinut si va sustine candidati care inteleg necesitatea reformelor sociale si, din punct de vedere juridic, legislativ, diferenta dintre civili si categoria membrilor S.A.O.P.S.N., militari si politisti in activitate si in rezerva;

v Subsemnatul nu se exprima pe Facebook, deoarece considera ca acesta reprezinta cel mai periculos instrument de manipulare a indivizilor si extorcare de date personale. Toate comunicatele prin care angajez S.C.M.D. apar pe pagina centrala a acestuia, sub semnatura ”Honor et patria! Vae victis! Presedintele S.C.M.D., col. (r) dr. Mircea DOGARU”. Nu agreez formula ”rtg.” deoarece, prin juramant, ma consider ”activ” pana la sfarsit;

v Ca istoric, opinia mea despre evenimentele din Ucraina este aceea exprimata pe 24 februarie 2022, la RTV. Si imi sunt la fel de ”dragi” si Putin si Biden si Zelenski. Vad marii castigatori acolo, rubla si dolarul!

v Domnului Balici i-am transmis multumiri pentru ca a reusit sa obtina de la M.Ap.N. tabelul cu pensiile militare, fapt ce mi-a permis sa zdruncin opiniile teleastilor, demonstrandu-le ca avem 19.504 pensii militare sub 2.500 lei in brut si alte peste 30.000 sub 4.000 in brut, cele de care se face atata caz fiind ale magistratilor, care si le ridica, pe legea civila 303/2004, de la Casa Sectoriala de Pensii a M.Ap.N. Practic, cateva sute de magistrati ne dubleaza, statistic, media pensiilor;

v Cu presedintele A.U.R. avem relatii de colaborare inca din 2011, in cadrul C.N.S.C. Era deci firesc, in loc sa ma atace pripit, sa ma sune, in urma materialului de pe Facebook si sa ma intrebe daca am innebunit brusc. Deci ”razboiul” S.C.M.D.-A.U.R. a fost stopat in fasa! In interesul S.C.M.D., deoarece avem nevoie de voturi responsabile impotriva mizeriilor legislative pe care ni le pregatesc slugile zeloase ale intereselor straine. Adica adevaratii tradatori de neam si tara!

v Distractiv este faptul ca betivii lui Basescu m-au facut 12 ani omul lui Putin si fratele de cruce al lui Dughin, negasindu-mi alt nod in papura. Asta pana in toamna trecuta, cand, evitand capcana orchestrata de serviciile tradatoare, cu ocazia unei manifestatii in fata ambasadei ruse, am aparut direct in emisiunea lui Ciutacu, dezvaluind ca discutia lui Dughin cu intreaga conducere a S.C.M.D., a avut loc la 3 saptamani dupa o discutie similara cu un general reprezentant al Pentagonului, ambele fiind orchestrate de consilierul nostru de atunci, cetatean american cu 2 pasapoarte: unul de Nevada, pentru fraieri si altul, special, emis de Departamentul de Stat al SUA. Daca nu mai sunt ”putinist”, nu ma faceti, domnilor internauti, ”zelenskist”, ca nu suport cabotinii si, ca istoric, demonstrez de ani de zile ca avem 2 Romanii in Ucraina: una in Nord, alta in Est, pana la Nipru;

v In plus, S.C.M.D. nu si-a dat in judecata nici tradatorii proprii. Si, in plina epoca a idiotocratiei, nu raspunde nici celor care, din fudulia impotentului, ne injura pe aceleasi mijloace on-line. I-am dat si-i dam in judecata doar pe cei care ne-au facut praf sistemul,  presedinti ca Traian Basescu, premieri ca Nicolae Ciuca si ministrii Apararii sau Muncii. ”Vulturul nu vânează muște” (proverb latin)!

In concluzie, orice opinii aveti, domnilor internauti, sunteti liberi sa le exprimati, cum doriti, inclusiv la adapostul anonimatului fara a implica S.C.M.D. prin presedintele său, sau prin alt membru, pentru ca fiindu-ne lezate obiectivele si interesele, ca rezervisti, vom fi obligati sa ripostam. In rest …”Succes in pregatirea de lupta si politica”!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU