marți, 3 ianuarie 2012

Sosesc “felicitarile”!...In atentia tuturor membrilor SCMD si nu numai

Dupa ce si-au batut joc de noi, anul trecut, transformandu-ne in beneficiari, facand tandari MAI, prostindu-ne cu false tabele si declaratii gaunoase de presa, dupa ce am primit scrisorile de felicitare ale celui mai “iubit” ministru din toate timpurile, realitatea, aceea hidoasa pe care SCMD o face cunoscuta de la jumatatea lui 2009, ni s-a infatisat la cumpana anilor 2011-2012. Valurile de “felicitari”, numite decizii de revizuire, au lovit si continua sa loveasca la fel de implacabil ca si disponibilizarile la Interne si SRI. Multi dintre amagiti s-au trezit! Multi, inca nu, dar urmeaza!
Pentru toti avem unul si acelasi mesaj: vom continua lupta in justitie, in tara si in afara, aparandu-ne natura juridica a pensiilor noastre, din care decurge totul si, de asemenea, ne vom apara imaginea constitutional, alaturi de aliatii nostri, in strada.
Ca sa-l citam pe dl. Igas, cine are “sange in instalatii” va fi alaturi de noi si de aliatii nostri din cadrul societatii civile, in fata Guvernului, pe 24 ianuarie 2012, la orele 12.00. In Unire sta Puterea! Evident, in unirea victimeleor genocidului la care suntem supusi si nu in “solidaritatea” ceruta de Guvern, a pagubitilor cu sutii, a injunghiatilor pe la spate cu proprii lor calai!
Realitatea ne obliga sa incepem 2012 asa cum am inceput 2011. Atunci am castigat batalia “recalcularii”! De noi toti depinde sa castigam si batalia “revizuirii”!
Doamne ajuta! Pe ei!...
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU