joi, 14 aprilie 2011

A 7-A VICTORIE A SCMD

In atentia deputatilor portocalii, rosu-alb-verzi si fara-de-lege

Doamnelor si domnilor deputati,

Din inconstienta, servilism sau de teama i-ati sprijinit pe numitii Boc si Seitan sa incalce Pilonul II al legislatiei comunitare privind legile ocupationale, sa incalce nu numai Constitutia Romaniei si legislatia europeana ci si orice principiu de drept privind neretroactivitatea legii, votand aberatiile legislative numite Legea 263 si 119/2010, ambele bazate pe legea abrogata 19/2000 si pe HG 735/2010, a carei suspendare executorie SCMD a obtinut-o inca de la 28 sept. 2010.
Pe cale de consecinta s-au emis impotriva noastra, a militarilor in rezerva si in retragere niste decizii de pensie, de doua ori nule de drept: o data pentru ca “recalcularea”, in pofida vointei noastre, s-a facut in perioada in care prin hotararea Curtii de Apel Cluj era suspendata si a doua oara pentru ca respectivele decizii de pensie au fost eliberate, in marea majoritate a cazurilor, in perioada 31 dec 2010 -7 ian. 2011, deciin afara termenului final de “recalculare” prevazut de dvs prin vot, care era   28 dec. Va atragem atentia ca prin aceste decizii ni se “nationalizeaza” doua tipuri de proprietate: gradul militar si pensia legal obtinuta in cuantum.
HG 735/2010 a fost inmormantata definitiv de Hotararea ICCJ din 7 ian. 2011 care a precizat ca suspendarea era erga omnes din 28 sept. 2010.
Guvernul a comis o noua ilegalitate emitand OUG 1/2011 prin care incearca sa legitimeze rezultatele ilegale ale HG 735 – deciziile de pensie nule de drept. Pe acestea isi propune OUG 1 sa le “revizuiasca”.
In aceasta situatie, SCMD a actionat in justitie, in mii de procese, dezlantuite pe etape, cauza fiind aceeasi – demonstrarea faptului ca OUG 1/2011 este fara obiect, propunandu-si sa revizuiasca niste decizii de pensie nule de drept. Va informam ca, in pofida ordinelor stricte primite de judecatori si a propagandei imbecile, ca procesele noastre ar fi fara obiect, pana la ora actuala am obtinut castig de cauza in fata a 6 complete de judecata: Alexandria -2, Drobeta Turnu Severin -1, Giurgiu -2, Constanta -1. Cu cataeva minute in urma, presedintele Filialei SCMD Slatina, dl. Col. (r) Dumitru DOGARU (spre regretul meu nu suntem rude) ne-a informat ca s-a pronuntat si Tribunalul Slatina in favoarea noastra. Deci 7 complete de judecata, in ciuda presiunilor, minciunilor si santajului exercitate de liderii dvs. de partid, au stabilit ca deciziile in cauza sunt nule de drept, deci OUG 1 este fara obiect.
Va pregatiti, cu aceeasi indolenta, lipsa de responsabilitate si de implicare, dovedite si pana acum, sa transformati prin votul dvs respectiva ordonanta in lege. Consideram ca este de datoria noastra sa va atragem atentia ca, daca veti comite si aceasta noua ticalosie, mai devreme sau mai tarziu, veti deveni obiectul puterii judecatoresti pe care o batjocoriti in asemenea hal si veti plati. Vom face publice listele cu cei care vor vota transformarea aberantei OUG 1/2011 in lege. Si, din acel moment, vom declansa campania de imagine impotriva dvs, in circumscriptiile electorale de care tineti.
In mod deosebit atragem atentia sustinatorilor d-lui Vasile Blaga ca acesta este momentul in care isi pot spala rusinea trecutului si in care se pot rupe prin vot de o companie care nu-i onoreaza.
Jos Guvernul! Jos legile genocidului!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU