marți, 11 aprilie 2023

 

MAI SCHIMBATI PLACA, BAIETI!
NOTA
CATRE “IDIOTII” VECHI SI NOI!

                                                                                                                                         In plina epoca de idiotizare a omenirii, realizata si la noi prin presedinti si ministri extern impusi, nu alesi, ”Petrov”, dupa ce a mintit, in decembrie 2010, ca nu se atinge de salariile bugetarilor si de pensii, le-a facut praf in ianuarie 2011, pensiile militarilor scazand chiar si cu 70-80%. Dar s-a trezit cu protestele unui sindicat al rezervistilor care si-a asociat, pe orizontala, sindicatele civile. Proteste in strada, in Parlament, in media! Atunci a dat serviciilor ordinul de distrugere! Si camarazii s-au pus pe treaba, crezandu-se vesnici, neacceptand ca le va veni randul sa intre in tagma noastra, a celor considerati balast social.
     Parte din liderii SCMD au fost amentintati, parte santajati, parte ametiti cu promisiuni de “generalire”. Basca strecuratii cu misiune in interior, de tipul celor care, batand campii cu gratie, il omoara pe Putin astazi, seara de seara, pe la televiziuni! Lor li s-au alaturat, benevol, “idiotii”.
Adica bunii de nimic, promovati, inainte si dupa 1989, pe criteriile lacomiei, invidiei, imposturii, slugarniciei si prostiei fudulului, tocmai pentru ca Romania si structurile sale militare sa poata fi furate ca in codru si distruse “pas cu pas”!
     Pentru subsemnatul, betivii lui Basescu, esuati ca analisti, jurnalisti, patrioti pseudo-legionari, etc., au imaginat, in scop de compromitere, pe pincipiul calomniei (Minte, minte, ca poate se prinde), o “NOTA”, ceva intre “Raport” si “Nota informativa”, pe care noi, in decembrie 2011, in Congresul nostru (CNR), am numit-o, in hazul general, “Gheara de pisica”. Pentru ca, in scop de autentificare, gheraisera niste arabescuri, pe post de semnaturi, care pareau facute de celebrul si total nedizidentul “Motan Arpagic”.
       Cum dracovenia circula online, le-am transmis atunci, in singurul limbaj pe care il intelegeau, ceva de genul… “Bai idiotilor, v-a prajit samagonul creierul? Afirmati ca am fost trecut special in rezerva, cu ordinul de a distruge SCMD! Pai, desi n-am vrut, ca majoritatea camarazilor, a trebuit sa plec, dupa mai multe mutari pe orizontala, ca restructurarea imi scadea mereu functia sub grad, iar ordinul era ca nu poti sta pe functie mai mare sau mai mica decat gradul! Asa ne-au distrus structurile militare, la cererea NATO! Dar asta se intampla in 2004, ori SCMD-ul aveam sa-l intemeiez tot eu, cu un grup de rezervisti prieteni abia peste 5 ani si jumatate. Adica aveam misiunea sa distrug ceea ce, in 2004-2008, nu-i trecea nimanui prin cap, nici mie, ca ar putea exista? Voi chiar nu mai aveti neuroni?”.
        Drept urmare, si-au mai cioplit, pe ici pe colo, “capodopera”, au mai scurtat-o si au ajuns la varianta a doua, pusa in circulatie in 2014, anul in care se angajasera sa distruga SCMD, ca veneau alegerile. Mai mult de mila lor, le-am atras atunci, din nou si respectuos atentia…”Bai idiotilor, hotarati-va! Ori sunt ofiter de la porumb, cum zice stapanul vostru, Basescu, ori facut la apelul bocancilor, fiindca bocancul este singurul vostru reper, la care va raportati pentru ca va tine loc de organ al gandirii, ori ofiter al elitei, adica de Intelligence, ca sa-i maimutarim pe stapanii strategici! Adica am fost spion al rusilor, pe care i-am tradat fiindca m-a cumparat SRI-ul, pe care l-am tradat, fiind racolat de serviciile Armatei? Ar rezulta ca nu serviciile rusesti sunt cele mai tari din lume, astazi cand nici Mossad-ul nu mai este ce-a fost, ci serviciile Armatei României, fapt ce nu poate explica de ce au fost distruse in halul asta si România, si structurile sale militare, ajunse astazi bataia de joc a tuturor analfabetilor politici? Si nici de ce, daca i-am tradat pe rusi, mai traiesc!”.
        Despre fundamentalistul ortodox Dughin nu mai spun nimic pentru ca, dupa o incursiune recenta la emisiunea d-lui Ciutacu, in care am povestit ca ideologul Eurasiei ne-a fost adus, dupa o descindere la SCMD a unui general de la Pentagon (ulterior raportor direct si discret pentru România si R. Moldova), de catre consilierul nostru american cu doua pasapoarte, unul de Nevada, si altul de la Departamentul de Stat, pentru cunoscatori, toti “idiotii” au amutit!
         Cum insa, astazi, doar SCMD, sindicatele din CSN Meridian, FSNPPC, FSANP si USS-CFR se mai bat pentru drepturile romanilor, civili, militari si politisti si pentru dreptul României la existenta, in conditiile tradarii finale a clasei politice, prin promovarea PLx 143 si a PLx 144/2023, in spatele diversiunii despre PNRR, CE, Banca Mondiala si “Pensiile Speciale”, “idiotii” au relansat ofensiva, raspandind din nou, online si entuziast, aceeasi ciorba reincalzita. Spre deliciul impotentilor, adica al celor care au uzurpat si in viata civila si in structurile militare, functii, titluri universitare si grade, pentru a ajuta ofensiva corporatista sa ne distruga total, manipulati fiind, indeosebi pe criteriul fuduliei prostului care-i uraste cu patima pe toti cei care reprezinta ceea ce el doar pretinde a fi. Si tremura de excitatie, fericiti ca pot improsca cu noroi, redistribuind “Nota” vechilor “Idioti”, care ingrasa pamantul la Ghencea, ori zac pleostiti in zeama dementei senile, balmajind… “Cine ma, KGB-istul ala? Pai ala vrea sa ajunga ministru, ca intoarce banii cu lopata!”.
          Ce poti sa le raspunzi noilor “idioti” ca sa priceapa? Ca de 14 ani si inaintasii lor si ei se inversuneaza sa ma vada ba ministru, ba senator sau deputat la fiecare serie de alegeri si eu nu ma dau dus? Ca n-am batut palma nici cu George Simion, ca din nou periculosul Dan Diaconescu, nici cu partidul lui Surugiu, ca sa devin o problema pentru manipulatorii alegerilor? Ca degeaba sunt disperati ca noi avem si ei nu? Pentru ca, in ceea ce ma priveste, din 2009, de cand Basescu ne-a luat, neconstitutional, dreptul la munca (recastigat de SCMD pentru toti pensionarii in 2014), n-am reusit sa ma mai angajez nicaieri. Drept urmare, n-am nici indemnizatii de creatie, nici alte surse de venit pe care mi le atribuie, iar la televiziuni ma duc sa ma lupt pentru drepturile tuturor, inclusiv ale lor, ale “idiotilor” vechi si noi, pe barba mea, cu tramvaiul si metroul, ca nici trotineta n-am!
          In 2014, le-am raspuns vechilor “idioti”, citand cuvintele celebrului Johnny Raducanu, asaltat de jurnalisti ca, in loc sa vanda tara CIA-ului, Mossad-ului, AVO, BND-ului, etc., ca toata lumea buna, ar fi servit, ca un criminal, serviciile nationale si care, de pe scara avionului, s-a intors si, in lumina reflectoarelor, a tunat catre magma acefalilor… “Hai sictir!”.
         Noilor “idioti” le-as putea raspunde cu expresia academica atat de draga elitistilor lui Iohannis, care poate fi precedata de cuvantul “Multa”, incepe cu “M” si se termina cu “E”! Sau, cum ii transmiteam lui Basescu, pe vremea cand betivii lui ne faceau KGB-isti… “Cine zice, ala e!”. Fapt confirmat, intre timp!
         Cum suntem insa in preajma sarbatorilor pascale, nu le pot transmite “idiotilor” prezentului decat… “Pofta buna, domnilor, la ceea ce mancati, pe seama mea si a SCMD! Dar va previn, in tragica situatie cand rusii ar ajunge la Bastroe, sa nu veniti la noi, ca veniti degeaba! Noi suntem cu Trump, care, daca va salva, din nou, America, ne va salva, implicit si pe noi, de pe marginea prapastiei!”.

Pana atunci,
Pasteti fericiti!
Col(r) dr. Mircea Dogaru
Presedintele SCMD